Gerçekten Dertliyim :(

consideration

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
24
5
8
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Siteyi bir süredir takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.
Erkek arkadaşımla aramız kötü, aslında ben öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü dışarıdan bakıldığında paragöz olduğunu düşünmeye başladım. Önceden bu tarz konuşmalar geçmezdi. Kredisi var acaba ondan mı diye düşünmüyor değilim. Evliliğe hazırlık yapıyor desem daha evlilik ile ilgili konuşma bile geçmedi.
İşin içinden çıkamıyorum. Yardımcı olmanız beni sevindirecektir.

ne yapıyor ki böyle düşünmene sebep oldu

tatlim eskiden bizimde kredi borcuuz olmustu esimle bu konuyu iyi sinaman lazim.insna borcu oldugunda biraz daha paragoz gibi davranabilir.sen onu iyi degerlendir.mesela kendi borcun varmis gibi davran o nasil tepki verecek odemeye calisacakmi?bunları bir dene bakalim.

Niye krediyi odemeeyecekmi sanki.benim eskisi cok paragozdu para harcadgi gun burnumdan getirirdi hic cekilmez oyle adam .ama cimri degilse gonlu genisse fazla buyuk bir sorun degil bosverrr yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana tavrı yaklasımı nasıl ondan bahset ne yapıyor

Niye krediyi odemeeyecekmi sanki.benim eskisi cok paragozdu para harcadgi gun burnumdan getirirdi hic cekilmez oyle adam .ama cimri degilse gonlu genisse fazla buyuk bir sorun degil bosverrr yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar, verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Bir arkadaşımın bana tavsiyesini dinledim. Boş bir kağıda ilişkimizin fizibilitesini yaptım.
Taksi parası, yemek parası vs. bence haklı çıktı. Sanırım bu konuda düşüncesiz çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…