evet.. bunu anlamak zor değil aslında.. iş bizde bitiyor biraz da. bazı erkekler cidden niyetini çok belli ediyor ama biz anlamak istediğimiz gibi anlıyoruz.. evet böyle erkekler var.. ama bunları ayırt etmek o kadar da zor deil.. iyice tanımadan güvenmemeliyiz zaten.. tanıdıktan sonra da onun bakışları, öpüşleri bile bize çook şey anlatır.. mesela niyeti sirf cinsellik olmayan bir erkek sevgilisinin sadece orasını burasını öpmez, saçlarını öper, gözlerini öper, öptükten sonra bağrına basar kokumuzu içine çeker, ellerimizi öper durur, yani öpüşlerinde sadece şehvet değil şevkat de vardır.. sizi sadece çok güzel ve seksi olduğunuzda değil en paspal halinizde bile beğenir.. gözünün boyası akmış, saçları karmançorman olmuş, üzerinde çuval gibi eşofmanlar, bu haliyle bile sevgilisini sever, öper, koklar.. bunlar sadece zevkinden değil sevgisinden ileri gelir.. evet erkekler de sever.. hem de belki bizim sevdiğimizden daha yoğun bi şekilde.. gece ben uyurken sabaha kadar beni öptüğünü kokumu içine çektiğini bilirim sevgilimin.. ben bile dayanamam döner popomu uyurum.. ha diğer türlüsüde vardır.. onlar ne yapar.. her zaman görüşmek istemezler.. canları sevişmek istiyodur o zaman çağirirlar sadece.. ha burda kadının akıllı olması lazım.. tek derdi bilmemneresidir.. evet amacına ulaşana kadar bin bir türlü kur yapar.. çiçekler alır.. iltifatlar eder.. ama işi bitince odunlaşiverir.. sizin derdinizle ilgilenmez.. sadece el ele tutusup bakısmak ona sıkıcı gelir.. büyük ihtimalle hadi eve gidelim diye tutturur.. ama seven bir erkek için yanında olması gözlerine bakması bile yeterli gelir.. bunu ayırt edebilmek önemli..