Gerçekten Hevesim Kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok naifsiniz yahu

Seni ben açman konusunda yönlendirmiştim kuzum o yüzden baştan beri bildiğim için böyle yorum yaptım. Çok heveslendin bizim çok hoşumuza gitti ama diyorum ya iyi niyetli şekilde düşünüyorum hep. Denk gelmiştir diyelim.
Sen içinden yazman gerektiğini hissettiğinde yaz bizi etiketle önemli olan bu biliyorsun

Ablam beni korumaya geldi hemen Sağol varol ablam

Dünyayı kurtaracak ne tür bilgiler veriyorsunuz?
Yeni bir icatınızmı var?
Yada sıradan 2 eğitim alınca kendini gelişim uzmanı, sosyolog bilmemneloglardanmısınız?
Hiç yazınıza denk gelmedimde okumaya değermi yani merak ettim

Aaaaa nickiniz falan mı değişti? Tanıştık mı daha önce?

Teşekkür ederim bu arada
Yok ben ghost üyeyim biraz. Arkadaşımın önerisiyle gelmiştim. Öyle konuları okuyup geçiyorum genelde. Sevdiklerimi favorilere ekleyip gülüyorum. Çok yorum yapmadım bu da ilk üyeliğim.

Hayır maalesef dünyayı zor durumlardan kurtaracak bir icadım yok. Nasipse zaman makinesini icat edeceğim de onun prototipleri henüz hazır değil

Ben sırf La Vie ablam rica etti diye heves ederek yazı yazmaya başladım. O kadar.

Çoğu insan kopyala yapıştır gibi bisey zaten artik her konuda
bilgilerini harmanlayıp emek verip benlik katması beri dursun
ben saygı duyamiyorum öylelerine

Evet abla biliyorsun mezuniyetten sonra işe de giremedim mesleğe atılmak istedim resmen 5 sene emek verip Sosyal Hizmet Uzmanı olamadım halen her mezun bu derdi çekiyor mesleğe atılamıyorlar. Burada da heves ettim işte faydam dokunsun insanlara diye ama çok çabuk moralim bozuluyor keşke bozulmasa

Çoğu insan kopyala yapıştır gibi bisey zaten artik her konuda
bilgilerini harmanlayıp emek verip benlik katması beri dursun
ben saygı duyamiyorum öylelerine
Ya benim de internetten yararlandığım oluyor yüzde yüz orijinal yazmam için bu işin uzmanı olmam gerek. Zaten bu yüzden emek hırsızlığı var diyemem. Kimse emek hırsızı değil burada. Sadece kendimi yetersiz gördüm, moralim bozuldu ve hevesim kaçtı bunu dile getirmek istedim.

Biliyorum kuzum. Ama şöyle düşün burada yazılanlar kalacak ve ileride insanlar arattığında konunu bulacaklar. Uzun süreli bir fayda sağlayabilirsin o yüzden vazgeçmeni istemem.

Aynı kişi mi konuları açan?
Kusura bakmayın size cevap yazamadım. Evet konuları açan kişi aynı. Ancak kendisiyle bir derdim yok. Sadece aynı konular açılınca kendimi yetersiz gördüm yani ben yeni bir konu açılınca bilgim varsa genelde o açılmış konuya bir şeyler katmayı tercih ediyorum. Böylece daha çok insan görmüş oluyor.

Ama bu bahsettiğim konuda ayrı konu açılarak yapılıyor ve ben de kötü hissettim acaba ben yanlış mı anlatıyorum veya yanıltıyor muyum da böyle bir yol seçiliyor diye

Bi şey diyeceğim, kayınvalide konunuzu neden ve nasıl çalsın insanlar?

Sanırım şaka yaptınız ben de sazan gibi atladım

Artık kayınvalidemle kavgamıza mı özendiler, yoksa konumu mu beğendiler bilmiyorum Ottera hanım. Bi baktım ki aynı benim konudan
Of ya.. siz de çok naifsiniz

Elbette ki uzmanı olsan zaten burda yazmazsın ilk etapta,benim demek istediğim şey farklı...ilgi alanın enerji misal nette bin tane şey var ,işte o bin tane şeyi ele alma şeklin senin emeğin oluyor,ondan bahsediyorum.

Anlatıp tarzı daha iyidir. Kendini daha iyi ifade ediyordur. Ondan daha çok etkileşim alıyordur.
Etkileşim olayına takılmıyorum gerçekten. Kendi iç sıkıntımı yansıtmak istedim. Kendimi yetersiz görmeye başladım. Yani bu forumda gördüğüm kadarıyla bir konu konuşulurken bir başlık açıldıysa insanlar genelde o başlık altında bilgi paylaşıyor. Hemen 1 gün sonra aynı konuda başlık açmıyor. Bunun için kötü hissettim. Yoksa bahsettiğim üyeyi suçlayamam. Buna hakkım yok. Sonuçta burası özgür bir platform. Kurallara uyulduğu sürece herkes istediği gibi paylaşım yapabilir. Bunu sorgulamak bana düşmez, düşemez.

Yani ben beceriksiz miyim, yetersiz miyim, yoksa faydam dokunmuyor mu gibi düşünmeye başladım ana konu bu aslında.

Elbette ki uzmanı olsan zaten burda yazmazsın ilk etapta,benim demek istediğim şey farklı...ilgi alanın enerji misal nette bin tane şey var ,işte o bin tane şeyi ele alma şeklin senin emeğin oluyor,ondan bahsediyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…