- 23 Haziran 2022
- 208
- 175
- 18
- Konu Sahibi decalcomanie
-
Öncelikle üyelerle ilgili konu açmak yasak.Affınıza sığınaraktan bir konudan yakınmak istiyorum.
Rahatsız olduğum bir konu var. Beni bilen bilir bir süredir burada kişisel gelişim konuları açmaya başladım. Kendimce okuduğum bilgileri buraya özene bezene makale yazar gibi aktarıyorum. Ancak birkaç gündür fark ettiğim bir durum var.
İsim vermeyeceğim, ancak ben hangi konuyu yayınlarsam yayınlayalım 1 gün arayla başka bir kişi gene aynı konuda yazı yazıyor. Ne hikmetse ben etkileşim alamıyorum, bu arkadaş alıyor. Kötü niyetli düşünmek de istemiyorum ama bu 2-3 kere olunca canımı sıkmaya başladı.
Tamam yazdıklarım öyle olağanüstü şeyler değil ama bu zamana kadar aklına mı gelmedi bu arkadaşın da ben paylaşınca 1 gün arayla aynı konu paylaşılıyor? Bir kere olsa tesadüf diyeceğim de 2-3 kere oldu yani benim konu açma konusunda hevesim kaçtı gerçekten. Özelden mesaj atan var, konu rica eden var ama kusuruma bakmayın hevesimi kaçırdılar
Belki bana "Ne kıskançsın" "Çekemiyorsun" "Herkes yazılarını beğenmek zorunda değil" vb. diyeceksiniz. Mesele beğenilmemesi falan değil mesele benim açtığım konudan hemen 1 gün sonra sürekli aynı konunun açılması.
Kusuruma bakmayın derdimle meşgul ediyorum sizleri.
Kıyamambenim konu açma konusunda hevesim kaçtı gerçekten
Anlaşılan kimden bahsediliyor siz de biliyorsunuz. Heyecanlandım ve çişim gelmeye başladıİyi düşünmek istiyorum belki heves ediyordur diye. Ama böyle hissetmen normal kuzum. Sonuçta fikir alışverişi olsun diye açıyoruz. Hele ki bilgi veriyorsan....
Öncelikle üyelerle ilgili konu açmak yasak.
Bir diğer mesele ise, hani velev ki sizden görüp açıyor konuları, daha yüksek etkileşim aldığı için kime serzenişte bulunuyorsunuz onu anlamadımetkileşimde bulunanlara mı? Yoksa onun konuları özellikle daha üst sıralara çıkarılıyor gibi bir komplo teoriniz mi var?
Anlaşılan kimden bahsediliyor siz de biliyorsunuz. Heyecanlandım ve çişim gelmeye başladı
Ya vallaha kusuruma bakmayın, doğrusu bilmiyordum üyelerle ilgili konu açmanın yasak olduğunu. Özür dilerim öncelikleÖncelikle üyelerle ilgili konu açmak yasak.
Bir diğer mesele ise, hani velev ki sizden görüp açıyor konuları, daha yüksek etkileşim aldığı için kime serzenişte bulunuyorsunuz onu anlamadımetkileşimde bulunanlara mı? Yoksa onun konuları özellikle daha üst sıralara çıkarılıyor gibi bir komplo teoriniz mi var?
Yok yok estağfurullah, ben sizi herhangi bi şeyle itham etmedimNeye şaşırdın kuzumÖyle ama sevgili doktorum.
Yani ben Kişisel Gelişim de konu açtım dijital günlük gibi olsun diye. Ama ne bileyim bilgi versem birileri faydalansın teşekkür etsin isterdim açıkçası. Ondan öyle dedim :)
Ya abla sen beni biliyorsun ben profesyonel falan değilim kendimce heves ediyorum işteİyi düşünmek istiyorum belki heves ediyordur diye. Ama böyle hissetmen normal kuzum. Sonuçta fikir alışverişi olsun diye açıyoruz. Hele ki bilgi veriyorsan....
Estağfurullah efendim, neden benden özür diliyorsunuzYa vallaha kusuruma bakmayın, doğrusu bilmiyordum üyelerle ilgili konu açmanın yasak olduğunu. Özür dilerim öncelikle
Dediğim gibi etkileşim mesele değil. Yani inanın bana insanlara faydalı olduğu sürece hiç sorun değil benim için. Sadece birşeyler yapayım, belki bir faydam dokunur insanlara diye heves ederek yazılar yazmaya başladım. Ama ne bileyim ben mesela A konusu hakkında yazıyorum hop 1 gün arayla A konusuyla ilgili başka bir yazı. B konusuna geçiyorum hop B konusuyla ilgili başka bir yazı. Zamanlama manidar geldi bana ne bileyim
Ay nolur kusuruma bakmayın sadece içime dert oldu yoksa kimseyle bir derdim yok
Yok yok emek hırsızlığı da değil sadece konuların tekrarlanması kendimi yetersiz bulmama yol açtı bu beni üzdü, ben doğru anlatamadım kusuruma bakmayın ne olur niyetim birini suçlamak değildi aslındaYok yok estağfurullah, ben sizi herhangi bi şeyle itham etmedimÖncelikle nazik cevabınız için çok teşekkür ederim
Şaşırdığım şey, konuda bahsedilen kişiyi sizin de biliyor oluşunuz.
Sanırım, içerikleri okuyup sonra aynını kendi topiğine yazmak gibi bir durum var?
Hani tabiri caizse, emek hırsızlığı falan mı diyorsunuz?
Ben inanın kimden bahsediliyor bilmiyorum, meseleyi de anlamadım. Sadece anlamaya çalışıyorum
Sehven konuya da burda, böylelikle şahit olmuş oldukYok yok estağfurullah, ben sizi herhangi bi şeyle itham etmedimÖncelikle nazik cevabınız için çok teşekkür ederim
Sanırım, içerikleri okuyup sonra aynını kendi topiğine yazmak gibi bir durum var?
Ben inanın kimden bahsediliyor bilmiyorum, meseleyi de anlamadım. Sadece anlamaya çalışıyorum
Sizin içeriğinizin aynısını kopyalayıp yapıştırmıyorsa, yani sizin yazdıklarınızı amiyane tabirle aşırmıyorsa, başlık açmakta özgür bence. Sonuçta kişisel gelişim topiğiYa abla sen beni biliyorsun ben profesyonel falan değilim kendimce heves ediyorum işteYemin ediyorum kişisel derdim yok kimseyle. Sadece konu açma konusunda hevesim kaçtı ne bileyim kendimi yetersiz görüyorum gibi. Yani düşünsene abla mesela sen diyorsun ki "Domatesin faydaları" diye konu açıyorsun mesela. Ertesi gün ben geliyorum "Domates bitkisi çok faydalı." diye konu açıp aynı konuda yazıyorum. Normalde olması gereken aynı konuda açılan başlık altında insanların önerilerini sıralaması değil mi çünkü ben burada öyle gördüm hep
Yok yok estağfurullah, ben sizi herhangi bi şeyle itham etmedimÖncelikle nazik cevabınız için çok teşekkür ederim
Yapan kişinin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Sadece hani kendimi yetersiz hissediyorum. Yani benim paylaştığım yanlış mı, neden tekrar aynı konuda paylaşım yapılıyor ki hem de 1 gün arayla, belki konuya ekleme de yapılabilirdi ama neden konu açmak tercih edilmiş ben mi yanlış bilgi veriyorum gibi gibi düşüncelere kapıldımEstağfurullah efendim, neden benden özür diliyorsunuzSadece site kurallarına aykırı, onu belirttim
Anladım demek istediğinizi, yani dediğiniz gibiyse gerçekten, evet hoş bir izlenim değil gerçekten ama, site kurallarına da aykırı değil sonuçta. Burada konu açıp serzenişte bulunmanız bu durumu çözmeyecek. Keşke direkt o kişiye özel mesaj atıp niyetini sorsaydınız. Hani kasıtlı mı yapıyor diye. Ne bileyim
Aaaaa nickiniz falan mı değişti? Tanıştık mı daha önce?Rica ederim, ne demek her zaman...
Zaten ben sizin yorumlarınızı biliyorum hoşumada gidiyor
Şimdi bir Burhan fotoğrafıyla yorumlama gelebilir bana daBaya gülerim hatta.
Hiç bilmiyorum inanın benim topiğe yazınca üzgün olduğunu koştum geldim noliyi noliyi diye
Hayır hayır emek hırsızlığı kesinlikle söz konusu değil. Zaten bahsettiğim üye böyle bir durumla karşı karşıya olsa ben kendisini savunurum öyle bir şey yapmadığına dair. Ben kendimi doğru ifade edemedim. Kendimi yetersiz görüyorum böyle bir olay olunca üzülüyorum yani yazdıklarım yanlış mı yoksa insanları mı yanıltıyorum gibiSizin içeriğinizin aynısını kopyalayıp yapıştırmıyorsa, yani sizin yazdıklarınızı amiyane tabirle aşırmıyorsa, başlık açmakta özgür bence. Sonuçta kişisel gelişim topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?