Gerçekten doğru mu ?

Amin inşallah mutlu huzurlu bir yuvan olur. Ama şunuda söyleyim arkadaşım 31 yaşında ben 23 yaşımda evlendim çocupum oldu çalışamıyor olammadam yakınırken kendisi bana aslında benim yerimde olmayı nehadar istediğini ve Artık hiç evlenip mutlu olamayacakmış gibi hissettiğini anlattı. Ama kısmet işe hiç olmadık bir anda çıktı karşısına yakında evlenecek inşallah. Bu işler kısmet işi birbakmış sınız oluvermiş

Amin çok teşekkür ederim. Herkesin huzurlu mutlu bir yuvası olsun inşallah. Kesinlikle kısmet işi , zaman ne gösterir bilinmez. Tek dilediğim babamın artık hayatımı hem psiklojik hem fiziksel olarak etkilememesi :) Arkadaşınıza da bir ömür mutluluk diliyorum eş adayıyla

Benim de babamla aram iyi değildir çok, yani öyle kavga etmeyiz ama iletişim kopukluğu var diyelim. Babamın annemle de aynı şekilde iletişim eksikliği var öyle olunca ben de karşı cinsimden ne istediğimi daha iyi gözlemleyebiliyorum. Şu an çok şükür yeni başlayan güzel giden bir ilişkim var ve babamın beni ve annemi mutsuz eden özelliklerini bildiğimden, erkek arkadaşımı tercih ederken daha bir dikkatli oldum. Yani ben o genellemeye katılmıyorum,aksine insanlar neyi isteyip istemediğini daha iyi gözlemleyebiliyor ve ona göre davranıyor bence. Şimdiye kadar da hep düzgün insanlarla birlikte oldum.

Biz de iletişim olsa kesin kavga olur ama iletişim kurmadığım için kavga olayı olmuyor. Benim de babam ve annem aynı şekilde onlar da iletişimsiz sevgisiz. Ne istediğimi biliyorum sanırım onda sıkıntı yok ama şans faktörü etkili oldu heralde düzenli sürekli giden bir ilişkim olmadı. İlişkinizde nice güzel günler dilerim :KK68:

Bunun nedeni baba hasretini , o verdiği guveni başka erkekte aramaktır.
Bunu yaparsa kişi evet doğru bir söz, yapmazsa hayır doğru bir söz değil..

Biz de iletişim olsa kesin kavga olur ama iletişim kurmadığım için kavga olayı olmuyor. Benim de babam ve annem aynı şekilde onlar da iletişimsiz sevgisiz. Ne istediğimi biliyorum sanırım onda sıkıntı yok ama şans faktörü etkili oldu heralde düzenli sürekli giden bir ilişkim olmadı. İlişkinizde nice güzel günler dilerim :KK68:
çok teşekkür ederim :) siz de bir gün çok düzgün ve güzel bir ilişki yaşayacaksınız eminim ki,beklenmedik anda beklenmedik bir biçimde gerçekleşir hep :)

Bunun nedeni baba hasretini , o verdiği guveni başka erkekte aramaktır.
Bunu yaparsa kişi evet doğru bir söz, yapmazsa hayır doğru bir söz değil..

Eyvah o zaman benim için doğru bir söz sayılıyor, baba hasreti çekmediğim için hasret duygusunu aramıyorum ancak güven duygusunu kesinlikle arıyorum :KK17:

Eyvah o zaman benim için doğru bir söz sayılıyor, baba hasreti çekmediğim için hasret duygusunu aramıyorum ancak güven duygusunu kesinlikle arıyorum :KK17:

Yok tam değil. Güven duygusunu hepimiz arıyoruz. Kadınların guveni bitince sevgisi biter. Güvenince sever.

Güven duygusunu ararken seçici olmuyor , ufak sahiplenmelere tav oluyorlar.
Bu yüzden kolay yanlış yapabiliyorlar.

Yok tam değil. Güven duygusunu hepimiz arıyoruz. Kadınların guveni bitince sevgisi biter. Güvenince sever.

Güven duygusunu ararken seçici olmuyor , ufak sahiplenmelere tav oluyorlar.
Bu yüzden kolay yanlış yapabiliyorlar.

Tav olmuyorum ama bazı bu tip tavırlar hoşuma gidiyor açıkçası. Off umarım yanlış yapanlardan olmam :(

Benimde babam bizi hep azarlardı, o gelince odaya kaçardık. Zaten sonra terk etti bizi. Iki yıl sonra evlendim. Ve çok şükür mutluyum. Allah eşimi başımdan eksik etmesin. Ama sana katıldığım bir nokta var benim eşimde çok olgun bir insan. Ve bu yönü beni çok etkilemişti.

Bence daha iyi iletişim kurmalı çünkü bir şeyler eksik hayatında bunu da tanıştığın kişiyle gidermeye,doldurmaya çalışan taraf sen olacaksın. Dilerim gönlünce biri olur. :KK68:

Hayatıma giren kişilerde babama benzer bir huy bulduğum an tepem atıyor tabiri caizse. Bahsettiğim tutarsızlıkları , saçma davranışları sergiliyorum. Seviyor oluyorum ama karşımdaki kişi babam gibi geliyor bana. O zamanda dayanamıyorum bitsin istiyorum işte. Evlilik korkumdan bahsetmeyeyim bile :) Babam gibi birini gelecekteki çocuklarıma baba olarak seçmekten o kadar korkuyorum ki , sırf bu yüzden bile bir ömür bekar kalabilirim :) Eksisi artısından çok olunca artılar geride kalıyor biraz
O kadar iyi anlıyorum ki doğru seçimler yapmayı diliyorum

Öyle bişeyin olması çok mantıksız
Baba ile iletişimle eş arasındaki iletişim yok farklı.
Siz inanmayın onlara

Back
X