Çalışmadığım zmanlarda: Şarap, kitap ve kaliteli müzik. Saatler hatta günler geçirebilirim. O sıralar elimde kaliteli bie kitap yoksa eğer hikayesi ve görselleri beğenilen (en son bioshock infinite i bitirdim mesela) oyunlar oynuyorum.
Evde teksem hareket etme ihtiyacımı da just dance vb oynayarak ya da oryantal yaparak gideriyorum. Yok değilsem yüzmeye gidiyorum.
Kendinize farklı bir hobi edinin. Açıkçası benim fikrime göre film/dizi izlemek, müzik dinlemek artık hobi kapsamından çıktı, eğer ikisiyle de profesyonele yakın anlamda (mesela senaryo yazmayı denemek ya da bir enstrüman çalmak gibi) uğraşılmadığı takdir de tüketim çılgınlığımızın genel geçer bir maduru oldular. Yazmayı seviyprsanız mesela kendinize sınır koyun, günde 500 kelime ne olursa olsun yazmayı deneyin. Ya da çok pahalı değil artık gitar/keman gibi aletler. Bir tane edinip youtubedan videolarını izleyerek öğrenmeye çalışın. Aynısı tango/salsa/çaça vb. danslar içinde geçerli. (Kursa gidebiliyorsanız haftada 2-3 gün kursuna gidin vücudunuzu çok güzel şekillendiriyor.) Ben henüz üniversite öğrencisi olduğum için üniversitenin doğa yürüyüşlerine, tiyatrolarına, etkinliklerine, seminerlerine, rahatlıkla katılabiliyorum. Etrafınızda bu tarz etkinlikler varsa takip edin. Seminerdir sıkıcıdır deyip geçmeyin, örneğin ben genetik okumama rağmen psikoloji ve fantastik/bilimkurgu/korku edebiyatı hakkında olanları kaçırmamaya çalışırım çok eğlenceli olabiliyorlar. Büyük bir şehirdeyseniz imkan bol, küçük şehirlerde ise belediyelerin kadınlara ücretsiz veya çok düşük ücretlerle açtığı kursalara (ebru, kırkyama vb) hiç sıra beklemeden katılabiliyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.