gerçekten çok sıkıcı :(

bende çalışmaktan bıktım usandım ev hanımı olmak istiyorum :19:

Al benden de o kadar.
Yıldım artık senelerdir çalışmaktan, eşim çalışmak istemiyorsan çık işten diyor önceki ay 4 gün evdeydim çok mutluyduk ama işim ve imkanları iyi pişman olmaktan korkuyorum.
Evde olsam sabah mükellef bir sofra hazırlardım kendime uzun uzun keyfini çıkara çıkara kahvaltı ederdim, zira 2 yaşında bir kızım var ve sağolsun doğduğundan beri keyifle yemek yiyemiyorum.
Sonra kızımla oynayıp eni konu bir temizliğe girişirim her yeri dip köşe temizlerdim.
Sonra mis gibi bir banyo yapıp elime kahvemi alıp cam kenarına oturmak yağmur şırltısıyla birlikte mayışırdım.
Ertesi günlerde temizliği kısa ve hafif tutardım kızımla mutfağa girer çeşit çeşit yemekler yapardım mükellef bir sofrayla kocamı karşılamak isterdim.
Arkadaşımı davet etmek, arkadaşlarıma ziyaret gitmek, kızımla oyun parkına gitmek, alış veriş yapmak isterdim.
Kendime uğraşlar edinirdim, kendi elimle kızım için bir şeyler yapardım.
Yapardım da yapardım hiç te sıkılmazdım.

alın bendende o kadar :d şurda 3 hafta sonra izine çıkıyorum evimin hayaliyle yanıp tutuşuyorum... Hoş doğumdan sonra işimin hayaliyle yanıp tutuşcağım kesin.. Ikiz bebeklere bakmak eminim zor olacak :d ama güzel olacak :1:

anam ikizinmi olacak ne kadar güzel ya :16: Tamamen mi ayrılacaksın yoksa geri dönecekmisin :16:

al benden de o kadar.
Yıldım artık senelerdir çalışmaktan, eşim çalışmak istemiyorsan çık işten diyor önceki ay 4 gün evdeydim çok mutluyduk ama işim ve imkanları iyi pişman olmaktan korkuyorum.
Evde olsam sabah mükellef bir sofra hazırlardım kendime uzun uzun keyfini çıkara çıkara kahvaltı ederdim, zira 2 yaşında bir kızım var ve sağolsun doğduğundan beri keyifle yemek yiyemiyorum.
Sonra kızımla oynayıp eni konu bir temizliğe girişirim her yeri dip köşe temizlerdim.
Sonra mis gibi bir banyo yapıp elime kahvemi alıp cam kenarına oturmak yağmur şırltısıyla birlikte mayışırdım.
Ertesi günlerde temizliği kısa ve hafif tutardım kızımla mutfağa girer çeşit çeşit yemekler yapardım mükellef bir sofrayla kocamı karşılamak isterdim.
Arkadaşımı davet etmek, arkadaşlarıma ziyaret gitmek, kızımla oyun parkına gitmek, alış veriş yapmak isterdim.
Kendime uğraşlar edinirdim, kendi elimle kızım için bir şeyler yapardım.
Yapardım da yapardım hiç te sıkılmazdım.

bende nasip olursa bebişim benimle olursa ilerki aylarda bırakcam işi çalışmicam.bebiş biraz kendini toparlayınca o bahsettiklerinin hepsini yapcam valla :1::1:

valla ben de istiyorum.:1: evlendiğimde şöyleee sabahları ayaklarımı uzatıp gerine gerine kalkayım istiyorum. çok mu şey istiyorum acaba? :52:

konuyu açan arkadaşta şok olmuştur meğerse çalışanlar daha çok dertli :1::1:

anam ikizinmi olacak ne kadar güzel ya :16: Tamamen mi ayrılacaksın yoksa geri dönecekmisin :16:

tabi sen beni hatırlamıon diğer topikten dimi :20:

çok normal çok yazmamıştım çünkü 2013 kasım aralık tüp bebek :1: :1:

canım 8 aylık izin aldım yasal izinler ve ücretsiz izinler falan toplamda... ondan sonra bakalım bebeklerle hayat nasıl oluyo duruma göre değerlendiricez artık :1:

ya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:

Ahh ahhhhh icimden geçenleri yazmissin arkadasim Oyle ki yalnizliktan ve sıkıntıdan patlicam:(

Bende 4 yıllık ev hanımıyım ve ev hanımı olmayı seviyorum 28 aylık bir kızım var kızım doğmadan önce sıkılmaZdım illaki oyalanacak birşeyler buluyordum ama çocuk olduktan sonra evde daha fazla sıkılmaya başladım dışarı çıkmak için bile çocuk için şartların uygun olması gerekiyor şuan aklımda bir sürü şey var aslında evle ilgilenmeyi ev dekorasyonunu seven biriyim kumaşlar alıp bebekler dikmek patchwork öğrenmek istiyorum ahşap boyama ve kanaviçe yapmak istiyorum ama elime aldığım her işi deliceaine merak edip bütün malzemeleri kurcalayan etrafa saçan bir çocukla imkansız hale geliyor bu isteklerim o yüzden, eğer maddi imkanlar el verirde kızım kreşe başladıktan sonra çalışmak zorunda kalmazsam sakin ve sessiz bir ortamda bu söylediklerimin hepsini yapmak istiyorum

Ben çalışmadığım dönem kekten tut poğaçadan su böreğine kadar her çeşit tarifi denedim
inanılmaz oyalıcı ve terapi gibi geliyordu can sıkıntıma..Çok yapardım ve kalanlarıda buzluğa stoklardım.
Sonraları kitaba ve filme sarmıştım ama en mantıklısı işinde ilerleyebileceğin bir kurs sonrası bir iş bulup çalışmak.

Ben hic bisey yapmadan, bos bos otursam bile zamanin nasil gectigini anlamiyorum, ne hikmetse :111:

:1: :1: :1: aynen, kısır yapıp misafirleri toplayıp dedikodu yapmak istiyorum bendeeee :9: :9: :9:

aynen yaa :) bende bunu istiyorum çünkü biz kızlar çalışıyorsak evde olmayı - evde isek çalısmayı isteriz :52:
şahsen ben 3 ay işsiz iken evde kafayı yemek üzereydim :36:

Ben hic bisey yapmadan, bos bos otursam bile zamanin nasil gectigini anlamiyorum, ne hikmetse :111:

sizinki kronik tembellik.
Şaka bir yana insan bazen bunu da istiyor. Çok özledim hiç bir şey düşünmeden bir yere yetişmeye çalışmadan, koşturmadan ani konu oturup yatıp keyif yapmayı.
Sıkılacak vakit istiyorum.

sizinki kronik tembellik.
Şaka bir yana insan bazen bunu da istiyor. Çok özledim hiç bir şey düşünmeden bir yere yetişmeye çalışmadan, koşturmadan ani konu oturup yatıp keyif yapmayı.
Sıkılacak vakit istiyorum.

Evet bazen asiri tembel oluyorum. Bende gününü dolu dolu gecirenlere imreniyorum. Herzaman yapcak bisey buluyolar :)

tabi sen beni hatırlamıon diğer topikten dimi :20:

çok normal çok yazmamıştım çünkü 2013 kasım aralık tüp bebek :1: :1:

canım 8 aylık izin aldım yasal izinler ve ücretsiz izinler falan toplamda... ondan sonra bakalım bebeklerle hayat nasıl oluyo duruma göre değerlendiricez artık :1:
nickinden hatırladım valla haklısın unutkanlık işte :1::1::1:
canım hemde ikiz kime emanet edecen ya iyi düşün bak :1::1: ben bile tek bbek inşallah devamında çıkmayı düşünüyorum :1::1:

kk ya gırmekten evin işlerını yetiştiremiyorum..

elektrıkler kesıldıgınde sıkılmaya vaktim olabülüüüüğ..

allahım günahlarımın hesabının %72 sını buraya yazdıklarım üzerinden soracak..

:9::9::9: aynı benn ama ben çalışıyorum işten geldim direk kk dayım
daha yemek hazır değel ve hiç canım sıkılmıyooo:37:

ya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:

canikom aynı beni tarif etmişin.saat üçte okuldan geliyorum.sıkıntıdan patlıyorum.diziye takıl.vakit geçiyor.bu ara "fatmagülün suçu ne" dizisine takılıyorum.vakit geçiyor.internete giriyorum.sıkılınca dışarda bi arkadaşla çay içiyoruz.misafir davet ediyorum.ben gidiyorum:16:

valla ben çalışmazken çok güzel vakit geçiriyodum :) sabah kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlıyodum, sonra pilates yapıyodum. sıkıldığımda çıkıp bi yürüyüş, arkadaşlarla buluşma vs yapıyodum, tv izliyodum, nette takılıyodum. aklıma estikçe ders çalışıyodum. geçen seneyi gözden çıkarmıştım, kpss ye sonraki sene hazırlanayım diyodum ama işe başladım eve doyamadan :52::52:

Canım kitap okuma alışkanlığı edinsen mesela hiç sıkılmazsın
Hatta sadece kitap almak için dışarı çıkmak bile eğlenceli
Yabancı dizi izleyebilirsin harikaaa diziler var
Örgü örebilirsin yada değişik yemek tarifleri araştırıp yapabilirsin

Canım kitap okuma alışkanlığı edinsen mesela hiç sıkılmazsın
Hatta sadece kitap almak için dışarı çıkmak bile eğlenceli
Yabancı dizi izleyebilirsin harikaaa diziler var
Örgü örebilirsin yada değişik yemek tarifleri araştırıp yapabilirsin

benim kız elimde kitap defter görse hiç rahat bırakmıyor:50: ben elime ne alsam onu istıyo

Back
X