Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 yaş çok erken ne zaman erken öğrenirsen o kadar çabuk bıkkınlık
geliyor , bilmeyen .anlamayn bazen daha değerli oluyor bilenede iş başına yıkılıyor bence 20 yaşlar uygun öğrenmeye
rahat ol hayırsız değilsin, anne ben tek başıma yapamıyorum beraber yapalım de, asıl yemeği annen yapsın, soğan domates doğrama, sebze yıkama kurutma, sonrasında mutfağı toparlama işlerini yapsan bile annene büyük yardım olur
Ben 21 yasindayim ve yemek yapmayi halen daha cok bilmem sinirlidir,ayrica annemde yaptirmaz evlenince ogren der.. Belkide tatlim annen sana ogretmek amacli baski yapiyordur onun da kotu niyetinden degil,sen gayet masallah hayirli bi evlatsin sakin cizgini bozma.. Ayrica disarda gezip tozmakta iyi birsey degil heleki bu zamanda,Arkadas okulda kalmali,Asil arkadasin evde Annen olmali :)