Hanımlar, merhaba hepinize. 21 yaşındayım ve birkaç ay önce 1.5 senelik ilişkimi, eski sevgilimin instagramdan konuşmalarını yakaladığım için bitirmiştim ki kendisi her zaman bana güven veren ve beni çok sevdiğini söyleyen biriydi. Onu çok seviyordum, ilk sevgilimdi, güvendiğim ilk erkekti ve bu şekilde bitmesi, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala içimi acıtıyor. Neyse asıl soruma geleyim. Ayrıldıktan sonra hiç kimseyle sevgili olmadım, olabileceğimizi hissettiğim kişilerle de arama mesafe koydum ki devamı gelmesin. Artık bu aşk, ilişki konularında kendimi geri çekmeye çalışıyorum. Ama bir yandan da merak ediyorum. Uzun ilişkisini ya da evliliğini bitirip yeniden mutlu olabilen kadınlar var mı acaba aramızda? Yoksa bu böyle "Erkek milleti işte, kesin aldatacak bir gün" şeklinde devam mı edecek hep? Bir de aldatıldıktan sonra unutabileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum.
He canım her erkek aldatır. Biz de aldatılacağımız günü bekliyoruz sıraya girip. Aldatınca da erimin elinin kiri diyoruz.
Aslinda beni cok seviyor sadece kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum diyoruz.He canım her erkek aldatır. Biz de aldatılacağımız günü bekliyoruz sıraya girip. Aldatınca da erimin elinin kiri diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?