- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
-
Fatih eşimFatih kim neden bagiriyordu?
Esyalariniz bir gecede nasil harap oldu.
Ne garip anlatmissiniz ya da ben anlama sorunu cekiyorum bu saatte
O kişi kimdiki kendinizi bu kadar haşat etmişsiniz
Ne bu kadar yorumlaydınz nede bu kadar üzüleydiniz
Ama insaniz elde değil işte
Valla beğenmezlerse af edersin p.k yesinler.
Daha iyisini yapabiliyorsanız buyurun der keyfime bakarım.
Ne takıntı yapıyorsun güzelim. Herkesi memnun edemezsin ki...
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, eşyaları montalamalarina da laf atmışsınız o zaman adam tutsaydinizBir günde taşınma kararı aldık ve 2 güne taşındık ayrıca çalışırken eşya topladım son gün gelip sadece üstten temizlik yaptılar ve bunca yorgunluğa rağmen böyle davranılması çok kırdı ve patladım artık hala ağlıyorum
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, eşyaları montalamalarina da laf atmışsınız o zaman adam tutsaydiniz
Ayni yemeği önünüze koyan kadına yemiyorsun ama maşallah her geldiğimde önüme cikariyordun ne ara sevmemeye başladın diyemediniz mi
bunlar hep deneyim iste,
esya konusu kafaya takmayin, neticede esya, bir daha deger verdiginiz urunlerin bakimini siz yaparsiniz zaten, ya da parasini verip yaptirirsiniz,
ozlu sozumuzu aklinizdan cikarmayin;
el elin esegini turku soyleyerek cagirirmis
yemek konusunda da tam anlamadim,
tasinma zamani mi hazirladiginiz yemek begenilmedi,
o yorgunlukla yemek hazirladiginiza sukredin ve kendinizi ovun, yemeyen kisiler icin disaridan soylenebilir veya ekmek arasi peynir zeytin hazirlanabilir, tasinma gunu baska da bir sey olmaz zaten.
yok tasinmadan alakasiz misafir agirliyorsaniz,
bu da yine size deneyim olsun,
bir daha ana yemegi iki cesit yaparsiniz, kimse ac kalmaz,
oyle onlarca cesit sofraya karsiyim ben aslinda ama yine de misafire en az iki cesit gerekiyor anladigim.
Belki o tavuk meselesi zannettiginiz kadar kötü değil. Sahsen mesela et yemekleri sevmem, ama misafir gelince et yemekleri yaparım, çünkü diğer insanlar genelde yer. Belki görümceniz de öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?