Gerçekten bu kadına nasıl davranmam Laz'ım yardım edin lütfen

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Arkadaşlar mrb daha önce de yazmıştım benim doğal yolla çocuğum olmuyor kaynanamla aram da iyi değil evlendiğimizde beraber oturuyorduk evi ayırdık diye kötü olduk sadece politika yapıyor yavrum canım başka bişey Yok eşim gidip ona tüp bebekle oluyor çocuğumuz başka türlü olmuyor demişti geçen hatta çoçuğunuz tepki vermiştiniz şimdi ki problem ise eşimin dayısı evleniyor Azerbaycan'dan birini buldular gitti aldı geldi kadını bize gelmişti kaynanam kadını öve öve bitiremedi bi de eşim üzerine düğün olmayacak mı deyince o da tabi olacak fazla da uzamasın sonra karnında bebekle mi olacak düğün dedi bir de üzerine kahkahayı bastı o an gerçekten ne yapacağımı şaşırdım eşime kızıyorum gitti söyledi ona tüp bebek yapacağımızı hadi diyelim ki Allah nasip etmedi olmadı o zaman ne olacak eşime karşı çok sinirliyim kaynanam nasıl bir insan gerçekten anlamıyorum

Eşin boşboğaz. Kaynanan da fesat. Kaynanadan uzak dur da. Kocanı ne yapacaksın?
Canım geçen de konu açmıştım kaynanama söylediği için bana dedi ki annemle paylaşmazsam kiminle paylaşacağım ya kadın benim evimde eşyam Yok kendine Çifter Çifter alıyor ve bınları da marifetmiş gibi anlatıyor sence hangisini alayım yavrum diyor üzerine bana takılması gerekenleri kendine takıp yakıştırıyor bir de gösteriyor bende laf vurdum Yen'i gelin ben miyim sen mi diye böyle bi kadına derdini söylüyor belki destek olur diye bekliyor bir de hangi destek kadın boş teneke utanmazın TEK'i kendini 18 lik sanıyor

kocanı alıp karşına; sen adam değil misin mahrem sırlarımızı ne çıkarıyorsun ,anan ana değil mi kime neyin nispetini yapıyor. Boşarım seni kadrimi kıymetimi bileni alırım gül gonca yaşarım, beni şirazeden çıkartma seni de ananı da ağlatırım diye bas kalayı bakayım tepkisi ne oluyor.

Aslında eşinin annesine bu durumu açıklamasında sorun yok sorun kaynananın adice davranması bir de belli ki birbirinizi hiç sevmiyorsunuz sen onun gözünde hem beni oğlumdan ayırdı hem de çocuğu olmayan kadın durumundasın.
Her lafı üzerinize alınıp sinirlenmeyin bu devirde tüp bebeksiz çocuk sahibi olmak garip oldu artık çok yaygın birşey

kocanı alıp karşına; sen adam değil misin mahrem sırlarımızı ne çıkarıyorsun ,anan ana değil mi kime neyin nispetini yapıyor. Boşarım seni kadrimi kıymetimi bileni alırım gül gonca yaşarım, beni şirazeden çıkartma seni de ananı da ağlatırım diye bas kalayı bakayım tepkisi ne oluyor.
Senin bu anana kimse dayanamaz dedim bir ben başa çıkıyorum kim ne yapsın seni bırakırsam kimse de almaz dedim o da haklısın dedi

Aslında eşinin annesine bu durumu açıklamasında sorun yok sorun kaynananın adice davranması bir de belli ki birbirinizi hiç sevmiyorsunuz sen onun gözünde hem beni oğlumdan ayırdı hem de çocuğu olmayan kadın durumundasın.
Her lafı üzerinize alınıp sinirlenmeyin bu devirde tüp bebeksiz çocuk sahibi olmak garip oldu artık çok yaygın birşey
Mahrem ve sır olan bi konumuz kadın benimle yarışıyor bana verdiği sözlerin hepsini yedi sırf evimi ayırdım diye bir de bana diyor ki bu sene çok yoruldum kayınbabama bakamadım pek ev çok soğuk diye kızında kaldı demiyor ki hizmetçim gitti artık ondan bakamıyorum ben varken bulaşık makinesi yoktu ben evden çıktım en alası alındı bende kredi çekip evimi eşyamı aldım düşünün

2,5 sene çocuk olmuyor sorunlarımız var demek için erken yalnız,Allah daha fazla aratmasın fakat çocuk isterken biraz daha muhasebe yap ,evliliğini uzun ömürlü görüyor musun eşine güveniyor musun,bu arada çocuk fikrini aklından çıkart bak ben çocuk fikri tam kafamdan çıktı eğitime gittm başka bir şehire ,o ara oğluma hamile kalmışım şu an 15 aylık...Rabbim senin içinde hayırlısını versin , hayırlı ise kucağını boş bırakmasın,ama 2,5 sene için salma kendini

2,5 sene çocuk olmuyor sorunlarımız var demek için erken yalnız,Allah daha fazla aratmasın fakat çocuk isterken biraz daha muhasebe yap ,evliliğini uzun ömürlü görüyor musun eşine güveniyor musun,bu arada çocuk fikrini aklından çıkart bak ben çocuk fikri tam kafamdan çıktı eğitime gittm başka bir şehire ,o ara oğluma hamile kalmışım şu an 15 aylık...Rabbim senin içinde hayırlısını versin , hayırlı ise kucağını boş bırakmasın,ama 2,5 sene için salma kendini
Benim başka bi sorunum var yani bunu bilerek evlendi benimle de illa ki olur olmaz Allah'ın işi ve nasip ederse olur kaç gündür çok sinirliyim ama ayrılma vs düşünemiyorum eşimle problemim Yok günümüz evliliklerini görüyorum en azından aldatılma korkusu ile yaşamıyorum ve yani 10 sene de geçse sonuçta hiçbir şeyin garantisi yoktur yalnız eğitime gittim falan yazmışsınız eşim benim çalışmama okumama falan izin vermiyor ben sana bakıyorum diyor şimdi kafama göre bişeyler yaparsam ayrılma nedeni olur zaten

Benim başka bi sorunum var yani bunu bilerek evlendi benimle de illa ki olur olmaz Allah'ın işi ve nasip ederse olur kaç gündür çok sinirliyim ama ayrılma vs düşünemiyorum eşimle problemim Yok günümüz evliliklerini görüyorum en azından aldatılma korkusu ile yaşamıyorum ve yani 10 sene de geçse sonuçta hiçbir şeyin garantisi yoktur yalnız eğitime gittim falan yazmışsınız eşim benim çalışmama okumama falan izin vermiyor ben sana bakıyorum diyor şimdi kafama göre bişeyler yaparsam ayrılma nedeni olur zaten
hayır çalışın diye demedim yani eğitime gitmiştim başka bir şehire eşimde geldi benimle kafam çocukta falan değil di tatil gibi düşündüm keyfime baktım derken hamile kalmışım kafayı boşaltmak lazım,polikistik over sendromu olan arkadaşlarım var çocuk kolay olmuyor denir ,inanın biri ilk gününden gebe kaldı diğeri de 1,5 sene sonra kafa rahat olduktan sonra her şey olur.

dayının evleneceği kadın hamilemiymiş anlamadım yoksa pis kadın sana laf vurmak için mi dedi

bu insanlar neden birilerini en hassas noktalarından yaralamaya çalışır ki

tüp bebekse tüp bebek kocan niye gidip annesine yetiştiriyor ki hemen

annesi paylaşmak istedi de anneden anneye de fark var

k.valideme desem böyle bir şeyi tüm balkanlar ve ortadoğu duyardı eminim :KK53:

ama başka bir k.valide de ne bileyim maddi manevi yardım etmek için elinden geleni yapardı belki

hayır çalışın diye demedim yani eğitime gitmiştim başka bir şehire eşimde geldi benimle kafam çocukta falan değil di tatil gibi düşündüm keyfime baktım derken hamile kalmışım kafayı boşaltmak lazım,polikistik over sendromu olan arkadaşlarım var çocuk kolay olmuyor denir ,inanın biri ilk gününden gebe kaldı diğeri de 1,5 sene sonra kafa rahat olduktan sonra her şey olur.
Benim tüplerim kapalı canım bağlattım ben imkansız yani doğal yollla çocuk olsun diye istemedim ki ben onu sevdiğim için bi parçamız olsun istedim yaşımız geçmeden tedaviye karar verdik onun sıkıntısı üzerimde dost bilip annesine anlattı o her fırsatta sokacak beni kadın koluna taktığı bilezikleri gözüme sokuyor evine 3. Koltuk takımını alacak benim hiç yokken öyle bi ana yani normalde zaten hiçbir çıkar olmadan bunları yapması onun analık görevi ama sanırım annesi olduğundan kolayca kanıyor ona tamam onlardan bişey beklemiyorum fazla da görüşmüyorum tahammül edebildiğim kadar diyelim ama sen ona sırıımızı söyleyip neden benimle alay ettiriyorsun seviniyor çünkü bilmediği zamanlarda da berbarr otururken anneme diyormuş söyle çocuk falan yapmasınlar diye bizim istemiyor kardeşinin daha evlenmeden çocuk hayalini kuruyor

dayının evleneceği kadın hamilemiymiş anlamadım yoksa pis kadın sana laf vurmak için mi dedi

bu insanlar neden birilerini en hassas noktalarından yaralamaya çalışır ki

tüp bebekse tüp bebek kocan niye gidip annesine yetiştiriyor ki hemen

annesi paylaşmak istedi de anneden anneye de fark var

k.valideme desem böyle bir şeyi tüm balkanlar ve ortadoğu duyardı eminim :KK53:

ama başka bir k.valide de ne bileyim maddi manevi yardım etmek için elinden geleni yapardı belki
Hamile değil imam nikahı oldu Azerbaycan'dan aldı geldi kadını yaza düğün var düğün ne zaman dedi eşim o da fazla uzatmayalım sonuçta ateşle barut bide karnında bebekle mi düğün yapalım dedi bir de kahkaha attı o an gözümün içine bakarak ağlayacaktım bir dr kovacaktım evden saygımı bozmamak için mutfağa kaçtım Allah bunları bildiği gibi yapsın gerçekten çok üzgünüm söylediği daha 1 ay oldu başladı dürtmeye beni

Ilk önce fazla alıngansınız sanmıştım.fakat annenize çocuk yapmasınlar diye söyleyene kadar.
Boşver kardeşim hiç takma kafana sen strese girme,sürekli bebek mevzusunu düşünme,kafan ne kadar rahat olursa tedavi o kadar iyi gider.
Rabbim sagĺıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Sadece sizin basinizda olan bir şey değil üzülmeyin gelin kaynananin gecinmesi nadir bir şey umursamamaya çalışın bos yere eşinizle aranizi açmayın hem varsın tup bebek yapıyor desin ne olacak bu kötü bir şey değil anladığım kadarıyla eşinizle aranız iyi boşverin eşyayı huzur altınla mobilyayla alınmıyor evinizi ayirmissiniz kurtulmussunuz bundan sonra rahatiniza bakın sevmediğiniz biri için uzulmeye degmez

Ilk önce fazla alıngansınız sanmıştım.fakat annenize çocuk yapmasınlar diye söyleyene kadar.
Boşver kardeşim hiç takma kafana sen strese girme,sürekli bebek mevzusunu düşünme,kafan ne kadar rahat olursa tedavi o kadar iyi gider.
Rabbim sagĺıklı hayırlı evlat nasip etsin.
İstemiyor duyduğunda bile olmazsa olmasın dedi kestirip attı gerçekten insanlara iyi olmak yaramıyor sürekli onu azarlayan pislik biri olsam acaba nasıl olurdu inşallah canım eşime çok kızgınım ama hayırlısı olsun demekten başka çare Yok

Hamile değil imam nikahı oldu Azerbaycan'dan aldı geldi kadını yaza düğün var düğün ne zaman dedi eşim o da fazla uzatmayalım sonuçta ateşle barut bide karnında bebekle mi düğün yapalım dedi bir de kahkaha attı o an gözümün içine bakarak ağlayacaktım bir dr kovacaktım evden saygımı bozmamak için mutfağa kaçtım Allah bunları bildiği gibi yapsın gerçekten çok üzgünüm söylediği daha 1 ay oldu başladı dürtmeye beni

uzak dur.ne kadar uzak o adar iyi bence.

Sadece sizin basinizda olan bir şey değil üzülmeyin gelin kaynananin gecinmesi nadir bir şey umursamamaya çalışın bos yere eşinizle aranizi açmayın hem varsın tup bebek yapıyor desin ne olacak bu kötü bir şey değil anladığım kadarıyla eşinizle aranız iyi boşverin eşyayı huzur altınla mobilyayla alınmıyor evinizi ayirmissiniz kurtulmussunuz bundan sonra rahatiniza bakın sevmediğiniz biri için uzulmeye degmez
Ne kadar hayatına dahil etmesem de eşimin annesi konuşmak zorunda oluyorum görmeye gidiyoruz tamamen silemez eşim onları ne yapmış olurlarsa olsunlar ki eşimi arkadaşının dul kızına bile arattı yanlışlıkla ama eşim asla o konuda kimseye bakmaz biliyorum rahatım zaten o beni dinliyor bensiz bi yere gitmiyor diye deliriyor anlaşmak ayrı bişey insan bazen kendi annesiyle bile fikir ayrılığına düşüyor ama saygı sevgi başka bişey canım en nemlisi insan olmayı bilmek gerekiyor

Back
X