- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ahaha hahagozlerime perde indi morelden sonrasini hatirlamiyorum
Ben de olsam konserve yaptigimi bilen komsuma mutlaka ikramda bulunurdum.
Felani gordum de dedim uzatmayayimBunu yapmak istemezdim ama aceba ve felan var bir de
Birazda benimle alakalı sanırım ben onlar birşey istediğinde hemen verip aylarca vermediginde nolucak dünya malı önemli değil dediğim için umrumda olmadı aslında ..Esin haklı
Teyze malesef gömlegıyle kavga eden huysuz itici biri.
Sizde genıssınız
Tencereyi indirmeye gittiğimde kapıyı aralayip gittim tencere alt tarafı 3 gün bende kaldı bu arada ..Teyze belli ki yaslanmis
Siz de pek ihmalkarsiniz. Tencereler bunca zaman sizde kalmamaliydi.
Esiniz de bir alem,bunun icin ev tasiyan ilk cift siz olacaksiniz tebrikler
Yasli teyze tribi iste. Ama 3 gun cok,her ne olursa olsun. Elalemin esyasini almamak lazim da hadi olmus bir hata almissiniz bir gunde acilen geri verilmeliydi. Konserveden goturmemissiniz esas sebep de oTencereyi indirmeye gittiğimde kapıyı aralayip gittim tencere alt tarafı 3 gün bende kaldı bu arada ..
Esimde bu bağırış ne diye merdivene çıktı ..
Ya dedi binbir ısrarla verdi bu neydi şimdi dedi ..
Aldığın yere koy diyince hemen kilere koydum eve girmeden daha ..Size zaten merdivenlerde sataşmış sonrasında ne derse desin hemen o saniye çıkıp vermeniz gerekirdi bence.onun tek karın ağrısı yaptığınız domates mi reçel mi her neyse ona da vermeniz.vermeyince sataşmış.sizde de var rahatlık baya birdaha ders olmuştur birşey almayın böyle insanlardan
Kaç kavanoz yaptınız ki iki kavanoz çok değil mi , elinize sağlık bu aradaAldığın yere koy diyince hemen kilere koydum eve girmeden daha ..
Ve binadaki herkese 2 kavanoz dağıttım kokmustur diye ..
60 kavanoz çıktı ..Kaç kavanoz yaptınız ki iki kavanoz çok değil mi , elinize sağlık bu arada
Teyze normal değil boşverin60 kavanoz çıktı ..
45 kiloya yakın domates 10 kilo biber 10 kiloda patlıcan . Çok lezzetli olduda burnumdan geldi gözlerim ağrıdı ağlamaktan çok zoruma gitti.
Kavanozların sıcak suda kaynatılması gerekiyor eski kavanoz kapağı kesinlikle kullanilmamali .. kapakları degistirsen yeterli kavumlandigindan emin ol sadece ..Bence teyze abartmis ve kafaya takma ben olsam cevabini verirdim senin tencerenemi kaldik boyle yapacagini bilsem almazdim falan derdim yani.
Neyse ben birsey soracagim bilen biri mesaj atarsa cok sevinirim domates aldim konserve yapmak icin evde biriken kavanozlari kullanicam ilk kez konserve yapicam kapak kullanilmamis olsun diyo yani anlamadim illaki kapakmi almam lazim evdeki kavanozlar kullanilmadi ama yani bezelye garnitur kavanozu falan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?