Gerçekten beğenen erkek?

Ablaniz cocuga neden cevap veriyor anlamiyorum.
Cocuk istese milyon kez firsat bulurdu.
Ablaniz da cocuk gibi adamin yalanina inanmis.
Bu cocuktan ablaniza hic bir sey olmaz.
Ablaniz el-ele tutusma olmayacak filan diyince cocuk ablanizi silmis resmen.
Ara sira da kendini unutturmamak icin yaziyor.
Yani benim umurumda degilsin ama sen yine de bi kenarda dur beni bekle.

Peki bu erkeklerdeki dengesizlik niye unutturmamak için yazmak nedir ? 🙄🙄

Aynı böyle davranan dengesiz bir tipe bende denk gelmiştim hoşçakal dedim bir güzel uğurladım çokta iyi yaptım 🤣

yalan
başka görüştükleri de var ablayı yedekte tutuyor
ablanız engellesin
yazmak aramak isteyen tuvalete gidince bile arar yazar,ötesi koca bahane

Peki bu erkeklerdeki dengesizlik niye unutturmamak için yazmak nedir ? 🙄🙄

Aynı böyle davranan dengesiz bir tipe bende denk gelmiştim hoşçakal dedim bir güzel uğurladım çokta iyi yaptım 🤣
Daha iyisini bulamazsa geri donmek icin unutturmuyorlar. Zaman gecirmeye birileri olsun anlaminda

Bu çocuğun samimiyet eşiği tek el tutma ile sınırlı değil gibi geldi bana. Ayrıca bir ay aramayacak kadar meşgul değildir kimse, bir günde 5 dakikası bile mi yokmuş? Samimi değil.

ya bu erkekleri gercekten anlamıyorum.. madem içine sinmiyo bitirsin baştan, olmadı desin? neden uzatıyo bahanelerle?

peki bana zaman ver bi düşüneyim ona göre cevabımı bildirirm diyen erkek? ara verme sonrası bunu yapıyosa?
Bana gore seven insan ara vermek istemez, ara verdikten sonra zaman da istemez.
Ara verdikten sonra ayrildigi baskasini bulmasin diye bi de ilave zaman istiyor.
Bakayim o zamana kadar baska birisini bula biliyormuyum diye.

Bana gore seven insan ara vermek istemez, ara verdikten sonra zaman da istemez.
Ara verdikten sonra ayrildigi baskasini bulmasin diye bi de ilave zaman istiyor.
Bakayim o zamana kadar baska birisini bula biliyormuyum diye.
bu olay benim başıma geldi.. ben de ek zaman falan vermedim :( bitti..

Bayramda da çalışıyoeir demek ki 7/24 garibim! Yol verilmesi gereken erkek.
İsteyen, seven erkek zaman bulup arar, görüşür. Gerisi hikaye!

bu olay benim başıma geldi.. ben de ek zaman falan vermedim :KK43: bitti..
İyi yaptiniz. Ara verelim dediyinde bulamadig icin ek zaman istedi belki bulur diye. İyi ki, zaman vermemissiniz. Yenisini bulmasa size geri donecekti ama yine de baskasini arayacakti ve buldugu gibi sizden ayrilacakti.
Uzulmeyin, her şerde bir hayir vardir.
Hayatinizdan cikan insanlara el sallayin ki, yenilere yer açilsin.

İyi yaptiniz. Ara verelim dediyinde bulamadig icin ek zaman istedi belki bulur diye. İyi ki, zaman vermemissiniz. Yenisini bulmasa size geri donecekti ama yine de baskasini arayacakti ve buldugu gibi sizden ayrilacakti.
Uzulmeyin, her şerde bir hayir vardir.
Hayatinizdan cikan insanlara el sallayin ki, yenilere yer açilsin.
çok doğru söylediniz, ama benim salaklığım şu ki çok seviyorum onu, seve seve bitirdim..

Görüştüklerinde Ablam bu meseleyi sorun etmiş ama çocuk onu bu konudada ikna etmiş zaten göstermiyorsun 2 yaş bişey değil benim için sorun yok diyerekten

Bence ablan hiç bir şekilde cevap vermesin.. Sessizlik herkesi mahveder.. Bu iş baştan yaş zaten.. İsteyen beğenen insan en başından iyi davranır.

Back
X