Gerçekten Bu Kadar Basit mi?

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
0
Eskişehir
Arıyorsa: Yatmak içindir.
Aramıyorsa: Yatacak birini bulduğu içindir.

Seviyorum diyorsa: Yatmak içindir.
Artık demiyorsa: Yatacak birini bulduğu içindir.

Size çiçekler alıyorsa: Yatmak içindir.
Almıyorsa: Yatacak birini bulduğu içindir.

Tüm zamanını size ayırıyor size kraliçeler gibi davranıyorsa: Yatmak içindir.
Bunları artık yapmıyorsa: Yatacak daha iyi birini bulduğu içindir.

genelleme yapmamak lazım ama böyl erkeklerde yok deil

Yatalak erkek modeli,genelde ayakta bir işe yarayamadıkları için yatalak! olmayı yeğliyorlar!..

artık devir degişti eee bende degiştim
ben atıyorum:icecream:

yok yok yinede bi yerlerde sevgi aşk ı arayan erkek vardır:1closedeyes:

yazılara falan inanmam.. öyle saçma sapan yazılar, yazarlar çıkıyorki hergeçen gün..

evlilik, ahlak, sevgi, aşk hepsini yerle bir ediyorlar...

bu tip yazılar insanları yönlendiriyor..

okunmaması taraftarıyım ben..

evet.. bunu anlamak zor değil aslında.. iş bizde bitiyor biraz da. bazı erkekler cidden niyetini çok belli ediyor ama biz anlamak istediğimiz gibi anlıyoruz.. evet böyle erkekler var.. ama bunları ayırt etmek o kadar da zor deil.. iyice tanımadan güvenmemeliyiz zaten.. tanıdıktan sonra da onun bakışları, öpüşleri bile bize çook şey anlatır.. mesela niyeti sirf cinsellik olmayan bir erkek sevgilisinin sadece orasını burasını öpmez, saçlarını öper, gözlerini öper, öptükten sonra bağrına basar kokumuzu içine çeker, ellerimizi öper durur, yani öpüşlerinde sadece şehvet değil şevkat de vardır.. sizi sadece çok güzel ve seksi olduğunuzda değil en paspal halinizde bile beğenir.. gözünün boyası akmış, saçları karmançorman olmuş, üzerinde çuval gibi eşofmanlar, bu haliyle bile sevgilisini sever, öper, koklar.. bunlar sadece zevkinden değil sevgisinden ileri gelir.. evet erkekler de sever.. hem de belki bizim sevdiğimizden daha yoğun bi şekilde.. gece ben uyurken sabaha kadar beni öptüğünü kokumu içine çektiğini bilirim sevgilimin.. ben bile dayanamam döner popomu uyurum.. ha diğer türlüsüde vardır.. onlar ne yapar.. her zaman görüşmek istemezler.. canları sevişmek istiyodur o zaman çağirirlar sadece.. ha burda kadının akıllı olması lazım.. tek derdi bilmemneresidir.. evet amacına ulaşana kadar bin bir türlü kur yapar.. çiçekler alır.. iltifatlar eder.. ama işi bitince odunlaşiverir.. sizin derdinizle ilgilenmez.. sadece el ele tutusup bakısmak ona sıkıcı gelir.. büyük ihtimalle hadi eve gidelim diye tutturur.. ama seven bir erkek için yanında olması gözlerine bakması bile yeterli gelir.. bunu ayırt edebilmek önemli..

genelleme yapmamak gerek sevmek cok önemli bir olgu.sonuçta bayanlar hakkındada benım su anki erkek arkadaşım eskiden neler neler diyordu şaşırıp kalıyorum şuan bile ama hem bayanlarda hemde erkeklerde bu şekilde olanlar var.

aslında yazıyı ilk okuduğumda güldüm. sonra doğruluk payını düşünmeye başladım. ve sanki belli bir oranda doğruymuş gibi geldi, paylaşmak istedim.

tüm kadın-erkek ilişkilerinin temelinde önemli ölüçüde bu mesele yattığına göre değerlendirme yapmak lazım. sempatiksalakcinni

bana neden doğru gibi geldi bu yazı? çok mu karamsarlaşmışım yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…