Gerçekten evli mi? İşin içinden çıkamadım yardım

Meditrina_

Hulahoooop
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
174
8
96
Antalya
Arkadaşlar kuzenimin bi sorunu ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Kuzenim 2 aydır biriyle telefonda görüşüyor şuanda ayrı şehirdeler bu adamla daha önce yüzyüze görüştü 2 aydır da telefonla görüşme yapıyorlar kuzenim 1 ay sonra temelli bulunduğu şehire gidecek ve orada yaşayacak.
Bu adam kuzenimle evlenmek için can atan hatta acele eden biri.
Hep bu şekilde bir intiba yarattı.
Herneyse kuzenim bugün falcıya gitmiş ve falcı adamın evli olduğunu hatta çocuğunun olduğunu falan söylemiş.
Kuzenimin de içine kurt düşmüş tabi "acaba" diye sorguluyor sürekli.
Direkt sormayı düşündü ama ben engelledim çünkü adam evli olsa açıkça "ben evliyim" demez herhalde.
Fala körü körüne inanan biri değiliz elbette ama insanın içine kurt düşüyor.
Kaldı ki bu konu hakkında daha önce kuzenime de söylemiştim "ya evliyse" diye.
Bunu başka şekilde nasıl öğrenebiliriz çözemedim.
Belki fikir alışverişi yaparak bi çözüm yolu bulabiliriz?

Şehir farkı olduğundan mümkün görünmûyor ama, evli olsa niye evlenmek için can atsın ki, aksine erteleyip durur, birde nüfus mûdürlügünden belki oğrenebilirsiniz, özellikle tanış varsa, ne var ne yok ögrenirsinizz

Geçen gün kahve içmeye gittik dalgasına fal baktıralım dedik. Falcı senin evli çocuklu olduğunu söyledi. Bir güldüm ki sorma falan derdim ben olsam :)
Zaten yalan söyleyen adam o an patlak verir.

Geçen gün kahve içmeye gittik dalgasına fal baktıralım dedik. Falcı senin evli çocuklu olduğunu söyledi. Bir güldüm ki sorma falan derdim ben olsam :)
Zaten yalan söyleyen adam o an patlak verir.
Akşama kadar bununla ilgili ne yapabiliriz diye düşünelim dedim eğer birşey bulamazsak akşam arar direkt sorarsın artık dedim bakalım akşama kadar çözüm bulamazsak bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum :))

Falcının söylediğiyle yola mı çıkılırmış? Sonuçta evli olsa biyerlerden mutlaka ortaya çıkar,herzaman müsait olmaz,evlilik tarzı konulardan kaçınır. Böyle şeyler özellikle küçük şehirlerde daha kolay duyulur. Eğer hareketlerinden şüphelendiğiniz bişey varsa bunu açık açık sorabilirsiniz,daha önce kaç kız arkadaşın oldu,ciddi düşündüğün oldu mu gibi sorular sorarsanız kendisi anlatıcaktır.
Evlilik düşünen bi adam bunun ortaya çıkacağını bildiği için saklamıcaktır bence.

Valla hiç belli olmaz insanlar öyle bir güzel kandırabiliyor , rol yapabiliyor ki , ya laf arasında konuyu açsın falan yada direk sorsun baştan en azından bilinsin , yada bir bahaneyle kimliğine baksınn

Adam kendını ele verır bence evlı olsa
eve gdınce msj atmaz fılan
gece de telefonla gorusuyorlarmı ?

Evet bunu yapıcak zaten sadece içi içini yediği için gitmeden öğrenmek istedi.
Gidince emin olur artık
suan bıseyler soylese adam huy kapar bence
bırsey hıssettırmeden bırden ıstesın kımlıgı
yanı onun oldgu sehıre yerlesmek ıcıınde acele etmese ıyı olur

suan bıseyler soylese adam huy kapar bence
bırsey hıssettırmeden bırden ıstesın kımlıgı
yanı onun oldgu sehıre yerlesmek ıcıınde acele etmese ıyı olur
Bakalım sormadan dayanabilirse eğer bekler umarım :))
Yok onun olduğu şehire gitmesinin sebebi o değil zaten o olmasa bile oraya gitmek durumunda yani

Merhaba ,

evde rahat rahat konuştuğuna güvenmeyin ,evli olduğu halde eşi yanındayken cam açanı bile biliyoruz eski konulardan bence

kuzenin farkettirmeden bir araştırsın ,malesef hoş bir durum değil ama yapılacak çok bişeyde yok

Çok basit
İşyerini arayacaksınız adamın adı Mehmet diyelim telefona çıkan kişiye ben Mehmet beyin komşusuyum eşi rahatsızlandı kapatmam gerek haber verir misiniz diyeceksiniz o esnada o kişi söyler zaten Mehmet bey evli değil diye ben böyle yapmıştım arkadaşımın fikriydi ve işe yaramıştı

bence adamı bu kadar tanımıyorsa bi önce ziyaretine gitsin, temelli yerleşmeden önce ziyaret etsin. orada anlaşılır bir şeyler evliyse. ya da faldan duymuş gibi yapmasın da sen evliymişsin birisi benim telefonumu bulmuş beni uyardı, çocuğun varmış falan desin. yani saçma ama en çaresiz anda adamı da gerçekleri söylemeye itebilecek başka bir şey aklıma gelmedi.

o değil de kuzenin bu kadar az süredir tanıdığı birine hoop diye güveniverip de nasıl ciddi birşeyler düşünebilmiş? Onu anlayamadım ve evet şüphe etmekte haklı insan yanındakinden emin olamıyor adam farklı şehirde evli olsa çaktırmaz yani. O yüzden iyice emin olmadan birşeylere kalkışmamak gerek. Bazen emin olsak bile yüzümüz kara çıkabiliyor ki oralara hiç girmiyorum bak.

Ciddi birşeyler düşünecek kadar güvenmiyor ki ilişkileri ancak onun olduğu şehire gidince tamamen başlayacak şuanda birbirlerini tanıma aşamasındalar diyelim ve adamın olduğu şehre adam için gitmiyor zaten gitmesi gerektiği için gidiyor.
Doğru söylüyorsun bu zamanda kimseye güvenilmiyor senelerdir tanıdığın insan bile yeri geliyor yabancılaşabiliyor

Aklıma geldi aslında hatta kendisine de söyledim ama ya birileri anlarsa falan diyor fakat en mantıklı çözüm bu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…