• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten haksız mıyım

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
Herkese iyi akşamlar
Bugün kızımın altını değiştiriyordum kızım 5 aylık , görümcemin oğlu da 2,5 yaşında yanıma geldi izlemek için, ben de dedim ki şimdi altını temizleyecegim sonra gelirsin tamam mı dedim . görümcem oğluna sadece bak elleme tamam mı dedi o an sinirlerim bozuldu ve kızımı alıp başka odaya gittim . Arkamdan "o daha çocuk yani " dedi sonra oğlu yine yanımıza gelecekti gel seni istemiyorlarmis dedi .
Ben de içeri girdikten sonra dedim ki kızımın mahremiyeti benim için önemli diye konuya girip açıkladim ama takmadi çok. Şu an tatil için kv deyiz o da buraya gelmişti ve kalktı gitti.
Esimde bana sen haksızsın bu konuda sen odaya gidince utandim dedi.

Ben kizimin banyosunu alt değiştirmesini en az kişiyle yapma taraftariyim ama anlaşılmadım oğluna sapik muamelesi yaptım sanıyor ama asla öyle değil . eşimde öyle düşünüyor ben kendimi anlatmaya çabaladim fakat anlatamadım.
İçimi dökmek ve fikir almak istedim sizlerden
Not : ben odada tektim onlar mutfaktaydi sonradan geldiler

Son düzenleme:
Haksızsınız. 2.5 yaşında çocuktan kaçmak nedir? Ve çocuk sadece bakmış dokunmamış bile ki dokunsa ne olacak bebek hala 3 yaş altı.
Çocuk mahremiyeti önemlidir yaşı kaç olursa olsun ben burda bi yorum da görmüş 2 yaşında anneme babamın attığı tokatı hatırlıyorum diye bu önemli bir konu.
Bence haklısınız konu sahibi

Haksızsınız. 2.5 yaşında çocuktan kaçmak nedir? Ve çocuk sadece bakmış dokunmamış bile ki dokunsa ne olacak bebek hala 3 yaş altı.
Dokunup dokunmamasindan ziyade kızımın özelini küçüklukten öğretme cabasindayim bu o çocuğun kız erkek olması meselesi değil kız da olsaydı başında gelip izlemek isteyen yine rahatsız olurdum

Dokunup dokunmamasindan ziyade kızımın özelini küçüklukten öğretme cabasindayim bu o çocuğun kız erkek olması meselesi değil kız da olsaydı başında gelip izlemek isteyen yine rahatsız olurdum
O zaman en başından odaya gidecektiniz. Orada açıp ben mahremiyet taraftariyim demek de kusura bakmayın komik.

Yani konuya niye mahremiyetten giriyosunuz. Bende olsam bende bozulurdum çok abartmışsınız.
Çocuğa kızımı temizleyip getiricem böyle görme abisi deseydiniz.
Zaten çocuğa altına temizledikten sonra gel dedim ve nazik bir şekilde söyledim gitmedi annesi de gitmesini istemeyince çocuga illa git demektense başka odaya gitmeyi tercih ettim

Zaten çocuğa altına temizledikten sonra gel dedim ve nazik bir şekilde söyledim gitmedi annesi de gitmesini istemeyince çocuga illa git demektense başka odaya gitmeyi tercih ettim
O zaman mahremiyet demeseydiniz. Kokusundan rahatsız olmayın diye odada değiştirdim deseydiniz.
Döndüğünüzde yaptığınız açıklama yanlış ve kırıcı olmuş.

Baştan kimsenin girmeyeceği bir odaya girip değiştirseydiniz. Ya da kapıyı kilitleseydiniz.

Bence kız oğlan farketmez gidilir boş bi odada altı değiştirilir. Kimsenin bunu görmesine gerek yok.
Odada kimse olmayinca düşünemedim bundan sonra elbette kapıyı kilitleyecegim bu tarz şeyler yaşanmasına diye

O zaman mahremiyet demeseydiniz. Kokusundan rahatsız olmayın diye odada değiştirdim deseydiniz.
Döndüğünüzde yaptığınız açıklama yanlış ve kırıcı olmuş.
Ben doğruyu söyledim düşüncem neyse o. Yalandan kıvırmalar bana göre değil

Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. Mahremiyet mahremiyettir. Elbette sapık değil ama o yaşta çocuklarda cinsel organ merakı başlar.

Ayrıca herkesin yanında çocuğunun altını değiştirmek zorunda değil oradını burasını sergilemek zorunda değil ok.

QUOTE="melekeda, post: 53563477, member: 823812"]Haksızsınız. 2.5 yaşında çocuktan kaçmak nedir? Ve çocuk sadece bakmış dokunmamış bile ki dokunsa ne olacak bebek hala 3 yaş altı.[/QUOTE]

Favelayn Favelayn
Bu o kadar ince bir çizgi ki.. Etrafta o kadar olumsuz şey varken, erkek ve kız annelerinin bu konuda hassas olmaları gerektiğini düşünüyorum. Alt değiştirirken de bakmayıversin kimse.. Ne olursa olsun insanların bir mahremiyeti varsa bebeğin de olmalı. Bu kesinlikle karşı tarafı "sapık" olarak nitelendirmek değil. Herşey küçükten öğrenilir/öğretilir..

Back
X