gerçekten çivi çiviyi söker mi? birini unutmak için illaki başka birini mi bulmalı?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlarr!! önceki konumu takip edenler bilirler.beni terkedip giden ve başkasıyla evlenme aşamasında olan sevgilimi bir türlü içimden söküp atamıyorum ne yaparsam yapıyım nafile olmuyo( kime sorsam başkasını bul görüş unutursun diyo( ama ben buna inanmıyorum neden bilmiyorum ama hiç içimden de gelmiyo açıkçası geçmişe saplanıp kaldım( sizlerden de akıl almak istiyorum gerçekten çivi çiviyi sökermi???? bi başkasını bulunca diğeri unutulurmu??? cevaplarınızı bekliyorum.

ben geçmişe saplanıp kaldım ve su anda cok yalnızım kımsenın benım gıbı olmasını ıstemem
sadece bırıyle gorusmek sana ıyı gelebılır, tabı gorustugun kısının duygularıyla oynamaycaksın, saygı gostereceksın yoksa onu kullanmıs olursun.
tabı bu da garantı dııl belkı de asla unutamayacaksın ılk askını bılemıyorum
hakkında hayırlısı

işte bende unutamamktan korkuyorum cnm(şimdi bizim akrabanın bi tanıdğı var polis bana onu yapmak istiyolar ama çocuğun niyetide direk evlenmek( bende diyemedim ki böyle böyle bi başkasını seviyorum hala şimdi ondna korkuyorum çocuğun duygularıylada oynamak istmiyorum( napıcam bilmiyorum çok canım yanıyo ya:gitme:

Allah Allah!!!
Ne garip arkadaş çevreniz var..
Acınızı hafifletmek yerine size daha çok zarar veriyorlar..
İnsan birini severken nasıl başkasıyla görüşebilir?
Ne kadar çirkin tavsiyeler bunlar!!!

akrabalarında varsa ısın ıcınde temkınlı davranmalısın
elbette gorusebırsın ama yapacagın ılk sey ona, su anda evlenmek gıbı bır planım yok hayatıma arkadas olarak gırebılırsın bırbırımızı tanırız .....gıbı bır cumleyle ona beklentılerını anlatmalısın
zaten dıger kısıye asıksan ılk once onu bıtırmelısın kafanda

Bazilarina abes gelebilir ama ben buna kesinlikle inaniyorum..
Ben kendimden biliyorum,
eger birisiyle ayrildiysam görüsmüyorsam, kesinlikle siler atarim evet ama yanlizliktan biktigim anlarda mutlaka gene gelir o aklima,
napiyor acaba derim, pismanlik hissi duyarim, barismak isterim vs..
Ama yeni birisi, bana eskileri mutlaka unutturur. aklimin ucundan bile gecmez ozaman..

Tabi herkesde ayni olmayabilir ama ben bunun dogruluguna inaniyorum, dene derim..

kafanı başka şeylerle meşgul et. çivi illa ki yeni bir sevgili değildir

hayatına birini alacağın zaman buna hazır olmalısın , boşlukta olup hayatına aldığın insanın ne suçu var :dilcikar:

allah aşkına çivi çiviyi söker diye ozaman hemen sevmediğin biriyle beraber ol.ne saçmalık ya yaptığın hatanın üstüne bir hata daha yapıyosun

valla aşk acısını hafifletmek için bulunan sevgiliden kimseye hayır gelmiyo. mutlaka bi hata oluyo sonucu ve pişmanlık... ayrıca iyi biri bile olsa o kişiye yazık diil mi ? resmen kullanmış olucaksın onu unutmak için. acaba kendimiz bu duruma düşsek ne hissederiz ? kendine bi aktivite bulmalısın. kafanı meşgul et bişeylerle. yeni biri sana mutsuzluktan başka bişey getirmez.

çivi çiviyi söksün teoremini gerçekleştirene de o aklı insanların aklına sokuşturanlarada yazıkkk hemde çok...

ne demek bu yaa karşıdaki insanın duyguları ile oynamak aldatmak resmen sen bi başkası için yanarken o sana yanıyor büyük bir sevdaya hapis oluyor belkide??
vicdanı olan hangi insan bile bile ateşin içindeyken bir başkasını ateşe çekmeye çalışabilir??
ancak sağlıksız hastalıklı bir ruh halinde olan birisi yapar bence...
sizden bunlardan biri iseniz buyrun söktürün çekiçle çiviyi bir başkasına:enbuyukkk:

Allah Allah!!!
Ne garip arkadaş çevreniz var..
Acınızı hafifletmek yerine size daha çok zarar veriyorlar..
İnsan birini severken nasıl başkasıyla görüşebilir?
Ne kadar çirkin tavsiyeler bunlar!!!

Laliş ne derse doğru der

Birini unutmak için başka birine yönlenmek daha da batırır insanı be..Bu nasıl bir fikirdir saçma sapan ipe sapa gelmez bir tavsiye.

Çok saçma birini unutmak için başkasını bulma mantığı.
Zaten bigün biriyle tanışıp ister istemez unutursun o ayrı ama unutmak için
başka biriyle olmak kaşndaki insanada haksızlık bence.

Dene o zaman...
Madem öyle düşünüyorsun.
Bana göre birini hala unutmamışken başka birinin eline asla dokunamam bile...
:umursamaz:

Dene o zaman...
Madem öyle düşünüyorsun.
Bana göre birini hala unutmamışken başka birinin eline asla dokunamam bile...
:umursamaz:

cnm benm o şekilde düşünmediğimi ve bu durumu savunmadığımı konunun başındada belirttim.sadece çevremde kime sorsam başkasını bulmayınca unutamazsın diyo.bu nedenle kafam çok karıştı.kararsız kaldım ama evt mantıklı düşündüğüm zaman gerçekten sadece ve sadece daha çok üzüleceğimi görebiliyorum.ama bazı arkadaşlarda anlatıyolar ben işte şu anki sevgilimle çıkmaya başladığımda öbürünü unutmuştum falan diye.herkes bir olmaz tabiyki ama işte bir ümit dedim acabamı ama şimdi daha mantıklı düşününce o şekilde olmadığını anlıyorum.ee dmekki bana düşen bu aşk kendi gidene kadar sabırla beklemek:sinifsinif:

Anlıyorum ne kadar oldu ayrılalı?

Anlıyorum ne kadar oldu ayrılalı?

üç ay oldu beni terkedeli( terketti bir ay sonra geri döndü o kızdan ayrıldını söyleyip kabul etmedim.iki gün sonra baktım barışmışlar.yine aradan bir ay geçti yine ayrılmışlar geri döndü.işte sensiz yapamıyorum vs. ayrıldık kimse yok gibilerinden bu sefer tamam görüşelim dedim.ertesi gün bi baktım kızla fotolarını koymuş kadınım ve ben diye bide bir ömür hep birlikte falan yazmış sonra da millete evleniceklerini falan ilan etti :sinifsinif:tabi ben bunları görünce şok:gitme:çok üzüldüm ciddilermiş kızda uzaktan akrabası oluyomuş.çok özlüyorum unutamıyorum üç ay sanki kabus gibi o kadar isterdim ki herşeyin kabus olmasını ve hayatıma üç ay öncesinde kaldığım yerden devam edebilmeyi:sinifsinif:

Haysiyetsiz insan ya...
Böyle bir insanı sevdiğini söylemeyeceksin değil mi?

Haysiyetsiz insan ya...
Böyle bir insanı sevdiğini söylemeyeceksin değil mi?

cnm aslına bakarsan bende bilmiyorum içimdekinin ne olduğunu( bazen o kadar çok nefret ediyorum ki yaptılarını düşündükçe( bazende çok özlüyorum(bugün olduğu gibi
bi yandan intikam almak istiyorum bi yandan bana dönmesini istiyorum:sinifsinif: ya o kadar karışıkki ifade edemiyorum şu an çok acayip bişey( o insan hayatınızın merkezi halindeyken kalbinizin baş köşesi onun ken bi andan yok oluyo başkasının oluyo gidiyo elinizden:sinifsinif:tarif edemiyorum duıyglarımı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…