Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum