• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Her Erkek Aldatır mı?

21 yasindayken ben de aldatilmistim ama iliskim o kadar uzun sureli degildi. bir de yapi meselesi ben baya kolay atlatmistim.

simdiki sevgilimle ilgili asla hicbir soru isaretim yok. hatta buyuk konusmayayim ama ben aldatirim o aldatmaz bile diyebilirim. her erkegin de aldatacagini dusunmuyorum. siz zaten size asik olan insani anliyorsunuz gercek olunca.

Hayır her erkek aldatmaz. Hani bazı tipler olur benim eski çalıştığım yerde vardı. Böyle diğerlerinden daha yakışıklıyım tavrı ile konuşması ile bana bu kisi eşini aldatır guvenvermiyir diye düşündürdü. Yanılmadım biriyle nisanliyken eski sevgilisini aradığını konuşmak istediğini öğrendik.

Daha yeni atlattım ihanet travmamı, hem de hayattaki en güvendiğim kisiden geldi. Buna ragmen her erkek aldatır diyemiyorum. Kendisine ve size saygı duyan, hayatından doyum sağlayan, fedakarlığı hep karsı taraftan talep etmeyen, sizi kaybetmemek için sözlerini bile incelikle seçen erkekler aldatmaz. Yine de insandır, hadi yaptı diyelim. Bu korkuyla yasamak insanı korkuyla yüzlesmeye itiyor. Dolayısıyla hiç korkmamak, karsımızdaki kisiden önce (erkek arkadasımız da ailemiz de dahil) önce kendimize güvenmeliyiz. Aldatırsa kendisi kaybeder bu kadar basit, mutluluk ve güvende olma hissini kendinizden baska bir yerde/birinde aramazsanız bu tip endiseleriniz olmaz

Aldatmaktan kastiniz ne mesela bi bakista aldatma mi?yada guzel bi kadin gorunce aa bu guzel mi demek aldatma mi? Bahsettiginiz sey ikili iliskiye girmek yada sevmek aşik olmaksa her erkek aldatmaz.7 yildir evliyim esimin tek biseyini gormedim yada varsada hic ortaya cikmadi.

Bu zihniyeti benimsersen evrene de böyle enerji yayarsın. Hayatına hep bu savı dogrulayacak insanları çekersin,Yediğin boynuzlar arşa değer,sen de 'imi hirkis ilditiliyir' diye ortalikta gezersin.
Bence açık olan bu.
Ayrıca aldatmak kadın ya da erkek meselesi değil ki. Aldatan erkekler de eşcinsel değiller,erkek erkeğe o işi yapsınlar. Onların birlikte olduğu kadın da muhtemelen kendi partnerini aldatiyordur.

Bu zihniyeti benimsersen evrene de böyle enerji yayarsın. Hayatına hep bu savı dogrulayacak insanları çekersin,Yediğin boynuzlar arşa değer,sen de 'imi hirkis ilditiliyir' diye ortalikta gezersin.
Bence açık olan bu.
Ayrıca aldatmak kadın ya da erkek meselesi değil ki. Aldatan erkekler de eşcinsel değiller,erkek erkeğe o işi yapsınlar. Onların birlikte olduğu kadın da muhtemelen kendi partnerini aldatiyordur.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız, o şekilde düşünmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendime. Herkes hep dürüst ve kendini bilen insanlarla karşılassa keşke. Biraz da duygusal bakıyorum o yüzden bu kadar karamsarım sanırım.

Aldatmaktan kastiniz ne mesela bi bakista aldatma mi?yada guzel bi kadin gorunce aa bu guzel mi demek aldatma mi? Bahsettiginiz sey ikili iliskiye girmek yada sevmek aşik olmaksa her erkek aldatmaz.7 yildir evliyim esimin tek biseyini gormedim yada varsada hic ortaya cikmadi.

Aldatmaktan kastım elbette güzele güzel demek değil. Hayatında ben varken başkasıyla flört etmesi, benim yerime başkasını koyabilmeyi düşünmesi.

Daha yeni atlattım ihanet travmamı, hem de hayattaki en güvendiğim kisiden geldi. Buna ragmen her erkek aldatır diyemiyorum. Kendisine ve size saygı duyan, hayatından doyum sağlayan, fedakarlığı hep karsı taraftan talep etmeyen, sizi kaybetmemek için sözlerini bile incelikle seçen erkekler aldatmaz. Yine de insandır, hadi yaptı diyelim. Bu korkuyla yasamak insanı korkuyla yüzlesmeye itiyor. Dolayısıyla hiç korkmamak, karsımızdaki kisiden önce (erkek arkadasımız da ailemiz de dahil) önce kendimize güvenmeliyiz. Aldatırsa kendisi kaybeder bu kadar basit, mutluluk ve güvende olma hissini kendinizden baska bir yerde/birinde aramazsanız bu tip endiseleriniz olmaz

Evet, hatırladım sizi. Yorumunuzu okumuştum ve sanırım evliyken yaşamıştınız siz ihaneti. Anlamıyorum gerçekten nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar, hiç mi utanmıyorlar? Sevmiyorsan, istemiyorsan insan gibi ayrıl niye aldatmak?

daha büyük meme, daha güzel kalça, daha farklı koku, daha tatlı ten, daha genç ve güzel bir yüz, daha cilve, daha hoş ses tonu, daha libido, daha seksapelite, daha neşe, daha, daha ilgi, daha şirinlik, daha yüzeysellik, daha keşfedilmemişlik...
erkekler "daha" için aldatır.
Çünkü toplum ona bu hakkı vermiştir. Yakalanınca sevgilisi (ya da karısı) onu terk edecek olsa bile, bir şekilde yenisini bulacaktır. Hatta belki de daha kolay bulacaktır, çünkü o bir çapkındır. Kadınsa, bizzat kadın arkadaşları en önce terk edecek, toplum için bir o*rospu olacak, erkekler ona hep geçici bir heves olarak bakacaktır.
Klasik ortadoğu psikolojisi. Acaba normal mi her erkek aldatır mı gibi soruları soracak kadar baskılanmışız ya fark etmeden. Aldatılmayan çok az kadın vardır muhtemelen. Mühim olan zamanında bitirmek ve asla geri dönmemek bence.

Bi de erkekler dış görünüşe önem vermez diyorlar :D

Bende 6 ay once aldatildim 4 yıllık ilişkim bitti. Zor bir süreç özellikle şu korona günlerinde. Unutmak zor ama bir gün geçicek emin ol. Burda aldatılan bir suru kadın var hergun birileri konu acıyor

Teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız, o şekilde düşünmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendime. Herkes hep dürüst ve kendini bilen insanlarla karşılassa keşke. Biraz da duygusal bakıyorum o yüzden bu kadar karamsarım sanırım.
Bu karamsarlık öyle insanları etrafına çekmekten başka işe yaramaz.
Önce bakış acini değiştir,hayata daha pozitif bak derim ben.
Konu başlığını okuyunca aklıma eski bir iş arkadaşım geldi. Seneler sonra bir gün bir bulusma ayarlandi. Arkadaşım saatini gösterip bu saati taktigindan beri kızların ona yazdığını, (krediyle tabii ki) havalı motor aldıktan sonra eskiden yüz vermeyen kızların bile onunla ilgilendigini, bütün kızların rolexe,iPhone'a baktığını falan söyledi. Masada itiraz sesleri gelecekken de kendi hayatından örnekler vermeye devam etti
Ben lafa karışmadim bile çünkü çocuk buna inanıyor ve hayatına böyle insanlar çekiyor. Ben mesela hoşlandığım çocuk yanıma gelsin diye ülkeler arası gidiş geliş otobüs bileti almış bir insanım:) ya da sevgilimin evinin depozitosunu vermiştim, tatile gidersek oteli o öderse bileti ben alirim. Saat takmam, zaten takılan saatin de değerini vs bilmem, iPhone şarj kablosunun farkını bile bilmezdim-bu sene yanlışlıkla arkadadimin kablosunu atmışım çantaya. Kız panik olunca anladım değerini:) yani benim -ve benim gibi kızların parayla asla işi olmaz. Hatta iş dolayısıyla tanıştığım, lux araba değerinde evcil hayvanı olan , Arap bir çocuk vardı,flört ettiğimiz. Ona bile yemek ismarlamistim. Çok birşeyler ödemek isteyince kız kulesinin karşısından çekirdek aldirtmistim kendime :p
Ama o arkadaşım böyle bir kızla asla tanisamayacak çünkü etrafına hep para için gelen kızları çekiyor.
Senin konunda da , eğer her erkeğin zaten aldatacagina dair bir inancın varsa zaten hayatına giren her erkek aldatır. Aynı insanları bulup kendini haklı çıkarır , böyle böyle saçma sapan iliskiler yaşar durursun.
İlk iş olarak böyle düşüncelerin sacmaliktan ibaret olduğuna kendini ikna et, derim ben

Evet aldatılmak çok acı verici bir duygu ama onu orada noktalamalısın.

Her erkek aldatmaz. Hepsini aynı kümeye koyabilir misin? Tabiiki hayır. Ayrıca daha 21 yaşındasın. Yolun başında bile sayılmazsın. Daha önüne kimler kimler çıkacak.

Bu karamsarlık öyle insanları etrafına çekmekten başka işe yaramaz.
Önce bakış acini değiştir,hayata daha pozitif bak derim ben.
Konu başlığını okuyunca aklıma eski bir iş arkadaşım geldi. Seneler sonra bir gün bir bulusma ayarlandi. Arkadaşım saatini gösterip bu saati taktigindan beri kızların ona yazdığını, (krediyle tabii ki) havalı motor aldıktan sonra eskiden yüz vermeyen kızların bile onunla ilgilendigini, bütün kızların rolexe,iPhone'a baktığını falan söyledi. Masada itiraz sesleri gelecekken de kendi hayatından örnekler vermeye devam etti
Ben lafa karışmadim bile çünkü çocuk buna inanıyor ve hayatına böyle insanlar çekiyor. Ben mesela hoşlandığım çocuk yanıma gelsin diye ülkeler arası gidiş geliş otobüs bileti almış bir insanım:) ya da sevgilimin evinin depozitosunu vermiştim, tatile gidersek oteli o öderse bileti ben alirim. Saat takmam, zaten takılan saatin de değerini vs bilmem, iPhone şarj kablosunun farkını bile bilmezdim-bu sene yanlışlıkla arkadadimin kablosunu atmışım çantaya. Kız panik olunca anladım değerini:) yani benim -ve benim gibi kızların parayla asla işi olmaz. Hatta iş dolayısıyla tanıştığım, lux araba değerinde evcil hayvanı olan , Arap bir çocuk vardı,flört ettiğimiz. Ona bile yemek ismarlamistim. Çok birşeyler ödemek isteyince kız kulesinin karşısından çekirdek aldirtmistim kendime :p
Ama o arkadaşım böyle bir kızla asla tanisamayacak çünkü etrafına hep para için gelen kızları çekiyor.
Senin konunda da , eğer her erkeğin zaten aldatacagina dair bir inancın varsa zaten hayatına giren her erkek aldatır. Aynı insanları bulup kendini haklı çıkarır , böyle böyle saçma sapan iliskiler yaşar durursun.
İlk iş olarak böyle düşüncelerin sacmaliktan ibaret olduğuna kendini ikna et, derim ben

BDV'deki diğer konulara da yaptığınız yorumlara hep katılırdım, düşüncelerinizi mantıklı bulduğum ve üslubunuzu beğendiğim bir üyeydiniz. Bu konumda da bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim tekrar. Olması gereken bence de kötüye odaklanmak değil. Bu kuruntuyla gidersem korktuğumun başıma gelmesi kaçınılmaz gibi.

Kekikotu Kekikotu , mesela hangi erkeklere bunu söylediniz?

Ben burada aldatılma konularını okudukça erkeklerden soğudum. Benim başıma 1 kere geldi. Ciddi bir ilişki değildi ama öğrenmeseydim ilişki ilerleyecekti. Farklı şehirlerde iki kadın idare edecekti, ben de ona benden başka kimse bakmaz diye düşünüyordum:) Arkadaşlarımdan biri ağzından kaçırdı sohbet esnasında öyle öğrendim.

Bizim sülalede kadınlar el üstünde tutulur. Herkes karısından çok korkar. Ben ama böyle birini bulamıyorum. Aldatılma 21.yüzyılın sorunu. İnternetin çıkmasıyla herkes alternatif arıyor. Buradaki aldatılma hikayelerinde ortak nokta 'ilişkimiz çok iyiydi.'

Evet, hatırladım sizi. Yorumunuzu okumuştum ve sanırım evliyken yaşamıştınız siz ihaneti. Anlamıyorum gerçekten nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar, hiç mi utanmıyorlar? Sevmiyorsan, istemiyorsan insan gibi ayrıl niye aldatmak?
İhanet 1 sene öncesinde olmus ben evlendikten iki ay sonra öğrendim. Utanmıyorlar, hayır.

Aldatmaktan kastım elbette güzele güzel demek değil. Hayatında ben varken başkasıyla flört etmesi, benim yerime başkasını koyabilmeyi düşünmesi.
O zaman her erkek yapmaz bunu nasil ki biz her kadinda aldatmiyoruz.bende daha once aldatildim ve baya zor atlattim.sonra esim cikti karsima herkes aldatir diye dusundugum icin ilk zamanlar hep merak ederdim kurcalardim.simdi yine kurcaliyorum ama bisey cikmayacagini da biliyorum

Kendini kandıranlarla dolmuş etraf kusura bakmayın hepsi elinde imkan olsa aldatıyor

Back
X