Gerçekten bir derdim var

Hayatına biri girmesi olabilir, bekar adam artık sonuçta. Ama bu da yurtdışına gitmesi de çocuğunu ihmal etmesi anlamına gelmiyor. Yurtdışına gitse de görüntülü görüşecek çocuğuyla düzenli olarak. Geldikçe görecek. Siz bir defa ulaşın şu kadar gün oldu çocuk huysuzlanıyor müsait olunca bir arar mısın görüşün yaz.
En son gorustugunde bana yazdığı biraz şımarık bi çocuk bu da zoruma gitti evladım sonuçta kendisi buna sebep oldu aldattı dovdu sonra çocuğun yuvasını ben yıkmışım gibi konuştu hep

Bence de hayatında birisi var ondan aramıyor sormuyor olabilir. Birde yurt dışına gidecek miş. Yanlış anlamayın ama kadın da erkekte hayatına bakıyor olan çocuklara oluyor hep. Madem bu babadan manevi hayır gelmeyecek çocuk alışmasa daha mı iyi olur diye düşündüm nereden baksak üzücü tabide.

Bence de hayatında birisi var ondan aramıyor sormuyor olabilir. Birde yurt dışına gidecek miş. Yanlış anlamayın ama kadın da erkekte hayatına bakıyor olan çocuklara oluyor hep. Madem bu babadan manevi hayır gelmeyecek çocuk alışmasa daha mı iyi olur diye düşündüm nereden baksak üzücü tabide.
Ben de öyle düşünüyorum alışmasa daha iyi olur belki çünkü eninde sonunda evlenecek hayatına bakacak daha evlenmeden bu sorumsuzlukta olan biri sonradan hiç umursamaz olan çocuğa olur

boşanmak isteyen kim oldu? boşanma sebebiniz neydi? ve erken yaşta mı evlendiniz? genelde evliliklerin bitmesinin en büyük sebebi erken evlilik. daha birey olmadan karakterler oturmadan insanlar evlenince yaş ilerledikçe değişiyor ve bu sefer evlilikler bitiyor. bence insanlar en ama en az 26 yaşında evlenmeli. sonra olan kimseye değil ama cocuklara oluyor.

En son gorustugunde bana yazdığı biraz şımarık bi çocuk bu da zoruma gitti evladım sonuçta kendisi buna sebep oldu aldattı dovdu sonra çocuğun yuvasını ben yıkmışım gibi konuştu hep
Ya kafayı yicem. Kendi çocuğu için elin çocuğundan bahseder gibi biraz şımarık bir çocuk mu dedi. Yoksa ilgili bir baba gibi mi söyledi bunu. Söylemeden söylemeye fark var.
Senin neden zoruna gitti. Aramamasını bu söylemine mi bağlıyorsun.
Hayatına başka biri girmiş olabilir. Yurt dışına da gidebilir. Bu çocuğuyla görüşmesine engel değil.
Arkadaşların dediği gibi direk mesaj at.
Hiç çocuğu yokmuş gibi hayatını şekillendiremez.
Sen de sakın görüşmelerde muhattab olma. Hiç bir konuda polemiğe girme.

ne sebeple ayrıldıgınız sorma sebebim genelde erkekler " bak cocugu bahane edip arıyor beni merak ediyor cocugu bahane ediyor" diyerek farklı havalara girebiliyorlar. kendi cocuguna zoraki bir ilgi sevgi gösterecek bir adama minnet etmeyin bence. onun yerinede siz sevin ilgilenin cocugunuz ile. bir var bir yok bir baba figuru cocugun hayatını hiç olmamasından daha cok mahveder.

Aklım benim bu durumları almıyor. İnsan anne de olsa baba da olsa çocuk boşandık diye silinebilecek bir şey mi? Kendi canından ,kanından bir can. Bir bağ var aranızda. Çok ilginç geliyor bana. nasıl iki hafta bu çocuk ne oldu diye merak edip aramaz. Babasiysa sorumluluk da almalı. Siz bu çocuğu ağaçtan toplamadiniz. Mesaj atıp araması gerektiğini, ilgilenmesi gerektiğini söyleyin.

ne sebeple ayrıldıgınız sorma sebebim genelde erkekler " bak cocugu bahane edip arıyor beni merak ediyor cocugu bahane ediyor" diyerek farklı havalara girebiliyorlar. kendi cocuguna zoraki bir ilgi sevgi gösterecek bir adama minnet etmeyin bence. onun yerinede siz sevin ilgilenin cocugunuz ile. bir var bir yok bir baba figuru cocugun hayatını hiç olmamasından daha cok mahveder.
Çocuğu bahane edip aramadım hiç zoraki olsun istemiyorum. Çünkü kendini bisey zannediyor

Ya kafayı yicem. Kendi çocuğu için elin çocuğundan bahseder gibi biraz şımarık bir çocuk mu dedi. Yoksa ilgili bir baba gibi mi söyledi bunu. Söylemeden söylemeye fark var.
Hayatına başka biri girmiş olabilir. Yurt dışına da gidebilir. Bu çocuğuyla görüşmesine engel değil.
Ben de şaşırdım çocuk bu şımarık olabilir ama ilgili baba gibi söylemedi zaten simartmadi ki hiç istediği hiç borseyi almadi böyleleri de iste ne yaparsa yapsın mutlu okuyor

Aslında bu yaşlarda normal görüşmek istemesi.
Ancak baba kendisini göstermez,aramamaya devam ederse bu çocukta mutsuzlukluk ve hayal kırıklığına neden olabilir sanırım.
Bu durum bence ; ileriye dönük olarak uzlaşma,dinleme hatta güvenme becerisini zedeleyebilir çocuğunuzun.
Ayrıca baba görmek istese bile çocuk bir sure sonra bu durumu kaniksayarak görusmek istememek konusunda diretebilir,çünkü değer görmeyen,istekleri karşılanmayan çocuk inatlasmaya ve kusmeye çok müsait olabiliyor küçük yaşlarda.
Bu şekilde bir anlatın kocaniza.
Ancak adam vurdumduymaz,kafası kalan bir adamsa bu da fayda etmez sanki.

K
Kendi çok düzgün efendi bir insanya çocuğu beğenmemiş 🤷

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Çocuğun babayı unutması için daha iyi oluyor bence..

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Aynı durum bende de mevcut canım aramazsam aramaz, sormaz ben de yoruldum artık oğluma işi bar arayamıyor diyorum 🤷‍♀️

2.5 yaşındaki çocuk baba yı arıyor mu yahuu.... SİZ merak ediyor olmayasınız? Bence bırakın mücadeleyi koskoca adam kendi kanını sormaya tenezzül etmiyorsa sizde üstüne düşmeyin.. Erkekler bebek sevmez cocuk büyüsün ozaman belki peşine düşer ki ben 27 yaşında gördüm kendisini 3.5 yaşına iken boşanmışlar kere aramadı ne beni ne abimi

2.5 yaşındaki çocuk baba yı arıyor mu yahuu.... SİZ merak ediyor olmayasınız? Bence bırakın mücadeleyi koskoca adam kendi kanını sormaya tenezzül etmiyorsa sizde üstüne düşmeyin.. Erkekler bebek sevmez cocuk büyüsün ozaman belki peşine düşer ki ben 27 yaşında gördüm kendisini 3.5 yaşına iken boşanmışlar kere aramadı ne beni ne abimi
Arıyor evet çünkü babası alıştırdı bir ayda bir hafta götürürdü kendine alıştırdı çocuk ta bi hafta oldu görüşeli baba nerde diye soruyor İnanın bana daha zor babasını sorması çünkü sorumsuza sorumluluk bildirmek en yorucu şey

Maalesef erkekler boşandıktan sonra böyle oluyor. Mesaj atın çocuk seni soruyor diyin anlayacak yaşta degğil ki karşına alıp konuşasın. Zaman içinde o da alışacak. Allah yardımcınız olsun

Sen ara görüntülü direkt çocuğu görsün. Merasim konuşması yapmana gerek yok ki. Seni özledi babası dersin.. hayatına birisi bile girmiş olsa o bir baba. Hatırlatman gerek belli ki..

Back
X