• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor

Normalde çok sorardı ama vatsapa giriyor sonuçta nafakayı da yollamış hatta erken yollamış ama çocuğu sormuyor

Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık

İletisimimiz yok zannetmiyorum neden dikkat ceksin ki sadece sevgilisi var ondan dolayı umursamıyor diye düşünüyorum

Çocuk baba dediğinde arasana yazmış sana mesaj atınca problem oluyor yazmış sorumsuz bencil iste Allah’ından bulsun

Bosanma nedeniniz neydi?

Buradan bakinca cocugunuz icin degil de kendiniz icin dert edinmis gibi gorunuyorsunuz.

Bosanmissiniz, adam baska bir sehirde, nafakayi gondermis ve sadece 2 haftadir cocugu arayip sormuyormus. Neymis whatsapa giriyormus. Siz bu adami mi takip ediyorsunuz? Belki bir derdi vardir olamaz mi? Hemen pesinden Allahindan bulsun demeler falan valla bir de bunu "gercekten bir derdim var" basligi ile acmissiniz ya cok enteresan.

En son gorustugunde bana yazdığı biraz şımarık bi çocuk bu da zoruma gitti evladım sonuçta kendisi buna sebep oldu aldattı dovdu sonra çocuğun yuvasını ben yıkmışım gibi konuştu hep
Eski eş mi diyor çocuğunuza şımarık diye?

Erkekler bosaninca cocuklarindan da boşanıyor malesef.Her hafta , iki hafta, 1 ay, 3 ay şeklinde açılıyor görüşme talepleri.
Her akşam görüntülü arama 1 hafta, 1 ay, 3 ay diye devame etti mesela.
Buyuk ihtimalle Hayatinda biri var ve keyfinde aleminde mutlu mesut yaşıyor.Cocuk zaten bakılıyor , niye rahatsiz olsun keyfini bozsun

Ben de öyle düşünüyorum alışmasa daha iyi olur belki çünkü eninde sonunda evlenecek hayatına bakacak daha evlenmeden bu sorumsuzlukta olan biri sonradan hiç umursamaz olan çocuğa olur
Böyle düşünmekte haksızda değilsiniz.
Çocuk baba dediğinde arasana yazmış sana mesaj atınca problem oluyor yazmış sorumsuz bencil iste Allah’ından bulsun
Nasıl yani size mesaj atınca mı sorun oluyormuş? Neden?

İletişimden korkmayın, artık karı koca olmayabilirsiniz;ama anne babasınız. Ortak bir yavrunuz var, mesaj atın çocuğumuz seni özledi şeklinde.

Bosanma nedeniniz neydi?

Buradan bakinca cocugunuz icin degil de kendiniz icin dert edinmis gibi gorunuyorsunuz.

Bosanmissiniz, adam baska bir sehirde, nafakayi gondermis ve sadece 2 haftadir cocugu arayip sormuyormus. Neymis whatsapa giriyormus. Siz bu adami mi takip ediyorsunuz? Belki bir derdi vardir olamaz mi? Hemen pesinden Allahindan bulsun demeler falan valla bir de bunu "gercekten bir derdim var" basligi ile acmissiniz ya cok enteresan.

aldatmaydı niye dert edeyim

En son gorustugunde bana yazdığı biraz şımarık bi çocuk bu da zoruma gitti evladım sonuçta kendisi buna sebep oldu aldattı dovdu sonra çocuğun yuvasını ben yıkmışım gibi konuştu hep

Bu adam sizi aldatmis, yetmemis ustune dovmus. Kendinden gucsuz gordugu birine el kaldiran birinden ben olsam babalik beklemem. Kusura bakmayin ama boyle bir adamin mukemmel baba olacagini hic dusunmem. Nafakayi gonderiyor mu ona bakarim. 2 hafta oldu aramadi diye oturup dertlenmem. Benden ve cocugumdan uzak olsun ne hali varsa gorsun derim.

Siz sanırım adamla tekrar evlenmek için ugrasiyo sunuz cocuk için tekrar bir araya gelebilir miyiz dusuncesine girmiş siniz

Siz sanırım adamla tekrar evlenmek için ugrasiyo sunuz cocuk için tekrar bir araya gelebilir miyiz dusuncesine girmiş siniz
Bu karakterde biri benden uzak Allah’a yakın olsun ama bana verdiği cevapla anladım ki bu karakterden babalik beklememek ve babaliki hatirlatmamak çünkü çocuk konuşmak istiyor dediğimde bile cemkiriyor tam bi bela uzak durması sormaması daha iyi

Bu karakterde biri benden uzak Allah’a yakın olsun ama bana verdiği cevapla anladım ki bu karakterden babalik beklememek ve babaliki hatirlatmamak çünkü çocuk konuşmak istiyor dediğimde bile cemkiriyor tam bi bela uzak durması sormaması daha iyi
O zaman siz ne dersiniz haklısınız ben o boyutunu bilmiyodum

Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Etmez insan değiller çünkü kendikerinden başka kimseyi umursamayan pisliğin tekiler

Bu erkekler boşanınca çocuğu da boşadıklarını düşünüyor herhalde..

Arada kalan çocuk için gurur olmaz. Rahatsız olacak o adam, olmalı da. Rahatsız ediniz.

Back
X