Gerçekten çok morelim bozuldu ..

gozlerime perde indi morelden sonrasini hatirlamiyorum

Ben de olsam konserve yaptigimi bilen komsuma mutlaka ikramda bulunurdum.
Ahaha haha

Bende. Ama bence konu sahibi yaptıktan sonra verecekti. Teyze erkenden beklentiye girince tatlı yardımlaşma kavgaya dönüştü.

Sus payı vermemişsin teyze ye ondan olmuş bunlar.Ben yapamıyorum falan demiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Kimse kimseye karşılıksız iyilik yapmıyor bir kez daha görmüş olduk

Sıcak mı geçmiş beynine nedir hem zorla ver hem bana gelinim yapacak de hemde tencere de tencere diye cıngar çıkart
Bu sana gelinim yapacak diye derken aslında nabız yokladı bekledi ki "teyze ateş yakmışken istersen seninkini de yapalım aradan çıksın "demeni bekledi .sen sesini çıkartmayınca tenceresini alman gözüne battı.Hani gelini yapıcaktı niye evinde uğraşmış o zaman

Size zaten merdivenlerde sataşmış sonrasında ne derse desin hemen o saniye çıkıp vermeniz gerekirdi bence.onun tek karın ağrısı yaptığınız domates mi reçel mi her neyse ona da vermeniz.vermeyince sataşmış.sizde de var rahatlık baya birdaha ders olmuştur birşey almayın böyle insanlardan

Esin haklı
Teyze malesef gömlegıyle kavga eden huysuz itici biri.
Sizde genıssınız
Birazda benimle alakalı sanırım ben onlar birşey istediğinde hemen verip aylarca vermediginde nolucak dünya malı önemli değil dediğim için umrumda olmadı aslında ..
Oda sanırım ben öyle dediğim için al kullan nolucak felan dedi ama hiç beklemedigim bir tavırla karşılaştım .

Teyze belli ki yaslanmis
Siz de pek ihmalkarsiniz. Tencereler bunca zaman sizde kalmamaliydi.
Esiniz de bir alem,bunun icin ev tasiyan ilk cift siz olacaksiniz tebrikler
Tencereyi indirmeye gittiğimde kapıyı aralayip gittim tencere alt tarafı 3 gün bende kaldı bu arada ..
Esimde bu bağırış ne diye merdivene çıktı ..
Ya dedi binbir ısrarla verdi bu neydi şimdi dedi ..

Tencereyi indirmeye gittiğimde kapıyı aralayip gittim tencere alt tarafı 3 gün bende kaldı bu arada ..
Esimde bu bağırış ne diye merdivene çıktı ..
Ya dedi binbir ısrarla verdi bu neydi şimdi dedi ..
Yasli teyze tribi iste. Ama 3 gun cok,her ne olursa olsun. Elalemin esyasini almamak lazim da hadi olmus bir hata almissiniz bir gunde acilen geri verilmeliydi. Konserveden goturmemissiniz esas sebep de o

Aldığın yere koy diyince hemen kilere koydum eve girmeden daha ..
Ve binadaki herkese 2 kavanoz dağıttım kokmustur diye ..

Bence teyze abartmis ve kafaya takma ben olsam cevabini verirdim senin tencerenemi kaldik boyle yapacagini bilsem almazdim falan derdim yani.

Neyse ben birsey soracagim bilen biri mesaj atarsa cok sevinirim domates aldim konserve yapmak icin evde biriken kavanozlari kullanicam ilk kez konserve yapicam kapak kullanilmamis olsun diyo yani anlamadim illaki kapakmi almam lazim evdeki kavanozlar kullanilmadi ama yani bezelye garnitur kavanozu falan ??

Kavanozların sıcak suda kaynatılması gerekiyor eski kavanoz kapağı kesinlikle kullanilmamali .. kapakları degistirsen yeterli kavumlandigindan emin ol sadece ..
Ben çok yaptığım için kavanozları vakumlamak için bulaşık makinasına koydum en yüksek derecede 1 saat calistirdim hiç kapakları açılan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…