Öncelikle vereceğiniz fikirler için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim daha önce nişanlımla ilgili bi problemimi sizlerle paylaşmıştım ..
arkadaşlar olay şu ki p.tesi günü saat 3 de eltim beni iftar yemeğine çağırdı görümcem oraya gidiyomuş sizde gelin dedi ve bunu saat 3 de söledi daha sonra ben gitmek istemedim nişamlımda olmaz falan dedi neyse gittim ve hiç bi şekilde surat yapmadım
ve dün saat 4 gbi görümcem aradı annemler falan yemeğe geliyo sende gel diye ve ben daha önce onlara 2 kez iftar yemeğine gittim sadece beni çağırıyolar düşünün yani dedim gelebilirsem gelirim ... neyse telefonu kapattım nişanlımı aradım .. ablan böle böle dedi benim bi ailem var öksüz müyüm dedim yetiştirme yurdundan mı aldınız beni dedim neden ailemi çağırmıyosunuz ben yeni gelinim özeniyorum dedim .. :gitme::gitme:neyse akşam üstü kayınpederim beni almaya gelmiş dedim baba ben gelemicem ablama söledim aa dedi ben seni almaya geldim neyse ben eve gittim :sinifsinif:
ve arkadaşlar ben neden böleyim nefret ediyorum şuan hepsinden ya ben insanlardan çok şey bekliyorum yada bilmiyorum .. eve giderken hep ağladım ... çok üzüldüm bu duruma hala şu satırları yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyo ailesi neden böle...
nolur yardım edin ben nasıl davranmalıyım be yapmalıyım....senağlamasenağlama