gerçekten çivi çiviyi söker mi? birini unutmak için illaki başka birini mi bulmalı?

gerçekten haysiyetsiz. yaptıkları kesinlikle affedilebilir şeyler değil ama bence sakın çivi çiviyi söker diye düşünme. senin aklında o var çünkü. kiminle birlikte olursan her ne yaşıyorsan o gelecek aklına ve buda içini acıtacak. onu unutmaya bak, elbette acı çekersin ama ondan sonra biriyle birlikte olurken çivi çiviyi söker diye bakmazsın

bu konuda tecrübeli bi insan olarak konuşuyorum, önceki erkek arkadaşım, beni ağlatmaktan başka bişey yapmadı, her seferinde intikam almaya çalıştı; bi türlü kendime gelemiyodum ki, gerçekten beni sevdiğini söyleyen birine şans verdim; hiç pişman etmedi beni, ilk defa aşık olduğumu hissettirdi bana... resmen yeniden doğdum artık her şeyim "o", eğer hala yasını tutuyo olsaydım, onun gibi birini hiç tanıyamicaktım...

çok saçma yeni birinin sana onu unutturması demek...bir başkası aynı şeyi sana yapsa nasıl hisederdin..tek çare zamandır çivi çiviyi söker demek yeni bir insan değil yeni bir aşk demektir ayrıca anck bir başkasına aşık olursan unutursun..dilerm en kısa zamanda acın hafifler...

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.ama kafam çok karışık bende tabiyki önce aşık olup daha sonra ilişkiye başlama taraftarıyım düşünüyorum baştan hiçbişi hissetmediğim birine daha sonradan bişiler hissetme ihtimalim nedir diye ama içim istemiyo bunu anladım bende durumu zamana yaymayı düşünüyorum:sinifsinif:

canım sen şanslıymışsın ki yeniden aşık olmuşsun ne mutlu sana.ama ben tekrar uzunca bi süre aşık olabileceğimi sanmıyorum gözüm hiç kimseyi görmüyo:sinifsinif:ilk defa böyle oldu nasıl oldu niye oldu anlamıyorum vazgeçemiyorum bi türlü kendimi başkasıyla düşününce bile içim acıyo:sinifsinif:

eski erkek arkadaşım bana aynı şeyleri söylüyo biliyo musun, senden sonra hiç kimseyi senin kadar sevemem; ben evlenmicem diyo sonra eski günlerden bahsediyo; ben de böle yaparak beni unutamazsın diediğimde unutmak istemiyorum diyo; ve sırf beni unutamadığı için bana yapmadığını bırakmadı; her defasında neden bana böle yapıyosun dediğimde seni seviyorum eskisi gibi olsun istiyorum ondan diyo bana; bilmiyoki böle yaparak iyice soğuttu kendinden; bak az önce yine konuşmak istedi benle ben de seni sevdiğimden emin olamadım o yüzden senle olmak sana haksızlık olcaktı dedim ve yine triplere girdi; yakında yine bana eziyet etmeye başlar, hem kendine hem bana çektiriyo; böle güzel mi oluyo peki kendi hayatını da benim hayatımı da zindan çeviriyo; ne yapacağımı şaşırdım bırakmıyo ki ben de artık adam gibi mutlu olayım, ne kendi mutlu oluyo ne beni rahat bırakıyo; nereye kadar böle devam edecek bilemiyorum; artık ağlamaktan bıktım, sinirden mide hastası oldum yaa, ama Allah'ıma şükürler olsun hayatımda öyle biri varki her şeye değer eskiden olanlar artık umrumda deil, Allah'ıma yalvarıyorum hergün nolur o da beni unutsun onu mutlu edecek yeni birini bulsun diye ama olmuyo; bi taraftan vicdan azabı çekiyorum bi taraftan da böle olması gerekiyodu ve böle oldu bunu biliyorum, kusura bakma biraz uzun oldu ama kaç aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bi de Allah; en çok koyan da ne oldu biliyo musun bana hakkını helal etmedi, kul hakkı benim için çok önemlidir ama ne yapabilirim; artık ne yapacağımı da şaşırdım beni unutmak istemiyo hem o üzülüyo hem beni üzüyomafoldumbensenağlama...

İçindeki şu an sadece 'alışkanlık' kendine bunu sürekli tekrarla.
Tamam bu insan zamanında sana iyi de davranmıştır.
Ama sonucuna bak...
:umursamaz:
Sana nasıl değer verdi ki gidip sen onu reddetmenin üstüne diğer kıza evlenme teklif etti...
Seven insan bunu yapar mı Allah aşkına?
Seven insan böyle adi davranışlarda bulunmaz.
Tekrar sevebilme sorununa gelince bunlar geçecek, sana güven veren biri olduğunda daha da temkinle yeni bir ilişkiye başlayacaksın.
Ama her şeyin zamanı var, şimdi sadece yalnızlığın keyfine bak buna alış ve ben yalnızken de çok ama çok mutluyum.
Bunun için erkek gerekli değil de...
sositososito

cnm ama sen neden hala seninle iletişim içerisinde olmasına izin veriyosun ki msndeyse sil yada arıyosa açma biliyorum çok zor aynı şey benimde başımda var ama ben bana son yaptığından sonra en azından msnden silmeyi başardım.kesin ve kati bi şekilde bidaha asla benimle görüşmek istememesini yazdım ona ve arasanda seninle konuşmıcam dedim.eğer o bunu yapamıyosa sen yap.hem başkasıda varmış hayatında senin için çok da zor olmasa gerek.ben onu deli gibi seviyorum ama biyerden sonra insanın gururu daha ağır basıyo baktımki artık iyice zarar veriyo bana diyorum madem buldun başkasını git ona onun ol bana ilişme yeterki yok benide bırakmak istemiyo ikide bir kafamı karıştırıyo biri varmı yokmu hayatımda kontrol ediyo falan hemde bi başkasıyla evlilik planları yaparken yapıyo bunu bende koydum lafımı bi güzelde sildim msnden faceden sende nerde varsa sil gitsin daha fazla seni üzmesine izin vermelmaz:

cnm ben şu saatten sonra gayet iyi anlıyorum ki aslında bana hiç değer falan vermemiş sadece ben öyle zannetmişim bi hayalin peşinden gitmişim.bunu şu an daha iyi anlıyorum.birine körü körüne bağlanmak bu olsa gerek.ama eminim geçeceğine bana bu kadar kötülüğü yapan birini unutmak zamanla zor gelmicek bunu biliyorum.evt aşk dünyanın en güzel duygusu belki insan birini düşünmeden birine bağlanmadan boşlukta hissediyo kendini sanki ama bi yandan da düşünüyorum.ondan önce benim hayatımda kimse yoktu kimseyi düşünmüyodum bomboştu kafam ve çok mutluydum.inşallah onu tanımadan önceki günlerime en kısa zamanda dönebilirim bunu o kadar çok istiyorum ki(
sonuçta mutluluk tek bir kişiye bağlı değilsositososito unutucam inşallahh desteğin için çok teşekkürler.

Döneceksin çok daha iyi olacaksın umudunu asla yitirme canım.
a.s.

yapmadım mı zannediyosunuz; ama bi arkadaşımın telefonunu biliyo ve bana ulaşamayınca onu rahatsız ediyo, en son 2 aydır falan hiç görüşmemiştikki arkadaşım beni aradı; sürekli beni rahatsız ediyo, saçma sapan mesajlar atıyo, napıcağımı şaşırdım diye; mecburen facedeki engelini kaldırdım en azından yakınımdaki insanlara zarar vermesin diye, sürekli hakaret dolu mesajlar atıyo bana, valla canımdan bezdirdi, mideme kramplar giriyo, hastanelik oldum onun yüzünden, evdekiler bilmiyo, bişey de söleyemiyorum, umarım artık rahatsız etmez, bugün bi kez daha konuşmak zorunda kaldım yine bir sürü hakaret işittim yine sustum, artık bu son olsun; tamam diyorum benim gibi aşağılık bi insanla konuşma o zaman diyorum, işim olmaz bi daha senle diyo ama sonra yine aynı, naapacağımı bilmiyorum...mafoldumben

arkadaşında önemsemesin açmasın teli mesajlarına cvp falan vermesin hatta daha da ileri giderse şikayet edeceğini falan söylesin.ama sanada yazık değilmi seni bu hallere düşürüyo ne hakkı var buna lmaz:hele ailen bilseler ne kadar üzülürler onlar için ne kadar kıymetlisinlmaz:açma telefonlarını falan sana hakaret etmesinede izin verme o kim oluyokialsanaalsanasmile bidaha yaparsada şikayetci olacağını söylersin sende.ne yüzsüz şu erkek milleti yaaalsanaalsanasmile benimkindende ses çıkmıyo bakalım zaten eğer bi dönsün yine bu sefer çok fena yapıcam onu hiç duymadığı sözleri duyucak benden.hayatımı altüst etti be :sinifsinif:

yaa bana daha çok şey yaptı, tamamen iletişimi kesiyorum ama bişey yapıyo yine mecburen konuşmak zorunda kalıyorum, yaa gerçekten çok çektirdi bana, beni seviyomuş ama ben onu sevemedim ne yapabilirimki...mafoldumben

unutmak için başka birini bulmayı sakın düşünme bence.... herseyden nce karsındaki kişiye büyük haksızlıktır bu...sana önerim bu duygusal oldugun dönemlerde mümkünse müzik adına slow yada onu sana hatırlatacak parcalar dinleme...inan onlar daha çok deşiyor yaranı..onu sana hatırlatan herseyden kurtul ,onu hatırlatan insanlarla görüşmeye biraz ara ver... ve kesinlikle başka türlü hobiler bul kendine.. bu benim için kitap okmaktır, kimisine göre resim yapmaktır, kimisine göre işine yoğunlaşmaktır... umarım yakın zamanda onun herseyinden kurtulursun... zaten anladıgım kadarıylada degmeyecek biriymiş..

sağol cnm benim güzel önerilerin için.inşallah kurtulurum.zaten bende şu aralar sadece kendime zaman ayırmaya karar verdim.zaten biliyorum biri olsada gerçekten o kişiye haksızlık olurdu mutlu edemezdim şu durumda(en iyisi zamana yaymak gibi geliyo banada zaten onu hatırlamamayada çalışıyorum mümkün oıldunca yalnız kalmamaya çalışıyorum hep yanımda birileri olsun istiyorum eskiden eve gidince hemen odama çekilmek isterdim mesela şimdi yatana kadar ailemle oturuyorum pc açmıyorum akşamları face girmiyorum bunlarda unutmam için bir adımdır umarım:sinifsinif:

sakın.. çok sakat bir durum bu! ha olur mu olabilir tabii ama saglıklı bir ilişki olma ihtimali çok düşük bence. hep kıyaslayacaksın. oburunu dusuneceksin. ister istemez bunlar olacaktır. bir sğre kafanı dinle. dogru kişi onune cıkacaktır zaten. hic acele etme arkadasım.

bi başkasıyla görşmek sadece kendini kandırmanı sağlar.. kafanda bitirmelisin önce.. :ben denedm ama işe yaramıyor.. şimdi sadece zaman geçirip kafamın dağılmasını sağlıyorm ama dediğim gibi önce kafanda bitirmen lazm bi başkasıylada olcaksan ondan sonra ol.. illaki seni etkileyecek biri cıkıcaktır..

inşallah kızlarr( zaten etkilenmeden yada aşık olmadan birisiyle görüşmek bana göre de dedğil öncelikle işte bu diyebilmeliyim.ama çevremdekiler de diyoki illaki hemen sevicen diye bişey yok sonradan da sevebilirsin ( ama bana baştan etkilenmediysem sonradan zor gibi geliyo.

direk görüşmek değil de başka bir insanın ilgisi iyi gelebilir
hala beğeniliyorum seviliyorum diye düşünmek biraz olsun eski sevgiliye olan saplanmaktan kurtarabilir insanı durumuna göre ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…