gercekten derdim ne ?

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
tahammmulsuzum. hicbirseye sabrım yok. patlamaya hazır bir bomba gibiyim.mutsuzum.keyifsizim. sebebi ne derseniz tam olarak bende bilmiyorum.

taşınma isleri,yeni yer yeni ev beni acayip sekilde yordu. 20gundur dogalgaz baglanamadi.piknik tüpünde yemek, cattle da kaynayan suyla banyo yapiyoruz. uyanıkken surekli etegime yapışan cocuk da cabasi. uyurken uyanıkken hep iş yapiyorum. eşimle birbirimizden cok uzaklastik. sebebi ne bilmiyorum.önceden otururke bile yapışık olan ben. şimdi dokunmak bile istemiyorum.her soyledigi,her yaptığı şey batıyor bana. takılmak icin soyledigi sey bile beni o kadar rahatsiz ediyor ki hemen bağırıyorum.

nasıl eş derseniz. elinden geldigince yardim eder. cocukla ilgilenir.niye yemek yapmiyorsun demez.ev pis olsa umrunda olmaz.

beni rahatsiz eden birsey daha kesinlikle birseyi 3-5 kere soylemem gerek yapmasi icin.goruyor yapilacak da. illa yonlendirmem gerek tıpkı bir cocuk gibi...

Evet sorum benim derdim ne ???

Ben bu hayatta ne yapmak istiyorum ?
Gerçekten mutlu muyum ?
Ne olursa mutlu olurum gibi soruları kendinize sordunuz mu ?
Bizim kadınlarımızın sorunlarından bir tanesi bu kendi özbenliğini başka şeyler için hep 2. plana atmak .
Durumun böyle bişey olabilir mi ?

Son düzenleme:
Sen bu kadar yorulurken ve evin düzeni oturmadığı için strese girmişken eşinin gamsızlığı batmış sana. Taşınma işleri bitip düzenin oturunca geçer merak etme

Ya ben napiyim.. hamileyim ve esim issiz kaldi su an. Daha dogun yapcagim hastanem bile ayarlanmadi,duzenli bi doktorum yok. Esimle iyce birbirmizi yer olduk. Dun aksamdan beri konusmuyoruz ayri yattik. Evleneli 1yil olacak daha yeni.. ben de cok sklyorum :( herseye herseye kufur edesim var. Atip gitnek istiyorum.herseyi.. agrilarim da var.. of :(

Ya ben napiyim.. hamileyim ve esim issiz kaldi su an. Daha dogun yapcagim hastanem bile ayarlanmadi,duzenli bi doktorum yok. Esimle iyce birbirmizi yer olduk. Dun aksamdan beri konusmuyoruz ayri yattik. Evleneli 1yil olacak daha yeni.. ben de cok sklyorum :KK43: herseye herseye kufur edesim var. Atip gitnek istiyorum.herseyi.. agrilarim da var.. of :KK43:
Al sana dert
....

Senin derdin dertsizlik ...sukret biraz ...insanlar nelerle ugrasiyor ...
orasi öyle diyorum zaten kendime bunu.hergun bir felaket ülkemde.ona ayrı canim sıkılıyor.üzülüyorum.

Ben bu hayatta ne yapmak istiyorum ?
Gerçekten mutlu muyum ?
Ne olursa mutlu olurum gibi soruları kendinize sordunuz mu ?
Bizim kadınlarımızın sorunlarından bir tanesi bu kendi özbenliğini başka şeyler için hep 2. plana atmak .
Durumun böyle bişey olabilir mi ?

soyle cocuk olana kadar çalışıyordum.calismayi seviyorumda. 3 yıldır evdeyim. artik calismak üretmek istiyorum.onun icinde kres bakiyorum.

Ya ben napiyim.. hamileyim ve esim issiz kaldi su an. Daha dogun yapcagim hastanem bile ayarlanmadi,duzenli bi doktorum yok. Esimle iyce birbirmizi yer olduk. Dun aksamdan beri konusmuyoruz ayri yattik. Evleneli 1yil olacak daha yeni.. ben de cok sklyorum :KK43: herseye herseye kufur edesim var. Atip gitnek istiyorum.herseyi.. agrilarim da var.. of :KK43:

hersey en kısa zamanda sizin adınıza yoluna girer insallah. buni cani gönülden temenni ederim. Rabbim tez zamanda hayırlı rızık kapilari acar insallah esinize

Back
X