- 3 Ekim 2017
- 2.460
- 1.793
- 133
Valla bende yeni ayrildim daha 1 hafta bile olmadi.Ama senin daha once actigin konulari da okudum.Sizin barisma olayiniz cok zor gibi duruyor.
Bi kere arkadaslarini tembihle eski sevgilini arayip durmasinlar ne oldu gibisinden bence fazla usteliyorsun.
Yanlis hatirlamiyorsam ortak arkadasinizla bulusucaktin eski sevgilin bana ulasmak icin baska kanallar arama diye size haber yollamıştı.
Salak degilse bu cocuk kendisini sizin arattirdiginizi anlar.
Barismak istemiyorum diyorsunuz ama burdan bile bu konuda cok ısrarcı gozukuyorsunuz eger barismayi gercekten arzuluyorsaniz bu yaptiklariniz geri teper haberiniz olsun.
Bırakın kendi haline biraz ya biraz unuturun kendinizi adam sizi gercekten seviyorsa,özler geri donus yapar zaten.
Ayrica koluna sizin aldiginiz sac bandını takmasina da fazla anlam yuklemeyin ben hala ilk sevgilimin bana aldığı ceketi kullaniyorum mesela onu unutamadigimdan mi? Hayir sırf güzel diye hele erkekler boyle seylere asla anlam yüklemezler.
Arkadaşıma ben demedim kesinlikle aramasını. Evet ısrar konusunda haklısınız ama sahiden yapmam artık. Barışmak istemiyorum ki öyle bı seçenek de yok zaten. Ceket konusunda bilmiyorum. Ne zaman ayrı olsak takardi alışkanlık oldu belki de
geri donecek!