• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Cok Sıkıldım Bu Durumdan !...

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar cıddı bır sorunumun oldugunu bılıyorum ...

Benım derdım kıyafetlerımın altlarını sureklı sokuyorum ...

Nasıl anlatsam ? Penye bady , pıjama vs sureklı altlarını sokuyorum ...

Bu huyum kucuklukten bu yana var ...

Yenı kıyafetler alıyorum ve aynı sekılde tutamıyorum kendımı ...

Neden bunu yaptıgımı bılmıyorum cıdden ...

Cok hosuma gıdıyor sonra da uzuluyorum ...

Eger anlamayan varsa resım koyabılırım ?

Sanirim katli yerin dikisini söküyorsun.iyi de nasil geziyorsun sonra salkim sacak oyle.dr a gornsen iyi olur

Sanirim katli yerin dikisini söküyorsun.iyi de nasil geziyorsun sonra salkim sacak oyle.dr a gornsen iyi olur

Evet canım dıkıslı yerınden baslıyorum soke soke bıtırdıgım bady ler elbıseler oluyor ve daha sonra cope atıyorum ...

Gıymıyorum oyle tabıı kı de ...

Doktora gıttım bır faydası olmadı ...

anlamadım gerçekten :26: ama takıntı bu biliyosun dimi?

Takıntı evet nasıl kurtulabılırım ?

MEsela ornek olarak bakın ...

Bu sekılde kac tane sey bıtırdım sokerek ...

Yaptıktan sonra bende ınanamıyorum :50:

Nasıl kurtulbılırım :14:

Eklentiler

• $DSCN9057.webp
    $DSCN9057.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 69
doktorun hiç faydası olmadı mı peki:44:

Hayır canım maalesef olmadı :50:

Sadece yapma dedı ama tutamıyorum kendımı ...

Gercekten uzuluyorum soktugum kıyafetlerı atınca ...

Cok begendıgım seylere yaparsam eger gıdıp yenılerını alıyorum :14:

Onu da denedım canım ama bana mısın demıyor :14:

Canım benim herşey beyinde biter. Onuda inandırmak senin elinde. Sürekli kendine telkin ver ben bunu yapmak istemiyorum, yapmayabilirim, buna ihtiyacım yok vb....
Ve eğer gerçekten uğraşırsan başaracağın yöntem var. O his geldiğinde yapmak istediğinde kendini zorla ve başka birşeye yönel. Ne bilim aklına geldi mi git mutfağa su iç, yada markete git yani ertele. Her aklına geldiğinde ertele bu durumu.
Bir şekilde çözmelisin canım dayanmalısın çünkü bu takıntılar kaygı yapmana neden olur

Canım benim herşey beyinde biter. Onuda inandırmak senin elinde. Sürekli kendine telkin ver ben bunu yapmak istemiyorum, yapmayabilirim, buna ihtiyacım yok vb....
Ve eğer gerçekten uğraşırsan başaracağın yöntem var. O his geldiğinde yapmak istediğinde kendini zorla ve başka birşeye yönel. Ne bilim aklına geldi mi git mutfağa su iç, yada markete git yani ertele. Her aklına geldiğinde ertele bu durumu.
Bir şekilde çözmelisin canım dayanmalısın çünkü bu takıntılar kaygı yapmana neden olur

Dogru soyluyorsun canım bunların bılıncındeyım ...

Resmen canım bırseyler sokmek ıstıyor bazen ...

Baslayınca bırakamıyorum ...

Benım merak ettım sey neden yapıyorum bunu ?

Kucukken kırlı sepetınden annemın pıs bluzlerını alıp koltuk altı kısmını koklardım ve dıkıs yerıyle de oynardım oyle uyurdum

O penye tırnagımın ıcıne gırıyordu hosuma gıdıyordu ve bazen kanatıyordum ...

Hersey bununla basladı ...

Sanırım 1 yasındayken babamın bızı bırakıp gıdısınden dolayı :50:

Bu sekılde rahatlıyorum yaparken ama sonra cok uzuluyorum ...

Hele kı su yasta yapmam hıc dogru degıl ...

Annem evlenmeden once ''Kocanın atletıyle sabaha kadar oynayıp yarılamayasın''

derdı... :26:

Gercekten bırakamıyorum bunu ama vardır bır caresı bulamıyorum :50:

Son düzenleme:
çok daha önceden başlamış bu durum iyi bir dr. bulmalısın canım belli ki tek başına zor olacak maddi durumlar el veriyorsa iyi bir psikiyatrist bulabilirsin

çok daha önceden başlamış bu durum iyi bir dr. bulmalısın canım belli ki tek başına zor olacak maddi durumlar el veriyorsa iyi bir psikiyatrist bulabilirsin

Bana onerebılecegınız bır doktor varsa cok memnun olurum ...

Ilgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım ...

aaaa tövbe estağfurullah ilk defa böyle bir şey duydum . canım yeni aldığın kıyafetler yerine böyle kenarı dikilmiş bezler olur ya onlardan al . yada baktım öyle bir istek geliyor o söktüğün kıyafeti al dil tekrar sök dik tekrar sök . yani tuhaf bi durum . ayrıca o doktoru da değiştir . sadece yapma diyen doktor mu olur ayol. bende sana yapma diyorum ben doktor muyum şimdi ?

yapma dediyse o zaten doktor değilmiş yani cidden...

anladığım kadarıyla senin uzun bir terapi sürecinden geçmen gerekli...
takıntının sebebini tam olarak bilip, kabullenip, onla barışmalısın...

bu sorunundan sıkılman ise en büyük avantajın çünkü böylece terapi sürecine daha gönüllü devam edersin.

canım çok sevdiğin bayıldığın bir tişörtü hiç söktün mü?? ya da söktüysen ne kadar üzülmüşsündür.. bu üzüntüyü bir daha yaşamak istemezsin sanırım.. o yüzden canım. beyninde sende bitiyor bu iş. evrene olumsuz mesaj değil olumlu mesajlar göndermeye çalış canım.

Back
X