Allah Allah!!!
Ne garip arkadaş çevreniz var..
Acınızı hafifletmek yerine size daha çok zarar veriyorlar..
İnsan birini severken nasıl başkasıyla görüşebilir?
Ne kadar çirkin tavsiyeler bunlar!!!
Dene o zaman...
Madem öyle düşünüyorsun.
Bana göre birini hala unutmamışken başka birinin eline asla dokunamam bile...
:umursamaz:
cnm benm o şekilde düşünmediğimi ve bu durumu savunmadığımı konunun başındada belirttim.sadece çevremde kime sorsam başkasını bulmayınca unutamazsın diyo.bu nedenle kafam çok karıştı.kararsız kaldım ama evt mantıklı düşündüğüm zaman gerçekten sadece ve sadece daha çok üzüleceğimi görebiliyorum.ama bazı arkadaşlarda anlatıyolar ben işte şu anki sevgilimle çıkmaya başladığımda öbürünü unutmuştum falan diye.herkes bir olmaz tabiyki ama işte bir ümit dedim acabamı ama şimdi daha mantıklı düşününce o şekilde olmadığını anlıyorum.ee dmekki bana düşen bu aşk kendi gidene kadar sabırla beklemek:sinifsinif:
Anlıyorum ne kadar oldu ayrılalı?
üç ay oldu beni terkedeli( terketti bir ay sonra geri döndü o kızdan ayrıldını söyleyip kabul etmedim.iki gün sonra baktım barışmışlar.yine aradan bir ay geçti yine ayrılmışlar geri döndü.işte sensiz yapamıyorum vs. ayrıldık kimse yok gibilerinden bu sefer tamam görüşelim dedim.ertesi gün bi baktım kızla fotolarını koymuş kadınım ve ben diye bide bir ömür hep birlikte falan yazmış sonra da millete evleniceklerini falan ilan etti :sinifsinif:tabi ben bunları görünce şok:gitme:çok üzüldüm ciddilermiş kızda uzaktan akrabası oluyomuş.çok özlüyorum unutamıyorum üç ay sanki kabus gibi o kadar isterdim ki herşeyin kabus olmasını ve hayatıma üç ay öncesinde kaldığım yerden devam edebilmeyi:sinifsinif:
Haysiyetsiz insan ya...
Böyle bir insanı sevdiğini söylemeyeceksin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?