GERÇEKTEN bitti.

Konuyu herkes saptırıyor Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Ayrıldık zaten içimi döküyorum. Ay bidaha yazmayacağım ya :kızgın:

Tam olarak anlatsan böyle olmayabilirdi. Sırayla. Nasil oldu olay. Ambulansa ne zaman bindi, polis neden ordaydi vs en baştan. Böyle anlaşılmıyor

Ne kadar acımasızsın seni ilgilendirmez. İnsan gibi yorum yaptım. Yazdım içimi döktüm. Allah kalbine göre versin. İnşallah.
Verdi şükür adam gibi adamla evlendim mal mülk peşinde olan biriyle değil ;) inş. aklını başına alırsın ama hiç sanmıyorum eski sayfalarda yazmıştım sen bu kan emiciyle evleniceksin diye hatırladın mı? :işsiz:

Nikahtan önce evi ben istedim o kirada oturmak istedi. Baştan beri böyleydi. Ailem evini alalım rahat olursun döşersin dedi. Nişanlım şehir dışında. O da babama güvendi ve tamam dedi başta. (Sonra bence parası Yok borcu var biraz. Kendisi memur beni vazgeçirmek için tapu benim üzerime olacak yoksa evi kabul etmem diye mesaj attı bana) durum bu.
Bak hele bak bahaneye bak :70: valla sen akıllanmazsın :70:

Konuyu herkes saptırıyor Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Ayrıldık zaten içimi döküyorum. Ay bidaha yazmayacağım ya :kızgın:

Sen ne yaptığını sanıyorsun? Yani kaza geçirdi ve senin engellediğin adam olay yerine yetişecek vakit olacak şekilde sana ulaşmayı başardı. Alçıyı da olay yerinde sarmışlardı, ambulans falan her şey seni bekliyordu. Tam o anda ne hikmetse yetişebildin. Nasıl bu kadar insanı salak yerine koyabiliyorsun anlayamıyorum. Nasıl inanmalarını bekliyorsun hayal dünyanda kurduğun şeylere. İnşallah evlenirsiniz. Çünkü ayrılıp başka başka insanların başını yakma ihtimaliniz var. İki insan ancak bu kadar uyumlu olur. Allah ilişkinizi tamamına erdirsin.

Sen ne yaptığını sanıyorsun? Yani kaza geçirdi ve senin engellediğin adam olay yerine yetişecek vakit olacak şekilde sana ulaşmayı başardı. Alçıyı da olay yerinde sarmışlardı, ambulans falan her şey seni bekliyordu. Tam o anda ne hikmetse yetişebildin. Nasıl bu kadar insanı salak yerine koyabiliyorsun anlayamıyorum. Nasıl inanmalarını bekliyorsun hayal dünyanda kurduğun şeylere. İnşallah evlenirsiniz. Çünkü ayrılıp başka başka insanların başını yakma ihtimaliniz var. İki insan ancak bu kadar uyumlu olur. Allah ilişkinizi tamamına erdirsin.

ve köydeki akrabalar hepsi bir anda hastanede toplandı
twitter da bile bu kadar çabuk yayılmıyor haber

Alçıya hastanede almışlar, eve tekrar ambulansla götürmüşler arababayla zor olur diye.

Hikayenin ne olduğu çok da önemli değil gerçi, yeterince absürt zaten.

Hastane ambulans ve alci ile ilgili daha aciklayici bilgi verirmisin merlin.
Bu haliyle taslar yerine oturmadi.
Ha bi de hastaneye toplasan akrabalarla ilgili.

geçen seferde barışırsın demiştim bana araya babam girdi geri dönüşü yok artık demiştiniz.. şu anda da babanızın kinlenmiş olması falan kimseye birşey ifade etmediği için inanmıyor kimse size..
şu anda bitmiş olabilir ama barışırsınız .

kendinizede eziyet etmeyi bırakın. yaşadıklarınızın kötü olduğunu, neden sizin başınıza geldiğini düşünüyorsunuz ya işte barışacağınızın emaresi bu..

kendi kendimi alıntıladım:)
bilmem anlatabildim mi?

Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Hastahaneye gittim gördüm bacağını alçıya almışlar. :KK43: kızlar ben napıyom ya :KK43: annesi geldi babası sarıldılar ağladılar filan öyle :KK43:
Sonra annem mesaj attı eve gel seni reddettim evlatlıktan diye.
Babam annem konuşmuyor. Bana dediki sedyede sen beni bıraktın ben seni değil dedi.
Elimi sıktı. Sonra ambulansa bindirdiler bacağı alçılı bir şekilde.
Kuzenime bile mesaj atmış numaramı değişmiştim. Sonra işte telefonda konuşurken araba çarpmış öyle..

ay ne romatiiiik, gözyaşlarımı tutamadım biliyon mu? :cry:
evlenin siz bu yağız oğlanla, nasıl bir aşk, dram, entrika :KK37::KK36:
arabeskteki şenerle müjde gibisiniz :KK70:

:KK70: evlenmeyeceğim merak etme

ay zaten bu akışla nikahın ortasında biri salonu basıp durun siz kardeşsiniz der :KK70:
sonra kardeş olup olmadığınızın tespiti için dna testi yaptırırken, oğlanın ölümcül hastalığı olduğu ortaya çıkar,
öldüğümde üzülmesin diye seni kendinden soğutmak için türlü pislikler yapar, ondan nefret edip intikam için başkasıyla nişanlanırsın, tam düğün gününde hastaneden arayıp tahliller karışmış hasta değilsiniz derler oğlana, oğlan düğünü basacakken trafik kazası geçirir ve hafızasını kaybeder, hafızasını kaybettiğini öğrenen sen düğünü bırakıp gelinliğinle ona koşarsın ama seni hatırlamaz, bak yine ağladım :KK61:

ay zaten bu akışla nikahın ortasında biri salonu basıp durun siz kardeşsiniz der :KK70:
sonra kardeş olup olmadığınızın tespiti için dna testi yaptırırken, oğlanın ölümcül hastalığı olduğu ortaya çıkar,
öldüğümde üzülmesin diye seni kendinden soğutmak için türlü pislikler yapar, ondan nefret edip intikam için başkasıyla nişanlanırsın, tam düğün gününde hastaneden arayıp tahliller karışmış hasta değilsiniz derler oğlana, oğlan düğünü basacakken trafik kazası geçirir ve hafızasını kaybeder, hafızasını kaybettiğini öğrenen sen düğünü bırakıp gelinliğinle ona koşarsın ama seni hatırlamaz, bak yine ağladım :KK61:
Hahhaahah çok iyiydi ya :D

Back
X