gercekten bendemi hata

Mrb arkadaslarim.bir is yerinde arkadasimla birlikte calisiyoruz uzun yillardir arkadasiz pek sık gorusmesekte simdi hergun birbirimizi goruyoruz.onun vasitasiyla ise girdim.o orda daha eski bir calisan.benise girmeden once mudure benim esimden ayrildigimi falan soylemis.ben ise girdigimde calisanlar yasimi evli olup olmadigimi falan soruyolardi bende bekarim diyordum ben boyle deyince arkadasimla gozgoze geliyorduk ve sanki oda gercegi soylemiyorsun der gibi o gozlerle bakiyordu.bende daha sonra orda yakin bldugum bikac kisiye ayrildigimi nedenini falan soyledim.buseferde arkadasim cikismaya basladi bana herseyimi herkese anlatiyormusum.gecenlerdede isyerinde uc dort kisi oturuyoruz biri susehirde cok guzel evler var dedi bende ailemle birlikte oraya tasinmayi dusunuyoruz dedim.yine beni bozdu arkadasim neden oyle soyluyorsun herkesin icinde mudurun kulagina giderse napacaksin gibi seyler soyledi trip yapti bna.bugunde primlerimizi almistik bana bekledigimden az gelmisti mudur yardimcimizda sordu bende soyledim boyle boyle diye arkadasima sordu o soylemk istemedi primini maasini saklar herkesten bana bile zor soyler.sonra bana yine cikisti neden oyle soyledin sen soyleyince bende soylemek zorunda kaldim herseyi neden soyluyorsun simdi onlarin gozunde uc kurusun pesinde kosan biri gibi gorunuyosun dedi bende dayanamadim patladim bu ne ya onu soyleme bunu soyleme devlet sirrimi acikliyorum burda dedim.ayrica bir liranin bile pesinde kosarim ben cocugumu birakip buraya geliyorum emek veriyorum dedim.ayrica birsey oldugunda bundan daha iyi ismi bulabilirdin sen diyip beni kucumsuyor boyle.belki iyi niyetinden soyluyor ama arkadaslik baska birsey.ben karsilik beklemeden ona evimden yemek goturdum kac gun o hep kendine getiriyor karsilik beklemiyorum ama nezaketende olsa insan bir sormazmi arkadaslar.gel arkadasim ekmek getirdim boluselim yada al bunuda sana getirdim demezmi.karsilik beklemiyorum ama nezakettir bu.arkadaslar sizce ben hatalimiyim neolur soyleyin yanlis bendemi.yaptigim isten mudurler memnun sorumluluk aliyorum bir yanlis bile yapmadim hic ama artik istifami vermeyi dusunuyorum.dayanamiyorun onun bu azatlamalarina neyapayim sizce.tesekkurler

yazdıklarınızı okudum ve sizde bir hata göremedim ben. arkadaşınız tuhaf geldi bana

Back