- Konu Sahibi HasnictirR
yani aslında konunu okuyunca aklıma şu geldi ama senin takıntın gerçek anlamda farklı . aklım gelen şu çocukların 0-1 yaş dönemi oral dönem olarak geçer ve libido ağızdır.. bir kaç öğrencim olmuştu böyle uyku saatlerinde hep dikkatimizi çekerdi eli, battaniyesi, pijaması,pikesi vs vs . yada oyun oynarken oyuncakları sürekli ağzına götürürdü . bu öğrencilerin velilerine önce okul psikoloğuna yeterli gelmeyenler için ise psikiyatra yönlendirme istenmiştim . daha sonrada anlaşıldı ki çocukların ciddi dönemde oral döneme takıntısı var oral dönem yani o döneme denk gelen emzirme dönemini çok sağlıksız ve eksik yaşamışlar. şimdi düşünüyorum senin durumun bu dönemlerden hangisine takılı kalabilmiş olabilir diye ama bulamıyorum 
ama baskıcı bi çocukluk dönemi yaşadıysan ailen ve çevren tarafından kendini başka şeylere yöneltmeye çalışmış olabilirsin yada düşük bir ihtimal gibi görünüyor bana ama yinede söyleyeyim küçükken parmak emme tırnak yeme gibi bi alışkanlığın varmıştır ailen bunu unutturmak için seni kıyafetlerini göstermeye vs o tarz bişeye yönlendirmiştir ama sen uğraşa uğraşa kıyafet dikişlerini sökmüş olabilirsin ama sende bu takıntı olarak da kalmış olabilir. aklıma gelenler bunlar şahsen