Bakın evlenmeden cinsellik yaşamak kişinin kendi tercihidir. Ama evlenmeden cinsellik yaşamayı göze aldığında, adamın sonradan senden ayrılabileceğini, hamile kalırsan sorumluluk almaktan kaçabileceğini, seni hamile bıraktı diye senle evlenmek zorunda olmadığını, hukuken tek sorumluluğunun çocuğunı nüfusuna almak ve nafaka vermekle sınırlı olduğunu bilerek yaşayın, seni kırmak amacı ile de yazmıyorum yanlış anlama; şu forumda senin gibi kaç tane kız okudum. Yazık aileniz çevreniz bunu kaldırmayacaksa , sizin kendinize yetebilecek maddi ve manevi gücünüz yoksa neden kendinizi yakıyorsunuz.. İnsanoğlu nankördür istediğini alana kadar herkes herşeyi söyler o yüzden erkeğin iki lafına kanmayın.Bu yaşadıklarınız size ders olsun, o adamın hayatı kaysa size bir faydası var. Bırakın kendi hayatınıza odaklanın. Ayrıca ilahi adalet varsa ki ben olduğuna inanıyorum. Kulların intikamını almak için değil, insanlara ders vermek için var. O yüzden ki ilahi adalet hep mağdurun üzüntüsü geçip, önüne bakmaya başlayınca işler, çünkü benim inancıma göre yüce Allah mağdurun intikamını almaz, zulmedene dersini verir. Adaletin temel felsefesi de bu zaten.