- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
İşi buysa neyapabilir?
Kendi işiyse kapatsın mı ? Çalıştığı yerse kovulsun mu ?
Ne iş yapıyor?
Kendi işi ben ona sabahtan akşama kadar benle ilgilen demiyorumki dediğim tek şey hiç değilse evden çıkarken bi ara bi varlığını hissedeyim veya yemek yerken ara insan istedikten sonra afedersiniz ama wc de bile arar.. Ben düşüncesiz biri değilim sadece sevdiğim adamı yanımda istiyorum yokluğunu değil varlığını istiyorum. Yalnış mı düşünüyorum sizce
Konu Sahibi kusura bakmayın "çocuk değiliz" diye yazmışsınız o zaman neden çocukluk yapıyorsunuz ???
Yahu adam çalışıyor çalışıyor neden çalışırken sizinle ilgilensin ?
Ben olsam sizden ayrıldım. Net.
Çok bunaltıyosunuz bence.
Borçları var işi yoğun ve bitirmek istiyo.
Destek olsanız ara demenize gerek kalmadan arar.
Belki yemek yerken bi nefes alıyım diyodur.
15 yaşında değilsiniz o gerçek hayata atılmış sizde destek olun
Mesai saatlerinde rahatsiz etmeyin, ilgi de beklemeyin. Rahatlarsiniz.
olsun, bizimkilerde 8-5 gidiyor ve biz o sirada cok acil bir durum olmadikca ilgi beklemiyoruz. Bence sevgiliniz doğruyu yapiyor. Isini yapmaya calisan bir erkek. Inanin hepimiz benzer durumdayiz. O arkadaslarinizin sevgilileri ya boş gezen sahislardir ya da takintilidir. Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.O mesai saatleri inan hiç bitmiyor... hayatımız kısır döngü kendi işi öğlen işe gidiyor gece de 1 lere kadar çalışıyor bu süre zarfında ben hiç yokum
Nasıl yani? Adama evdeyken de mi çalışıyor? 7/24 iş odaklı değildir di mi?
Valla o kadar çok sorumsuz erkek var ki, çalışana kötü demek zor geliyor
olsun, bizimkilerde 8-5 gidiyor ve biz o sirada cok acil bir durum olmadikca ilgi beklemiyoruz. Bence sevgiliniz doğruyu yapiyor. Isini yapmaya calisan bir erkek. Inanin hepimiz benzer durumdayiz. O arkadaslarinizin sevgilileri ya boş gezen sahislardir ya da takintilidir. Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.
bunu uygun bir dille konusun oyleyse. Anlamazsa siz de bir sure aramayin ustune dusmeyin. Neden diye sorarsa derdinizi tekrar anlatirsiniz.Haklısınz ama ben öle liseli aşıklar gibi gün içinde hep mesajlaşalım demiyorum kimoralım bozuk konuşmaya ihtiyacım var diyorum dönmuyor bile bana ya erkek sın sen ben erkek olsam sevgilim bana bunu dese işimi gücümü bırakır yanına giderim ben bunu bile istemiyorum kotüyüm konuşmaya ihtiyacım var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?