Gerçekten daraldım

Papatyaa90

Kimyasallar kraliçesinin Gerçek miniği geliyor 👸🏻
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
1.825
3.153
48
05.10.19-00.50
Bugün çok üzüldüm çok yoruldum çokta bunaldım...
Evimi bizim yaşayacağımız yuvayı özelimizi kendi istediğim gibi yaptırabilmek için büyük uğraşlar verdim. Büyük hayallerle aldığım eşyalarım umursamazca davranılan ellerde harap olurken ben içimi içimi yedim.Dahası böyle korumacı davrandığım ve istediğimin yapılmasını diretirken o kötü bakışlara maruz kalmak ayrıca Fatih’in herkesin içindeki o bağrışları hepten hepten hepten mahvetti beni.6 günün üzerine bu kadar kafa ve vücut yorgunluğunun üzerine belim kopsada ayağım kırılmış gibi ağırsada değer verip güzel bir masa hazırlamaya kendimce güzel yemekler yapmaya çalıştım. Ama o yemekte burnumdan geldi. Soruyorum bunu kendi insafınıza kalmış cevabı ,özenerek bişeyler yapıyorsunuz ve masada o yemeğinizin sevilmediği açıkça dile getiriliyor.siz yemek yiyebilir misiniz ?Yemek yemeyi geçtim başınızdan aşağı kaç Kova kaynar su dökülür o an ????? Ki bunu diyen kişi size aynı yemeği onlarca kez evinde ikram etmişse ? Neyse diyorum ya 6 günde 60 yıl yaş aldım, kalbimde sıkıştı beynim de iflas etti..insanlar neden bu kadar anlayışsız neden kaba neden karşısındakinin fikrine değer vermez ki ?

O kişi kimdiki kendinizi bu kadar haşat etmişsiniz
Ne bu kadar yorumlaydınz nede bu kadar üzüleydiniz
Ama insaniz elde değil işte

Aylardır aynı muameleyi evlatları tarafından dışlanan kayınvalidem tarafından yaşıyorum önüne yemek koyuyorum hep bir kusur buluyor bende ona artık yemek nasıl olmuş demiyorum yemek istemezsen yeme çorba iç diyorum yemeği eşime yaptım diyorum

Fatih kim neden bagiriyordu?
Esyalariniz bir gecede nasil harap oldu.
Ne garip anlatmissiniz ya da ben anlama sorunu cekiyorum bu saatte
Fatih eşim
Taşındığımız için ailesi ve akrabalarından biri daha 1yıllık eşyaları kurarken çok hunharca davrandılar

O kişi kimdiki kendinizi bu kadar haşat etmişsiniz
Ne bu kadar yorumlaydınz nede bu kadar üzüleydiniz
Ama insaniz elde değil işte

Eşimin ablası masanın ortasında ben tavuk sevmem dedi ve yemedi yaptığım yemek te onca telaşın arasında fırında patates ve tavuk şiş. Aynı yemeği şişe takmayarak her gittiğimizde önümüze sunmuşluğu var

Valla beğenmezlerse af edersin p.k yesinler.
Daha iyisini yapabiliyorsanız buyurun der keyfime bakarım.
Ne takıntı yapıyorsun güzelim. Herkesi memnun edemezsin ki...

Bir günde taşınma kararı aldık ve 2 güne taşındık ayrıca çalışırken eşya topladım son gün gelip sadece üstten temizlik yaptılar ve bunca yorgunluğa rağmen böyle davranılması çok kırdı ve patladım artık hala ağlıyorum

Bir günde taşınma kararı aldık ve 2 güne taşındık ayrıca çalışırken eşya topladım son gün gelip sadece üstten temizlik yaptılar ve bunca yorgunluğa rağmen böyle davranılması çok kırdı ve patladım artık hala ağlıyorum
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, eşyaları montalamalarina da laf atmışsınız o zaman adam tutsaydiniz
Ayni yemeği önünüze koyan kadına yemiyorsun ama maşallah her geldiğimde önüme cikariyordun ne ara sevmemeye başladın diyemediniz mi

Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, eşyaları montalamalarina da laf atmışsınız o zaman adam tutsaydiniz
Ayni yemeği önünüze koyan kadına yemiyorsun ama maşallah her geldiğimde önüme cikariyordun ne ara sevmemeye başladın diyemediniz mi

İlk kez taşınıyorum böyle olacağını bilseydim tabi ki adam tutardım 🙁olan yine bana oldu

Belki o tavuk meselesi zannettiginiz kadar kötü değil. Sahsen mesela et yemekleri sevmem, ama misafir gelince et yemekleri yaparım, çünkü diğer insanlar genelde yer. Belki görümceniz de öyledir.

bunlar hep deneyim iste,
esya konusu kafaya takmayin, neticede esya, bir daha deger verdiginiz urunlerin bakimini siz yaparsiniz zaten, ya da parasini verip yaptirirsiniz,
ozlu sozumuzu aklinizdan cikarmayin;
el elin esegini turku soyleyerek cagirirmis :işsiz:

yemek konusunda da tam anlamadim,
tasinma zamani mi hazirladiginiz yemek begenilmedi,
o yorgunlukla yemek hazirladiginiza sukredin ve kendinizi ovun, yemeyen kisiler icin disaridan soylenebilir veya ekmek arasi peynir zeytin hazirlanabilir, tasinma gunu baska da bir sey olmaz zaten.

yok tasinmadan alakasiz misafir agirliyorsaniz,
bu da yine size deneyim olsun,
bir daha ana yemegi iki cesit yaparsiniz, kimse ac kalmaz,
oyle onlarca cesit sofraya karsiyim ben aslinda ama yine de misafire en az iki cesit gerekiyor anladigim.

bunlar hep deneyim iste,
esya konusu kafaya takmayin, neticede esya, bir daha deger verdiginiz urunlerin bakimini siz yaparsiniz zaten, ya da parasini verip yaptirirsiniz,
ozlu sozumuzu aklinizdan cikarmayin;
el elin esegini turku soyleyerek cagirirmis :işsiz:

yemek konusunda da tam anlamadim,
tasinma zamani mi hazirladiginiz yemek begenilmedi,
o yorgunlukla yemek hazirladiginiza sukredin ve kendinizi ovun, yemeyen kisiler icin disaridan soylenebilir veya ekmek arasi peynir zeytin hazirlanabilir, tasinma gunu baska da bir sey olmaz zaten.

yok tasinmadan alakasiz misafir agirliyorsaniz,
bu da yine size deneyim olsun,
bir daha ana yemegi iki cesit yaparsiniz, kimse ac kalmaz,
oyle onlarca cesit sofraya karsiyim ben aslinda ama yine de misafire en az iki cesit gerekiyor anladigim.

Evet taşındığımız gün mutfak bile tam oturmamışken ben salatasına kadar yemek yaptım İki çeşit vardı zaten hani tavuğu yemiyorsan ötekini yersin ve sevmediğini yemediğini bağıra bağıra ilan etmezsin o kadar yorgun ve acıkmıştım ki boğazıma dizildi hepsi. Bir de hani neden yemiyorsun azıcık yedin gibisinden kardeşi de olayı büyüttü

Belki o tavuk meselesi zannettiginiz kadar kötü değil. Sahsen mesela et yemekleri sevmem, ama misafir gelince et yemekleri yaparım, çünkü diğer insanlar genelde yer. Belki görümceniz de öyledir.

Tamam ama o telaşe ve yorgunlukta böyle söylenmez yemiyorsan kendine yemiyorsun başka bişey yiyebilirsin sonuçta davet masası değildi bu kırdı zaten 🙁

Back
X