- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Canim seni elestirmicem ama şunu da soyliyim kizlarin dediklerine bende katılıyorum.
Bana kalirsa ayrilmicam dersen kendini farkettir. Ama bunu ustune giderek yapma. Sabirli ol o seni ne zaman ararsa o zaman konus aramazsa sende arama. Kendine is yarat niye boyle oldun derse yogunum şu isle ilgileniyorum vaktim olmadi de caktirmadan yap.
Aslinda boyle seyler yapmaya para verseler kalkismam ama madem oneri istiyon bende bu var :)
1 den 12 ye kadar uyumasın yanii, o ne öyle?! Hafta sonu da vakit ayırmıyor size? Bence o aramadan hiç aramayın, yazmayın. Bakalım kaç güne size ulaşacak. Ulaştığında ne diyecek, siz talep etmeden ne zaman buluşma ayarlayacak...Evet haklısınız işin o tarafından bakınca da çok şükü diyorum ne kötü alışkanlığı var nede başka bişe .. Yok şöyle oluyor kendi işi ve gerçekten çok yoğun çünkü 2 kişiler gece 1 lere kadar çalışıyor öğlen kalkıp işe gidiyor yoğun olduğu içinde gündüz konuşamıyoruz . gece de uyucam yorgunum diyor.. işin içinden ben çıkamıyorumki siz beni anlayınAma şunu diyim size ben bu kdar anlayışlı olduğum için böle davranıyor benim gideceğım korkusu olsa adamda böle olmaz düşünsenize insan sevdiği insanın sesini duymak derdini sevincini paylaşmak istemezmi ben bunları yapamıyorum... Bugün arıyorum yoğunum dönecem sana diyor mesj attım kötüyüm moralım bozuk ihtiyacım var sana dedim yine dönüş yapmadı. Sonra dayanamadım aradım açtı musaitmisin dedim dediği şey çalışıyorum sankı bilmiyosun hiç bişe demedim söyle ne oldu dedi bişe yok çalış sen dedim kapadım
Ne yapsın adam işteyken size bik bik mesaj mı yazsın.
25 yaşındasınız yani çocuk gibi davranmayın.
27 yaşında artık cazip gelmiyordur mesajlaşmak normal olabilir.
Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.
1 den 12 ye kadar uyumasın yanii, o ne öyle?! Hafta sonu da vakit ayırmıyor size? Bence o aramadan hiç aramayın, yazmayın. Bakalım kaç güne size ulaşacak. Ulaştığında ne diyecek, siz talep etmeden ne zaman buluşma ayarlayacak...
bunu denedim bir kere bana dediği şey o kdar alışmışımki senin aramana mesajlarına ben sana dönemesem bile mesjlarını okuyup mutlu oluyorum dedi. Ama gerçekten olmuyorBilmiyorum ben galiba takıntı haline getirdim ..
Bunaltıyorum biliyorum farkındayım ama sabah bi sesini duysam böle olmuycak1 gün olsa neyse 2 gün olsa neyse 2.5 senedir hep vböle hep dediği şey sabret sabret ama sabırda bir yere kadar insan sevdiğini yanında istiyor
işte benimde koptuğum nokta bu yoruluyomuş sürekli dışardayım diyor.hafta sonu vakit ayırır her hafta sonu olmasada oda şöyle 3 e kadar uyur 3 de çıkarız 5 buçukta döneriz bi sinem yapıp eve yani
Bazi seylerin sen farkındasin zaten arkadasim. Isteyen her sekilde vakit yaratabilir. Boyle bir insana 1 günümü bile ayiramazdm ben. Ilgi isterim alaka isterim hakkimizdir. bilemiyorum tabii. Hakkinda hayirlisi.Kendi işi ben ona sabahtan akşama kadar benle ilgilen demiyorumki dediğim tek şey hiç değilse evden çıkarken bi ara bi varlığını hissedeyim veya yemek yerken ara insan istedikten sonra afedersiniz ama wc de bile arar.. Ben düşüncesiz biri değilim sadece sevdiğim adamı yanımda istiyorum yokluğunu değil varlığını istiyorum. Yalnış mı düşünüyorum sizce
Ben de bir tek ben mi hak veriyorum diye düşündüm.Allah Allah bir tek ben hak veriyorum sana galiba.
Öğlen 1'e kadar yatacağına 12.45'te uyansın da 15 dakika seninle konuşup gönlünü alsın.
Sigara molasında arasın.
Bunları yapamıyorsa ben olsam ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?