• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Mesaj atsam mi bilemedim çocuk seni soruyor diye

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Erkeklerin çoğu böyle sanki çocuk tek kadina ait

Bir yandan da yazmak istemiyorum çünkü çocuk alışacak bir de babası yurtdışına gidecek zaten ilgiyi azaltması belki de bundan dolayı
Olur mu öyle şey yurtdışında da olsa görüntülü konuşacaklar, konuşmaları gerekli. Çocuğunuza kötülük yapmayın lütfen yazın. Onunda bunu unutmaması gerek o sadece sizin değil onun da çocuğu. Çocuğunun uzulmesine izin vermezdim.
"X sürekli seni soruyor huysuzlaniyor müsait olduğunda görüntülü ararsan iyi olur " yeterli.

İletisimimiz yok zannetmiyorum neden dikkat ceksin ki sadece sevgilisi var ondan dolayı umursamıyor diye düşünüyorum
Belki barışmak için çocuğu kullanıyordur diye düşündüm.Ben olsam yazarım çocuk seni soruyor bir ara istersen diye. Sorumluluğunu yerine getirmesi lazım. Yurtdışına gitse arayıp sormak zorunda.

Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık
Hayatına biri girmesi olabilir, bekar adam artık sonuçta. Ama bu da yurtdışına gitmesi de çocuğunu ihmal etmesi anlamına gelmiyor. Yurtdışına gitse de görüntülü görüşecek çocuğuyla düzenli olarak. Geldikçe görecek. Siz bir defa ulaşın şu kadar gün oldu çocuk huysuzlanıyor müsait olunca bir arar mısın görüşün yaz.

Back
X