- Konu Sahibi ebrarrarba
12yillik arkadasiz normalde cok sık gorusmezdik dedigim gibi simdi hergun gorusuyoruz.tek hatam ozelimi soyledim ama insan bazen dertlesecekbirini ariyor iste.dertlestigim ozelimi paylastigimda sayili kisi ve yaslari bnden cok buyuk kisiler onlarda bana dertlerini anlattilar.anlatinca dertleri insan rahatliyor.sadece ozelimi soyledigim bir kisi baska birine anlatmis onuda dun tesadufen ogrendim.ama cokta takilmiyorum.ben oyle degilim biri biseyini anlatsa bn baskasina anlatmam sanirim herkesi kndim gibi goruyorum
Canım benim, sen fazla iyiniyetlisin, ondan oluyor bütün bunlar.Konuşma isteğini, dertleşecek birini araman gayet normal ama anlattığın kadarıyla o arkadaşına güvenmemeni tavsiye ederim, benim naçizane fikrim bu.İlerleyen zamanlarda, iş yerindeki diğer insanların içinde sana laf sokmaya çalışacak belki, daha da ileriye götürebilir bu durumu.Olan olmuş, anlatmışsın durumunu işyerindekilere, bu da olabilir, ayıp değil boşanmak neticede.Bu saatten sonra yapabileceğin tek şey mesafe koymak o arkadaşınla arana.İçten içe, benden daha iyi kaygısı da taşıdığına adım kadar eminim.Sen mesafeli davran, işini en iyi biçimde yap.Hatta ondan çok daha iyisini yapabildiğini göster.Böylelikle benim sayemde işe alındın diye böbürlenemez!..