Yasağı falan yok mu bunun ?sadece israil değil bir çok ülkelerde maymun fare vs hayvanları kullanıyorlar denek olarak
Daha ne kadar kötüleri varmışta bilmiyormuşuztüylerim diken diken oldu yaa
ne olur ne olur gerçek olmasın bunlar yaa
Bilgi için tesekkürler . araştırıp bu deneyleri kullanmmıyan markaları da buraya yazarımhayvanlar üzerinde deney yapıyorlar tabiki
sadece israilde değildir herhalde
videoyu izlemiycem çok üzülüyorum
benim bireysel olarak yaptığım şey alacağım şeylerde "not tested on animals" ya da "bunny free" yazan ürünleri almak
mesela temizlik malzemelerinde frosch
orası da doğru insanlara daha acımıyorlarİnsan oğluna acimayan
İsrail oğulları hayvana mı aciyak
aynen, insanlarin uzerine beyaz fosfor atiyorlar , yazik minik cocuklarin vucutlari yaniyor resmen. Hayvanlarami aciyacak pislik siyonist mahluklariİnsan oğluna acimayan
İsrail oğulları hayvana mı aciyak
Kat kat acılarını kendileri çeker İnşallahaynen, insanlarin uzerine beyaz fosfor atiyorlar , yazik minik cocuklarin vucutlari yaniyor resmen. Hayvanlarami aciyacak pislik siyonist mahluklari
Alternatifleri olmuyor mu ki bu deneylerinpek çok büyük şirket hayvanlar üzerinde bir takım deneyler yapıyorlar.
sanırım bazı özelliklerin benzeşmesi sebebiyle özellikle farelerde.
ilaç ve kozmetik sanayide çok yaygın bu durum ne yazık ki.
İnsanlara çocuklara yaptığı vahşetten sonra onların her turlu hainliği yapma potansiyeli var. İnanılmayacak bir durum yok ne yazık kiaz önce bunu izledim ve pek gercekci gelmedi . Doğru mu gercekten . Bu kadar cani olunabilir mi ?
Haklısın ne yazık kiİnsanlara çocuklara yaptığı vahşetten sonra onların her turlu hainliği yapma potansiyeli var. İnanılmayacak bir durum yok ne yazık ki
aminnnnn , varya aci cektiklerini görsem acimam!! yahudilere saygim sonsuz, ama siyonist canilere asla!!! insallah bunlarin sonunu görmeyi nasip eder AllahimKat kat acılarını kendileri çeker İnşallah
İnan bu küçük çaplı bi videoymuş 10 dakikada bin kat kötülerini buldum . Ne kadar vahşi insanlar(!) var.Izlersem Günlerce etkisinden çıkamamhayvanların da can taşıdığını,acı çektiklerini ne zaman idrak edebilecek bu insanlar merak ediyorum
Herkes kınıyor ama kimse bi dur diyemiyor . keske denseKeşke buna bir dur denebilse.
Hayvan olması neyi değiştirir ki onların da canı var
Tüylerim ürperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?