Gerçekten Hevesim Kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enerjiden auradan olumlamadan bahseden birisi inanarak bahsediyorsa konusunun benzeri hemen peşine açıldı diye de hevesi kaçıp kendini yetersiz hissetmemeli. Bu saatten sonra açtığınız konular daha da etkileşimsz olur sanırım. Yazdıklarınız ile bu konunun enerjisi uymuyor çünkü. Sadece ablanız yönlendirmiş de bu konuları yazıyor gibisiniz. Ayrıca o üye sizi eleştirdiğinde ‘niyetinizi bilmesem aynı alanda yazıyorsunuz diye eleştirdiğinizi düşüneceğim’ minvalinde bir şeyler yazmışsınız. Zaten takmışsınız belli ki.

Olumlama defterinize ‘kendimi yetersiz hissetmeyi bırakıyorum’ gibi bir cümle yazmanızı tavsiye ederim. Sizin konudan öğrendim bu bilgiyi 😘
Yani yeriyormusunuz yoksa cesaretlendiriyor musunuz anlayamadım ama 😂 Ben olumlu taraftan gidicem cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim ekleyeceğim bunu 😂😄

acaba neden hemen benden sonra aynı konuyu açma gereği duydunuz sizce benim eksik yaptığım birşey mi var
Zaten biz bilmiyoruz dedim. Konu sahibi isim vermemiş k neyin telaşı bu?

Ayrıca ne diye böyle bir soru sorsun o üyeye Olumlamanın Gurusu falan mı? Acaba acaba diye soracak, icazet alcak..

Rica ederim ne demek ..ne olur temiz bir kalple uğraş bu işle uğraşacaksan bakma ardına çünkü Ağşaya çekilen yine sen oluyorsun ve enerji o kadar muazzam birsey ki kac kere deneyimledim kac kere

Mesela feng shui hakkında bir kac kaba taslak bilgilerim var yılardır ama hic uygulamadım,ben daha çok bilgiye açım
Uygulama kısımına gelince epey seciciyim,her neyse ilk defa niyetlendim evimin iki farklı bölümünde uygulamak için,ama süper ötesi niyetlendim oyle boyle değil ve ne oldu biliyormusun? Resmen ihtiyacım olan objeler ordan burdan hediye olarak geldi bu birrr
Ve öyle güzel çalışıyor ki olaylar,mantık abidesi eşim şokta...Nasil olur ya nasıl aklım almıyor şeklinde geziyordu dün
Yanisi enerjin o kadar kıymetli ki...boşver onu bunu 😁 bol şans
Ay evet doğru söylüyorsunuz niyet herşey bu gibi olaylarda aslında. ☺️ İlk engelde direkt pes etmek yakışmadı bana ben bunu kabul ediyorum :( Pes etmemek lazım, yola devam etmek lazım. Hevesim kırılmamalı hatta olumlu düşünmeliyim.

Size de iyi şanslar diliyorum umarım geceniz huzurlu geçer ☺️

Ben anlamadım burayı 😔 açıklar mısınız zahmet olmazsa 😔
Bir konusunda ablam beni yönlendirdi bu alana demiş. Yani içine işlememiş de sadece ablası yönlendirdiği için bunları paylaşıyor gibi geçiyor bu tarafa. Diğer üyenin konularına baktım mesela daha çok enerjisi hissediliyor. Belki etkileşim alma sebebi budur.

Diğerinde ise peşimden aynı konuyu açıyor diye hayıflandığı üye kendisine yorum yapmış. Konu sahibi de eleştirisine ‘iyi niyetinizi biliyorum ama bilmesem aynı konuları açıyoruz diye böyle söylüyorsunuz sanacağım’ vs demiş. Arada lafını söylemiş yani.

Bir konusunda ablam beni yönlendirdi bu alana demiş. Yani içine işlememiş de sadece ablası yönlendirdiği için bunları paylaşıyor gibi geçiyor bu tarafa. Diğer üyenin konularına baktım mesela daha çok enerjisi hissediliyor. Belki etkileşim alma sebebi budur.

Diğerinde ise peşimden aynı konuyu açıyor diye hayıflandığı üye kendisine yorum yapmış. Konu sahibi de eleştirisine ‘iyi niyetinizi biliyorum ama bilmesem aynı konuları açıyoruz diye böyle söylüyorsunuz sanacağım’ vs demiş. Arada lafını söylemiş yani.
Wow, teşekkür ederim 🙏🏻 siz o diğer üyeyi de bulmuşsunuz o zaman anladım. Ben biraz uykulu ve yorgunum anlama yetim zayıf şu an, kusura bakmayın. Tekrardan teşekkürler 🌺

Ben acaba konumun silinmesini talep edebilir miyim? Gerçekten napacağımı şaşırdım şu anda öyle yorumlar geliyor ki.. 😔🥺
Adminlerden birine yaz kapatsınlar konuyu. Biri şikayet ederse yada o üye görürse falan boşuna 3 gün gitme. Çünkü yenisin diye bilmiyorsun diye falan ayrıcalık tanımıyorlar, okusaydın diyorlar 🤷

Yok, konular asla silinmez. Ancak yorumlara kapanır. Konuyu silmek gibi bir hatada bulunmayın banlanırsınız.
Tamam teşekkür ederim bunu da aklımda bulunduracağım. Ben en iyisi konuyu yorumlara kapanmasını talep edeyim. Sayenizde bugün gerçekten çok şey öğrendim teşekkür ederim anlayışlı olduğunuz için. ❤️

Sadece kendimi yetersiz gördüğümü, buna üzüldüğümü, yazdığım yazılara yeni başladığım için hevesimi kırıldığını belirtmek istedim. Bahsettiğim üyeye karşı saldırgan bir tavır takılmıyorum. Olayı uzatmıyorum. Kendisiyle problemim olmadığı için özelden yazmadım. Kendisine "Niye benim açtığım konuda açıyorsun?" diye hesap sormuyorum, soramam. Sadece hevesim kırıldı bunu dile getirmek istedim.

Affınıza sığınaraktan bir konudan yakınmak istiyorum.
Rahatsız olduğum bir konu var. Beni bilen bilir bir süredir burada kişisel gelişim konuları açmaya başladım. Kendimce okuduğum bilgileri buraya özene bezene makale yazar gibi aktarıyorum. Ancak birkaç gündür fark ettiğim bir durum var.

İsim vermeyeceğim, ancak ben hangi konuyu yayınlarsam yayınlayalım 1 gün arayla başka bir kişi gene aynı konuda yazı yazıyor. Ne hikmetse ben etkileşim alamıyorum, bu arkadaş alıyor. Kötü niyetli düşünmek de istemiyorum ama bu 2-3 kere olunca canımı sıkmaya başladı.

Tamam yazdıklarım öyle olağanüstü şeyler değil ama bu zamana kadar aklına mı gelmedi bu arkadaşın da ben paylaşınca 1 gün arayla aynı konu paylaşılıyor? Bir kere olsa tesadüf diyeceğim de 2-3 kere oldu yani benim konu açma konusunda hevesim kaçtı gerçekten. Özelden mesaj atan var, konu rica eden var ama kusuruma bakmayın hevesimi kaçırdılar :KK43:

Belki bana "Ne kıskançsın" "Çekemiyorsun" "Herkes yazılarını beğenmek zorunda değil" vb. diyeceksiniz. Mesele beğenilmemesi falan değil mesele benim açtığım konudan hemen 1 gün sonra sürekli aynı konunun açılması.

Kusuruma bakmayın derdimle meşgul ediyorum sizleri.
Bölüme baktım da bir siz bir ankaenerjisi birbirine yakın şeyler arka arkaya açmışsınız ama şöyle düşünün bu kişi konu açsa da açmasada etkileşiminizde bir değişiklik olmayacak belki yazı dilinizde bir sorun vardır karşıya geçmiyordur burada bazen roman gibi konular açılıyor bana geçiyorsa okuyorum ama bazen 4 satır yazıyorlar konuşur gibi yazdıkları için hiç bana geçmiyor konudan çıkıyorum yazmak basit bir şey değildir zamanla sizin de etkileşiminiz olur .
Çok saçma bir örnek ama insanlar yan yana kuyumcular butikler açıyor hiç acaba iş olur mu demiyor herkesin alıcısı farklıdır

Adminlerden birine yaz kapatsınlar konuyu. Biri şikayet ederse yada o üye görürse falan boşuna 3 gün gitme. Çünkü yenisin diye bilmiyorsun diye falan ayrıcalık tanımıyorlar, okusaydın diyorlar 🤷
Tamam teşekkür ederim beni uyardığınız için. ☺️

Yok, konular asla silinmez. Ancak yorumlara kapanır. Konuyu silmek gibi bir hatada bulunmayın banlanırsınız.
Şey acaba siz adminlerden misiniz, öyleyse sizden talep edebilir miyim yorumların kapatılmasını? Çünkü size özel mesaj atamıyorum da :(

Estağfurullah rica ederim ne demek 💗
Ben de buldum, bahsettiğiniz yorumları da gördüm. Ve tam olarak anladım şimdi. Evet biraz öyle görünüyor dışarıdan gerçekten 😕

Konu sahibinin kendini ifade ediş şeklinden dolayı biraz yanlış anlaşılmalar oluyor gibi 😕

Şöyle gelişti aslında
Biz bizeyken bu konularda fayda gördüğünü söylemişti. Bende paylaşmasını rica ettim. O da birkaç kişi istedi diye toplu olarak yazabilmek için konu açtı. Aslında bu konular üyenin fayda gördüğü konular. Konu bazında içine işlememiş dediyseniz doğru değil. Konu açmak anlamında da zannetmiyorum yoksa bize özelden yazardı. Bence bizimle paylaştığı gibi diğer üyelerle de paylaşmak istiyor.

Ben de buldum, bahsettiğiniz yorumları da gördüm. Ve tam olarak anladım şimdi. Evet biraz öyle görünüyor dışarıdan gerçekten 😕

Konu sahibinin kendini ifade ediş şeklinden dolayı biraz yanlış anlaşılmalar oluyor gibi 😕

Katılıyorum yoksa kimse üyeye "konu aç, topik aç" demedi. Yani yazmak istese forumda biz sorduğumuzda konuya cevap olarak ya da özel mesaj yoluyla yazardı. Kendi fikri.
Konu açıldıktan sonra çok güzel yazmışsın bir konu daha vardı onu da yazar mısın dediğimde onu da yazdı. Böyle böyle birkaç konu açmış oldu. Yoksa ortada tam bir yönlendirme yok. Zaten olsa böyle bir şeye sebep olduğunda ben direkt özür dilerdim kötü hissettiği için. Böyle hissetmesinde katkım varsa ister istemez kötü hissederdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X