Gerçekten Her Erkek Aldatır mı?

Deadpool

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
367
527
103
25
Hanımlar, merhaba hepinize. 21 yaşındayım ve birkaç ay önce 1.5 senelik ilişkimi, eski sevgilimin instagramdan konuşmalarını yakaladığım için bitirmiştim ki kendisi her zaman bana güven veren ve beni çok sevdiğini söyleyen biriydi. Onu çok seviyordum, ilk sevgilimdi, güvendiğim ilk erkekti ve bu şekilde bitmesi, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala içimi acıtıyor. Neyse asıl soruma geleyim. Ayrıldıktan sonra hiç kimseyle sevgili olmadım, olabileceğimizi hissettiğim kişilerle de arama mesafe koydum ki devamı gelmesin. Artık bu aşk, ilişki konularında kendimi geri çekmeye çalışıyorum. Ama bir yandan da merak ediyorum. Uzun ilişkisini ya da evliliğini bitirip yeniden mutlu olabilen kadınlar var mı acaba aramızda? Yoksa bu böyle "Erkek milleti işte, kesin aldatacak bir gün" şeklinde devam mı edecek hep? Bir de aldatıldıktan sonra unutabileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum.

Her erkek aldatmaz.

Ama bu kesinlikle aldatmıyordur, çok iyi, çok güven veriyor denilen tiplerin bazen öyle sinsilikleri ortaya çıkıyor ki.

Bağlamaya çalıştığım nokta;
Hiçbir erkeğe erdem yüklemesi yapmayın. Güvenin ama o kişiyi de ilahlaştırmayın. Eğer içinde olur da aldatırsa travma şiddetiniz az olur. Aldatmazsa da zaten olması gereken bu sonuçta yani aldatmamalı. Yapması gerekeni yaptı ve düzgün davrandı diye tapmazsınız o kişiye.

Ya aldatıldım çok iyi sakladı ya da aldatılmadım. Aldatılmadım diye biliyorum için rahatlayacaksa 14 yıl oldu

daha büyük meme, daha güzel kalça, daha farklı koku, daha tatlı ten, daha genç ve güzel bir yüz, daha cilve, daha hoş ses tonu, daha libido, daha seksapelite, daha neşe, daha, daha ilgi, daha şirinlik, daha yüzeysellik, daha keşfedilmemişlik...
erkekler "daha" için aldatır.
Çünkü toplum ona bu hakkı vermiştir. Yakalanınca sevgilisi (ya da karısı) onu terk edecek olsa bile, bir şekilde yenisini bulacaktır. Hatta belki de daha kolay bulacaktır, çünkü o bir çapkındır. Kadınsa, bizzat kadın arkadaşları en önce terk edecek, toplum için bir o*rospu olacak, erkekler ona hep geçici bir heves olarak bakacaktır.
Klasik ortadoğu psikolojisi. Acaba normal mi her erkek aldatır mı gibi soruları soracak kadar baskılanmışız ya fark etmeden. Aldatılmayan çok az kadın vardır muhtemelen. Mühim olan zamanında bitirmek ve asla geri dönmemek bence.

Dogru degil, her erkek aldatmaz da.

Gorunen koyun kilavuz istemedigi durumlarda da cok sasirmamak lazim, sozde capkin genc kizlarin sevgilisi tipli kisileri sevgili yaparsak sonuc kacinilmaz yani.

Valla aldatılmak benimde korkulu rüyam ama böyle takıntı yapıp,düşünürsem gerçek olur diye zihnimde ötelenmeye çalışıyorum.Psikolojide gerçekleşen kehanet diye bir kavram var.Çok korktuğun bir şey mutlaka başına geliyor.O yüzden bunları düşünme ileride ki ilişkinde karşı tarafa böyle sinyal gönderme

Su ana kadar dört ciddi iliskim oldu biri evlilikti zaten. Ikisinde aldatildim, ikisinde aldatilmadim ya da yakalamadim.

He canım her erkek aldatır. Biz de aldatılacağımız günü bekliyoruz sıraya girip. Aldatınca da erimin elinin kiri diyoruz.
Aslinda beni cok seviyor sadece kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum diyoruz.
Özünde iyi insan bir de!

Bana göre her erkek aldatır yada aldatmaz olayı yok. Hiçbir aşk sonsuza dek sürmez. Önemli olan dürüstlüktür. Hiç kimse Hiç kimseye sonsuza dek aşık olamaz, olmak zorunda değil ve bunun için söz verip yeminler edemez ama dürüst olma konusunda söz verebilir. Örneğin ben ilişkimde, evliliğim de karşımdakinin bana gelip ben başkasına aşık oldum ayrılalım demesine aldatma gözüyle bakmam. Ama arkamdan iş çevirip görüşmesine ve benimle münasebetine devam etmesine katlanamam. Asıl adilik bu zaten. Baştan bazı şeyler yanlış başlıyor. Seni sonsuza dek seveceğim yerine sana hep dürüst olacağım yada Kalbimde hissettiğim sürece seni seveceğim diye söz vererek ilişkilere başlanması bana daha mantıklı geliyor. Çünkü aşk ve sevgi bir duygu durumudur kontrol edilemez garantisini ve sözünü veremezsiniz. Fakat dürüstlük kontrol edilebilir bir davranış biçimidir sözü verilebilir. Erkeklere sadakat yerine dürüstlük aşılanmalıdır bence. İnstagramda kız gördün beğendin git konuş yazış ama arkadaşım beni bırak o zaman. Bana, sana artık ilgim yok de başımın tacısın. Yani ben kadınları daha dürüst buluyorum bu konularda. Erkeklerin sorunu dürüst olamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…