- Konu Sahibi seheryeli4113
Eski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Normalde çok sorardı ama vatsapa giriyor sonuçta nafakayı da yollamış hatta erken yollamış ama çocuğu sormuyor
Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık
İletisimimiz yok zannetmiyorum neden dikkat ceksin ki sadece sevgilisi var ondan dolayı umursamıyor diye düşünüyorum
Çocuk baba dediğinde arasana yazmış sana mesaj atınca problem oluyor yazmış sorumsuz bencil iste Allah’ından bulsun
Bosanma nedeniniz neydi?
Buradan bakinca cocugunuz icin degil de kendiniz icin dert edinmis gibi gorunuyorsunuz.
Bosanmissiniz, adam baska bir sehirde, nafakayi gondermis ve sadece 2 haftadir cocugu arayip sormuyormus. Neymis whatsapa giriyormus. Siz bu adami mi takip ediyorsunuz? Belki bir derdi vardir olamaz mi? Hemen pesinden Allahindan bulsun demeler falan valla bir de bunu "gercekten bir derdim var" basligi ile acmissiniz ya cok enteresan.