Annesine saygısızlık edip sayan söven bi insan yarın nikahlı karısına neler demez ki ? Benim babamda küfürbaz haydo sağolsun beşikten mezara sayar söver kaç kez karsı karsıya geldim üstüne yürüdüm babamın. Bizede ettiği küfürler cabası tabi. Kıskançlık konusunda annemi bahçeden dışarı çıkarmazmış. Annem anlatırdı. Şimdi yaş geçti de artk rahat bıraktı istediğim yere gidebiliyorum diye. Ve inan sen istediğin kadar masum ol her zaman suçlu sen olacaksın "her konuda" namussuzlukla bile suçlar. Hiç öyle ay seviyoruz aşığız deme. Babam annemi alabilmek için kapısında yatmış vermiyolar diye yüz üstü yatıp ağlarmış evde :) velhasıl zamanla insanı bıktıracak sekılde oluyolar, Çocukluğumdan beri nefret ettim. Eşimin ağzından küfür hiç duymam. Bir iki bu ara sövüyor o da işiyle ilgili en basit küfrü ettiğinde bile sakın diyorum.. Ha şimdi gurbetteyim gozum gormuyo kulağım duymuyo ailemin halini. eşim goreve gittiğinde 1 ay orda kaldım mecburen, musluk bozuldu diye sayıp söver mi insan ? senin nişanlında bu cinsten işte. Eli iş bile tutmaz misal. Sevginde bitecek zamanla... Sende Allah kitap soy sop küfür dolu bi hayata hazırsan, çocıklarını böyle bi psikolojide büyütmek istiyosan evlen tabikide. Söylediğin gibi; doyma salaklığına.
Ha birde ortanca abimde öyle. Yani cinsini sevdiğim cinsine çeker. Nesilden nesile.