- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Senin adına üzüldüm gerçekten canımnetten mi tanıştınız merak ettiğim demedin mi daha 24 saat geçmedi seviyorum demenin üzerinden noldu diye sormadın mı bana kalırsa sende engelle üstüne düşme ayrılan o pişman olup dönecek olan da o
sordum açıkca söyle varsa öyle bi durum diye hayır dedi kolay atlatacağımı hiç sanmıyorum ona çok güveniyordumsabahtan aksama ne degısmıs olabılır ? aklını karıstıran baska bırılerımı vardı acaba ,
cok kotu bı durum ama atlatacaksın unutma
Erkek milleti değil mi bir günü,bir gününü tutmaz
bizimki gerçekten güzeldi ne oldu anlamadımErkekler ne yazıkkı boyle , benımde boyle dengesız bı sevgılım vardı sımdı onun ıcın agladıgıma degmezmıs dıyorum
Çok üzüldüm ama o çok fevri davranan biri benim sevgilim gibi.
Bu aralar çokmu tartıştınız o yüzden mi bunaldı ani karar vermiş yani...
evet canım sorunlarımız çok oluyordu ama çözüyorduk çözülmeyecek şeyler olmuyordu ki
Gerçekten Bitmiş..
Çok Kesin ve Net Konuşmuş..
Direk Numaranı da Engellemiş..
Boşuna Çırpınma, Sana da Yazık..
Öyledir mesela bizimde bu aralar küçük küçük tartışmalarımız oluyor çözülmüycek şeyler değil ama sürekli uzuyor ve ben bunalıyorum bundan bazen bırakıp gidesim bile geliyor.
Oda bundan dolayı fevri bi karar vermiş olabilir yoksa ortada başka bişey yok gibi.
​canım oyle bırsey olsada ıtıraf etmez zatensordum açıkca söyle varsa öyle bi durum diye hayır dedi kolay atlatacağımı hiç sanmıyorum ona çok güveniyordum
niye böyle oldu bi anda ben ona hiçbişey yapmadım
bunu kabullenmek çok zor geliyor
öyle bişey varsa ondan iğrenirim heralde​canım oyle bırsey olsada ıtıraf etmez zaten
umarım en kısa zamanda
için soğur ve acın hafifler.
bunu kabullenmek çok zor geliyor
2 aydır görmüyoruz birbirimizi onun etkisi var dedim sonraki tartışma tuzu biberi oldu dayanamıyorum bu acıya
o çok net konuştu amaEmınım ıkı gun sonra cok pısmanım aklım karısıktı bılmem ne dıyıp gerı doner , arkasında acık kapı bırakmayı sever erkekler
Dik Durmak İçin Kabullenmek Zorundasın..
O Nasıl Bir Kalemde Sildi, Ona Güçlü Olduğunu Göstermelisin..
Göstermelisin ki, Başını Ellerinin Arasına Alıp Düşünmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?