Gerçekten çok yoruldum....

ben hiç sorun edilecek bi durum görmedim doğrusu. insanlar kndlerine göre bi plan yapmışlardır. şu gün şurda bugün burda yiyelim diye. bende 1,5aylık nişanlıyım. nişanlım askerde. ilk hafta k.annem eltilerini aldı. sonra bizi aldı. ve ondan soraki iftarlarda hep benide götürdüler. ve ne ben nede ailem sorun etmedi. aksine benide yanlarına almaları çok mutlu etti bizi. bence sende mutlu olmalısın seni çağırdıkları için.

ewet cnm doğru diyosun ama olmuyo işte geçen olan bi olay o kadar canımı sıktı ki anlatamam sana insan değer bekliyo nişanda verilen baklava çörek tepsileri boş gelmez yani geline bişey alınır neyse allah razı olsun bişeler koymuş getirmişler neyse otyrduk yedik içtik falan gittiler bende yattım ertesi gün annem utana sıkıla kızım dün akşam gelen çerezin içinde böcekelr vardı dedi aa dedim biz x le beraber aldık nasıl olur aslında biz beraber almamıştık annem üzülmesin diye yalan söledim .. yani düşünün 5-10 tl lik bişey ve ben onların gelinleriyim bu nasıl bi değerdir resmen gözüküyo üstünde böcekler resmen yıkıldım insan bi bakar ya :gitme::gitme:.....

Kar katılıyorum tamamen...

Bence nişanlınıza da iş düşüyor bu konuda.
Ailesine söylesin, sizin ailenizi de çağırmaları gerektiğini...
Niye bozuluyor ki size???Siz doğrusunu düşünmüşsünüz.

amaaan kafana takdıgın şeye bak. Çagırmazlarsa çagırmasınlar. sen daha nişanlıyken böyle yaparsan evlenınce cok zorlanırsın. Çünki evlendiğin zaman ister istemez başka sorunlarda yaşayacaksın.. her şeyı kafana takma alınma....

bence yanlıs pencereden önyargılı bakıyorsun her davete ailenı cagıramazlarkı
ben olsam benı kabullendıler her yere cagırıyorlar dıye dusunurdum
özel bır gunde ailenı cagırırlar
kendıne dert arıyorsun takılma böyle seylere cokkk mutsuz olursun bak sızde cagırmamıssınız ailesını yemege

bence abartıyosun canım.. her seferinde seni ailenle çağıramazlar ki zaten ailece iftar için bir tarih belirlemişsiniz.. ne güzel ablası seni yakın görüyor ki çağırıyor..

aynı sorun bende de war
nişanlımın ailesi hiç bizi dawet etmedi:sinifsinif:
ayrı sehirlerdeyiz ama insan bi buyrun gelir der ama yapmadılar
tawrını koymaya calıs nişanlınla konus bu durumu dicem
ama ne kadar etkili olur bilmiorum
cünkü bende cok kez anlatmaya calsıtım
benim ailem böyle deyip konuyu kapatıo :umursamaz:

hem bak yine seni cagırıolarmış
beni hiç çagırmadılar
dawet edilmediim yere gidiorum nişanlımın zoruyla:gitme:
ben cagırıorum yetmez mi dio

geçen olan bi olay o kadar canımı sıktı ki anlatamam sana insan değer bekliyo nişanda verilen baklava çörek tepsileri boş gelmez yani geline bişey alınır neyse allah razı olsun bişeler koymuş getirmişler neyse otyrduk yedik içtik falan gittiler bende yattım ertesi gün annem utana sıkıla kızım dün akşam gelen çerezin içinde böcekelr vardı dedi aa dedim biz x le beraber aldık nasıl olur aslında biz beraber almamıştık annem üzülmesin diye yalan söledim .. yani düşünün 5-10 tl lik bişey ve ben onların gelinleriyim bu nasıl bi değerdir resmen gözüküyo üstünde böcekler resmen yıkıldım insan bi bakar ya .....

bunun için nefret etmişseniz kendinize nefret edecek bişiler arıyormuşsunuz demekki

evlendikten sonra ne nefretler atlatılıyor merak etmeyin

zorla davet ettirecek halinizde yok ya

görmezden gelin şimdiden pürüz çıkartmayın bence

kimse kimsenin nazını çekmiyor emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…