Gerçekten Kafayı Yedim

bunu denedim bir kere bana dediği şey o kdar alışmışımki senin aramana mesajlarına ben sana dönemesem bile mesjlarını okuyup mutlu oluyorum dedi. Ama gerçekten olmuyor Bilmiyorum ben galiba takıntı haline getirdim ..

1 den 12 ye kadar uyumasın yanii, o ne öyle?! Hafta sonu da vakit ayırmıyor size? Bence o aramadan hiç aramayın, yazmayın. Bakalım kaç güne size ulaşacak. Ulaştığında ne diyecek, siz talep etmeden ne zaman buluşma ayarlayacak...

Ne yapsın adam işteyken size bik bik mesaj mı yazsın.

25 yaşındasınız yani çocuk gibi davranmayın.

27 yaşında artık cazip gelmiyordur mesajlaşmak normal olabilir.

ben anlatamadım galiba ben mesaj beklemiyorumkı ... yukarkı yorumlarıma bakarsanız nedemek istediğimi daha iyi anlarsınız

işte benimde koptuğum nokta bu yoruluyomuş sürekli dışardayım diyor.hafta sonu vakit ayırır her hafta sonu olmasada oda şöyle 3 e kadar uyur 3 de çıkarız 5 buçukta döneriz bi sinem yapıp eve yani

Sen cabuk pes etmisin. Iste o seni cepte keklik gordugu icin ne de olsa mesaj atar arar diye dusunuyor. Sen bu durumu devam ettirsen erkek noluyoruz der kendine gelir.

Oturup konuştunuz mu ?
Bu borç ne borcu işyerinin mi ? Ev mi almış kredi mi çekmiş ? Ailesine mi vermiş neyin borcu bu ?
Nezaman biticek ?

işte benimde koptuğum nokta bu yoruluyomuş sürekli dışardayım diyor.hafta sonu vakit ayırır her hafta sonu olmasada oda şöyle 3 e kadar uyur 3 de çıkarız 5 buçukta döneriz bi sinem yapıp eve yani

Bütün 1 hafta konuşamamaktan yakınıp 2,5 saat buluşup sinemaya mı gidiyosunuz?

İletişim probleminiz var . Madem özlüyosunuz ilgi bekliyosunuz gezin oturun konuşun.
Hayattan bekletiniz görüşleriniz belki çok farklıdır .

Kimse kusura bakmasın da zaman ayırmak isteyen zaman ayırıyor, 2 dk arasa sesini duysa ne olur?
O kadar yoğun oluyorum ki ulaşamayanlar artık whatsapptan yazıyor delirdim sildim sonunda. Mesaj yazacağım bir arkadaşıma whatsappa bile girmek istemiyordum son gorulmemi gormesinler diye. Whatsapptan mesaj atmayın bakamiyorum diyordum Aramaları, normal çalışma durumumu hiç yazmayayim siz anlayin. Zaman ayırmak isteyince de ayrılıyor yani. Hiçbir şey olmasa kk giriyorum ayrılıyor yani zaman.

iş saatinde eşimle sevgilimle annem babamla da görüşmem

bir yerde çalışırken de aramazdı kimse iş saatinde şimdi kendi işim yine aramaz

iş saatinde iş yapılır gerisi olmaz

o boş boş mesaj atacak yere yanınızdayken mutlu iseniz kıyaslamayı bırakıp elinizdekini objektif değerlendirin

Bazi seylerin sen farkındasin zaten arkadasim. Isteyen her sekilde vakit yaratabilir. Boyle bir insana 1 günümü bile ayiramazdm ben. Ilgi isterim alaka isterim hakkimizdir. bilemiyorum tabii. Hakkinda hayirlisi.

seni çok iyi anlıyorum. ve üzülerek anlıyorum. yakın zamanda biten ilişkimde bunu yaşadım. cok yıpratıcı ve sürekli tartışma nedeniydi. ben sonunda sevilmediğime ikna olarak ve degersiz hissederek ilişkiyi bitirdim. ama karşımdaki insan için meğer ha varmışım ha yokmuşum. gitme kal demedi. seviyorum seni bizi bırakma demedi. çok üzgünüm çok kırgınım.

sana diyebileceğim şey, bu şekilde mutlu değilsen bu ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok. çünkü değişmeyecek hayatındaki insan.

Benim eşim de iş hastası..
Ben bunu çok seviyorum.. Bilmiyorum ama hoşuma gidiyor manyak mıyım neyim :)
Aylak aylak gezmesinden iyi tabii.

Evlenince acayip rahatlık sağlıyor bazı konularda. İstemediğim bi yere çağırdıklarında kayınvalidemler falan, x'i biliyorsunuz hep işi var biz gelemeyiz diyorum ısrar edemiyorlar .. :)

Bence abartmiyorsunuz. 11 12de ise gidiyormus yarim saat once uyansin iki muhabbet edin ya da arasin yolda konusun. Bu adam tuvalete de mi gitmiyor yahu. Firsat yaratmak cok kolay.

Benim eşimin işi de çok yoğun telefonlarıma cevap verecek zamanı yok.
Ama biz o sürekli arayalım sürekli konuşalım durumunu çoktan geçtik artık.
Adam işine bağlı olsun işte daha ne istiyorsun çalışmayı seven adamdan zarar gelmez.
Benim eşim de işine aşıktır, iş başındayken de başka hiçbirşeyle ilgilenmez.

Böyle yürütemeyecekseniz ayrılın zira evlendikten sonra da hep böyle olacak.

Benimle evlenmek isteyen biri vardı. Mimardı, kendi aile şirketlerinde çalışıyordu ve çok varlıklı bir ailesi vardı. Buna rağmen çok çalışıyordu, işine aşıktı resmen. Ben bir ömür öyle biriyle yapamayacağımı düşünüp reddettim. Eğer yapmayacaksınız aynısını tavsiye ederim.

Ben de bir tek ben mi hak veriyorum diye düşündüm.

Haksız olduğunuz tek nokta göremedim.
Sabahları geç gidiyor madem, uykudan az feragat etsin de sabahları arasın, rahat vakit ayırsın.
Neyi ne kadar paylaşıyorsunuz ki aradaki bağınız sağlam olsun.

Burada yorum yazanlara hayret ettim. Ya tamam sürekli mesaj yazamaz ama siz sevgilisiniz azıcık kıymetinizi belli etmesi elbette gerekir. Ki sizde 100 kere beni arasın demiyorsunuz ki sabah çıkarken aramam çok mu zormuş? Bence biraz tinnamiyin bakalım emin olun aramak isteyen her türlü arar her türlü vakit bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…