Bu karamsarlık öyle insanları etrafına çekmekten başka işe yaramaz.
Önce bakış acini değiştir,hayata daha pozitif bak derim ben.
Konu başlığını okuyunca aklıma eski bir iş arkadaşım geldi. Seneler sonra bir gün bir bulusma ayarlandi. Arkadaşım saatini gösterip bu saati taktigindan beri kızların ona yazdığını, (krediyle tabii ki) havalı motor aldıktan sonra eskiden yüz vermeyen kızların bile onunla ilgilendigini, bütün kızların rolexe,iPhone'a baktığını falan söyledi. Masada itiraz sesleri gelecekken de kendi hayatından örnekler vermeye devam etti
Ben lafa karışmadim bile çünkü çocuk buna inanıyor ve hayatına böyle insanlar çekiyor. Ben mesela hoşlandığım çocuk yanıma gelsin diye ülkeler arası gidiş geliş otobüs bileti almış bir insanım:) ya da sevgilimin evinin depozitosunu vermiştim, tatile gidersek oteli o öderse bileti ben alirim. Saat takmam, zaten takılan saatin de değerini vs bilmem, iPhone şarj kablosunun farkını bile bilmezdim-bu sene yanlışlıkla arkadadimin kablosunu atmışım çantaya. Kız panik olunca anladım değerini:) yani benim -ve benim gibi kızların parayla asla işi olmaz. Hatta iş dolayısıyla tanıştığım, lux araba değerinde evcil hayvanı olan , Arap bir çocuk vardı,flört ettiğimiz. Ona bile yemek ismarlamistim. Çok birşeyler ödemek isteyince kız kulesinin karşısından çekirdek aldirtmistim kendime

Ama o arkadaşım böyle bir kızla asla tanisamayacak çünkü etrafına hep para için gelen kızları çekiyor.
Senin konunda da , eğer her erkeğin zaten aldatacagina dair bir inancın varsa zaten hayatına giren her erkek aldatır. Aynı insanları bulup kendini haklı çıkarır , böyle böyle saçma sapan iliskiler yaşar durursun.
İlk iş olarak böyle düşüncelerin sacmaliktan ibaret olduğuna kendini ikna et, derim ben