• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Altınların duruyor mu ?? duruyorsa onlar senin hakkın al onlardan .. Eğer aldılarsa da senden düğün videosunu al yanına giderken hepsi delil mahkeme yolu ile alabilirsin ..

Bildiğin bir yerde ise resmini çek altınların .. Onlar senin hakkın altın olarak alamasan bile para olarak alabilirsin ..
Tek tek resimlerini çek ve bir kağıda yaz ne var ne yok ..
Evden gittikleri bigun yapabilirim yoksa suphe ederler ama ilk gelinlerininde altinlari bunda kalkipta yalan malan vs derlerse ?

Evden cık kimseye soyleme ve babanin yanina git ooo abiii sana babada olur abiliginide yapar..!
O heriftende boşan aklima fatih harbiye dizisinde ki kız geldi kv hamile haliyle temizlik yaptiriyor birryere gondermiyor ogluda anasina uyuyor bak snirlendim iyice.
Abim arkamda gibi duruyor fakat degil sorun burada

Baban bugun var yarin yok.Ayrilman gerekiyorsa eger ayrildigini soylemek zorunda degilsin.Orasi dikkatimi cekti yoksa tam iyi okuyamadim.."Hastasin diye esim izin verdi "dersin.Evin varmis Babanin maasi varmi?Ama ilk secenegin bosanmak olmasin..Sadece su durumda goze al. Babanin yaninda ol.Hasta babanin yaninda bir saat kalabilmissin cunku.Izin vermiyorlar mi daha fazla ilgililenmene orayi anlayamadim.
Ilk gittik 1 saat izin verdiler
Daha sonra babam ankaraya getirildi yogunbakima alindi 3 gun ankarada kaldim ve abisinin film firildaklari yuzunden geri donduk

babanızın durumu böyle kötu ve siz ne yapacagım diye mi soruyorsunuz tabiki o evden kaçarak hastaneye abınızın ve babanızın yanına gidin lütfen ilerde pişman olmayın bunların telafısi olmaz cunku.....eşiniz ve ailesi içinde tek diyeceğim ALLAH ım onlara akıl fikir ve vicdan versinler...ne olur kaç olmadan kendi ailenize sahip cıkın

Evden gittikleri bigun yapabilirim yoksa suphe ederler ama ilk gelinlerininde altinlari bunda kalkipta yalan malan vs derlerse ?

Dese ne çıkar düğün video da görülmüyor mu sana takı takıldığı ..
Evden gitmeden delilleri de yanında götür .. İyi bir avukata gidersin o seni yönlendirir zaten ..
Buarada abin arkanda olmasa bile abine çok da ihtiyacın yok .. Sadece sana manevi olarak destek olacak bir akrabanız olsa senin açından iyi olur özellikle doğum esnasında ..
Doğum yaptıktan sonra o evden hiç çıkamazsın, eğer kararlıysan şimdi çıkıp gitmen en doğrusu ..
Sen kararlı ol dik dur bak herşey nasıl yoluna girecek ..
Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler ama mahkemeniz devam ederken de tebbir nafakası bağlatabilirsin zannediyorum,
maddi açıdan yine rahat edersin o şekilde ..
Mutkala zorlanacaksın ama bundan kötü de olmaz durumun ..

evinizin olduğunu yeni okudum. bu eziyeti çekmeyin eviniz var ne güzel ev olduktan sonra geçiminizi sağlarsınız olmadı evde bişeyler yapıp satarsınız yine sağlarsınız. kendinize güvenin. 'ben yapabilirim' deyin. o insanlar kim ki? kim oluyorlarda size böyle davranabiliyorlar? kültürsüz cahil basit kişilikler. siz onlara fazlasınız bunu kıskanıyorlar üzerinizden egolarını tatmin ediyorlar. kendinizi küçük görmenizi sağlamışlar özgüveninizi zedelemişler cesaretinizi kırmışlar zaten amaçta bu. bu şekilde davranıyorlarki bi süre sonra sizde kendinizi böyle görmeye başlayın mecbur hissedin diye. asla mecbur değilsiniz. babanıza söylemezsiniz ailenizi de tembileyin söylemesinler. bebek sizindir. anne sütü alması gereken bebeği babaya vermezler. heleki kız olursa büyüdüğünde de alması çok zor.kız çocuğunu anneden kolay kolay ayırmazlar anca uyuşturucu bağımlısı falan olmanız lazım. kısacası mahkeme çocuğun düzenini kolay kolay bozmaz onun için en iyisi de sizinle kalması öyle kalabalık biyerde değil..
Bi oglum olacak insallah babama ise boyle soylerim bu sefer abimle aram acilacak ama olsun hic sorun degil artik

Gidin ailenizin yanına,babanız neredeyse şu an sizde orada olun. Ciddi söylüyorum,sonu nereye varırsa varsın yapın bunu. Babanız o haldeyken,sizin ne halde olduğunuzu umursamayan bu aileden ve eşten uzgünüm ama bir cacık olmaz.
Allah gecinden versin,babanıza birşey olsa siz uzakta olduğunuz için çok pişman olursunuz. Zaten eşiniz yokmuş yanınızda aileyle kalmaktansa kendi ailenizin yanında olun,kulaklarınızıda tıkayın bu insanların lafına.
Eşiniz dönüp ayrı eve çıkma durumunuz olmadanda dönmeyin o eve.
Esim zaten dondugum an bosanmak isteyecek ki bosansin da benim icin iyi olur artik bende sabir kalmadi cunku

babanızın durumu böyle kötu ve siz ne yapacagım diye mi soruyorsunuz tabiki o evden kaçarak hastaneye abınızın ve babanızın yanına gidin lütfen ilerde pişman olmayın bunların telafısi olmaz cunku.....eşiniz ve ailesi içinde tek diyeceğim ALLAH ım onlara akıl fikir ve vicdan versinler...ne olur kaç olmadan kendi ailenize sahip cıkın
Abim cirkeflik yapacak o yuzden ben bu adamdan bisey istemiyorum bekleniyorum da ankarayada gidecegim kopek muamelesi gormektense o adamla zaman gecirir ona doyarim daha iyi ama allah onlara bunun hesabini soracak...

Anneli babalı berbat bir evlilikte çocuk büyütmemeyi tercih ettim..
Millete inat..
Kimsenin dediğini umursamadım..
O zamanlar beni kınayanlar şimdi çocuklarımı övüyorlar..
Kendinize saygınız olsun..
Babacığınıza saygınız olsun..
Doğacak evladınıza saygınız olsun..
Babanızın son günlerini yanında geçirin..
Çünkü bu dünyada onu bir daha isteseniz de göremeyeceksiniz..
Allah babacığınızın tüm acılarnı alsın inşallah..
Dedikleriniz cok dogru ama ben aptallik edip onlara her zaman he dedim her yaptigim iste ise yaramaz oldum gozlerine giremedim su saatten sonra umrumda bile degiller ne kendileri ne de ogullari

Dese ne çıkar düğün video da görülmüyor mu sana takı takıldığı ..
Evden gitmeden delilleri de yanında götür .. İyi bir avukata gidersin o seni yönlendirir zaten ..
Buarada abin arkanda olmasa bile abine çok da ihtiyacın yok .. Sadece sana manevi olarak destek olacak bir akrabanız olsa senin açından iyi olur özellikle doğum esnasında ..
Doğum yaptıktan sonra o evden hiç çıkamazsın, eğer kararlıysan şimdi çıkıp gitmen en doğrusu ..
Sen kararlı ol dik dur bak herşey nasıl yoluna girecek ..
Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler ama mahkemeniz devam ederken de tebbir nafakası bağlatabilirsin zannediyorum,
maddi açıdan yine rahat edersin o şekilde ..
Mutkala zorlanacaksın ama bundan kötü de olmaz durumun ..
Iste bi diger sorunda burada babam 38 dogumlu yani anlayacaginiz aile uyelerim yasli ve hatta bazilarini gormedim bile cunku annem babam ayriydi oyle yetistim bu sebeple yok yani bi akraba bi yakin

Iste bi diger sorunda burada babam 38 dogumlu yani anlayacaginiz aile uyelerim yasli ve hatta bazilarini gormedim bile cunku annem babam ayriydi oyle yetistim bu sebeple yok yani bi akraba bi yakin

Başka kardeşin, arkadaşın, kuzenin de yok mu ?
O evden çıkmazsan doğumdan sonra çok daha zor, belki bebekle yalnız bile kalamayacaksın ..
Hşç olmadı abin o kadar da vicdansız çıkmaz herhalde sana yardımcı olur en azından doğum esnasında
..

evliliğin ilk 2 yılı zindandır çoğu kişiler için
herşey eşte biter
neyse
bırak onlar konuşmasın yıldırıp sana özür diletip daha fazla işkence çektirme derdindeler gelme böyle oyunlara
sende takma onları eşinin yanında normal iyi davran eşin yokken odadan çıkma birde babanda ise aklın babanın yanına git otobüs bileti alıp gitmeyi biliyoresun değil mi?
Tamam dedikleriniz guzel ama esim annesinin prensesi. Kendi kararlari durtuleri yok anasi ne derse onu yapiyo dun onunla konusurken bunu da soyledim ben seninle evliyim ailenle degil benim senden cocugum olacak ailenden degil dedim ona ragmen halen diretiyor artik olmaz diye..
Ki benim kocam olacak karaktersiz kisi o kadar akilli ki hem agliyo hemde bitti artik istemiyorum seni diyo agladigini duyunca bak bosanmayalim sakin davran babam bu haldeyken ben nelerle ugrasiyorum diyorum sesi duzgunlesiyo olmaz bizden diyo
Kisacasi bu aileyle ve bu adamla degil iki yil 2 ay bile kalinmaz bunu anladim

Başka kardeşin, arkadaşın, kuzenin de yok mu ?
O evden çıkmazsan doğumdan sonra çok daha zor, belki bebekle yalnız bile kalamayacaksın ..
Hşç olmadı abin o kadar da vicdansız çıkmaz herhalde sana yardımcı olur en azından doğum esnasında
..
Hayir yok en kucuk kuzenim bile 40 kusur yaslarinda ama kararliyim cocugu bu adamla ve ailesi ile yetistirmeyecegim.
Onlar gibi kirli kisiliklere sahip olmasini ebgelleyecegim gercekteb de deli cesaretimi yoksa artik aklimimi kaybettim bilmiyorum ama artik hele ki dun ki kocam demeye utandigim sahsiyetle yaptigim konusmadan sonra nefret duydum artik

baban ölüm döşeğindeyken ilgilenmen gereken sey kocanın ve ailesinin sacma tripleri degil, eger bir daha biri bir şey derse ben olsam okkalı bir küfür eder onları kendi yalnızlıklarıyla baş başa bırakırdım. acıya saygı duysunlar biraz.

Dedikleriniz cok dogru ama ben aptallik edip onlara her zaman he dedim her yaptigim iste ise yaramaz oldum gozlerine giremedim su saatten sonra umrumda bile degiller ne kendileri ne de ogullari

İnşallah akıllarını başlarına alırlar..
Lütfen sizi kimsenin değersizleştirmesine izin vermeyin..
Bu yapılan zulüm..
Sabretmeli evet de sonuçta orda yatan babanız..
Siz de ana baba evladısınız..
Zaten eminim acınız çok çok çok büyüktür..
Destek olacaklarına sizi bir kat daha üzen insanlarla nasıl yaşanır..
Nasıl onlarla çocuk büyütülür?

baban ölüm döşeğindeyken ilgilenmen gereken sey kocanın ve ailesinin sacma tripleri degil, eger bir daha biri bir şey derse ben olsam okkalı bir küfür eder onları kendi yalnızlıklarıyla baş başa bırakırdım. acıya saygı duysunlar biraz.
Beni getirdiler ya halen tripliler halen atarlilar aciya saygi diye bisey yok 5 vakit namaz kilarlar ama dinden yoksunlar sonra Allah Peygamber lafi ederler soylari kurusun da boyleleri cogalmasin...

İnşallah akıllarını başlarına alırlar..
Lütfen sizi kimsenin değersizleştirmesine izin vermeyin..
Bu yapılan zulüm..
Sabretmeli evet de sonuçta orda yatan babanız..
Siz de ana baba evladısınız..
Zaten eminim acınız çok çok çok büyüktür..
Destek olacaklarına sizi bir kat daha üzen insanlarla nasıl yaşanır..
Nasıl onlarla çocuk büyütülür?
Iste bunu benim anlayissiz abim de anlamiyor bu yuzden arkamda bi destek olmadigi icin ben bu kadar ezik duruma geldim.
Normal yasantim da yani evlenmeden once boyle degildim emin olun ama evlendikten sonra oyle bi baski yedim ki bu ruh ahastalarindan boyle aptal korkak biri haline geldim

Hayir yok en kucuk kuzenim bile 40 kusur yaslarinda ama kararliyim cocugu bu adamla ve ailesi ile yetistirmeyecegim.
Onlar gibi kirli kisiliklere sahip olmasini ebgelleyecegim gercekteb de deli cesaretimi yoksa artik aklimimi kaybettim bilmiyorum ama artik hele ki dun ki kocam demeye utandigim sahsiyetle yaptigim konusmadan sonra nefret duydum artik

Çok haklısın kararında .. Genceciksin daha .. Bak Allah'a şükür ki gidecek bir evin var .. Babacığından kalan iyi kötü bir emekli maaşı ve nafaka oldukça senin sırtın yere gelmez .. Güveneceğin evin var herşeyden öte ..
O yüzden dik dur kendine güven ..

Gerçekten çok üzüldüm canım ben de yeni evliyim senin kadar henüz,
Bu yazdıkların çok üzücü biraz kendine gelmeni öneriyorum şimdilik yapabileceğin birşey yok hamilesin bebeğini düşün annesin artık inşallah sana yapılanlar cezasız kalmaz erken evlilik hatası diyebilirim.
baban hasta onun yanında olmalısın eğer şimdi yanında olamazsan ileride çok pisman olursun erkekler kadar duygusuz insan yoktur. Onlara insanlık sana da sabır diliyorum.

Boşanmaya karşıyım ,ama bazı durumlarda sart, seviyorsa eşin arkandan gelir ,orda kalırsan kendi kişiliğinizi kaybedersiniz , ezildikçe yok olursun

Back
X