• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bir derdim var arkadaşlar.

Bogaz agrisi, asiri anksiyete ve panik genelde tiroid'e isaret eder. onun cozumu var.
Mutlaka bogazini ultrasonla baktir. ama malum mevsimdeyiz ustelik yeni Turkiyede bidren bire beliren 5 milyona yakin siginmacinin getirdigi virusler yayiliyor. Ozellikle grip virusu.
Bu arada KK olarak bir parca fikir verebildiysek ne mutlu. Ama bak bu kadar insan sana lutfen psikiyatr ile de gorus diyor, bence o isi de ciddiye al.
Gecmis olsun.

yalnız testleri kaptıktan 3 ay sonra yaptırman gerekiyo laborant seni yönlendirmiştir zaten.. yani eğer tamam çıkarsa problem yok..
ama bidaha bi doktora görün derim sağlık sonuçta ertelemeye gelmezki.. onlar şikayetlerine göre test yaparlar..
bide belki sadece miyom falandır kolay geçebilcek bişeydir sıZıntın.. geçmiş olsun bebiş...

Ne cinsel hastalık nede gırtlak kanseri canım
Nur topu gibi okb adayısın
Böyle devam edersen olmayan pek çok hastalığı kendine yapıştıracaksın
Silkelen hayata dön kendini dinlemeyi bırak kendine kendinde hastalık arama dışında ilgi alanları yarat

Yaşınız 30 un üstüyse hpv testlerini devlet ketemlerde ücretsiz yapıyor. Yaptırın da rahatlayın bence.

peki vajinadan hpv kontrolünü yapytırıcam.boğazdan nasıl yaptırabilirim? oluyor mu o da ketemde?

:( ben sıkıntı değilim.ölmek gözümde büyümüyor ama ya evlenince bebeğime bişey olursa :(

çok kötü günler geçirdim geçiriyorum da...okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun öncelikle.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.yanlış yerdeyse de affınıza sığınıyorum.sürekli takip ediyorum bu forumu ve burda gerçekten müthiş bir kadın dayanışması var. arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.
ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım 5aylık gibi kısa bir evlilikti bu.ayrılca ayrılma kararı verdiğim anda beni kürtaja zorladı.ağır depresyonlar geçirdim üzüldüm.biraz da takıntılı bir yapım var.bu adamla ayrılma sebebi ayrı konu.
ayrıldığım insan benden önce çok kadınla birlikte olmuş.bunu evlendikten sonra öğrendim.benimle nişanlıyken bile başkalarıyla olmuş. bunu da ayrılma aşamasında öğrendim.
şimdi ayrıldıktan sonra ben gittim doktora durumu anlattım. hepatit, aids gibi hastalıkların testini yaptırdım negatif çıktı şükür. ama sonradan araştırdıkça öğrendim ki cinsel yolla bulaşan pek çok hastalık varmış ve bazıları da vücutta hiçbir belirti vermeden ilerliyormuş. frengi , bel soğukluğu, hpv gibi..çok korkuyorum bana da bulaş mıdır diye. ama 2 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı.
şimdi ben bu hastalıkları kapmış mıyımdır diye çok korkuyorum :KK43: ne yapayım şaşırmış durumdayım.
ayrıca kürtajdan sonra bakın 2 yıl geçti sol kasık tarafımda hafif bir sızı var .sızı hafif ama durup durup tekrar başlıyor.neden böyle oluyor çok korkuyorum.kadın doktoruna gittim durumu anlattım smear aldı normal dedi.belki rahminde ufak bir yapışıklık vardır ondan sızı yapıyordur dedi.
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun.elimden tutun.çevremde bu konuları konuşacağım insanlar yok.çok kötü günler geçiriyorum :KK43:

Hiç kafana takma bişi yok demiş Dr da zaten
Sanki hepimizin kocası bakır mi:KK53: bu risk herkeste var iyi düşün iyi olsun

Mutluluklar

Hiç kafana takma bişi yok demiş Dr da zaten
Sanki hepimizin kocası bakır mi:KK53: bu risk herkeste var iyi düşün iyi olsun

Mutluluklar
çok çok teşekkür ederim cevabın için.ama doktor sadece belli testler yaptı.hpv diye bir virüs varmış onun testini yapmadı :( işte korkuyorum :(

Back
X