Gerçekten Kafayı Yedim

Bencede öyle ya millet neler yazmış yok adam sana vık vık mesaj mı yazacak diye. Yazamiyorsa arasın kızı sabah bir kere o damı çok

yok canım arkadaşalarımın sevgilileide çalışıyor eşim yazılımcı demişin ya o yüzden demek istiyorum benim ne kadar yoğun olduğumu anlarsın diye bende yazılımcıyım yazılım dışındada tasarım işleride yapıyorum çoğu zaman inanın wc ye gidecek vaktim olmuyor . Ama bakın isteyince vakit yaratılıyor burda konu açıp yorum yapabiliyorum. Birde canım kendi işi zaten istese istediği zaman elinden işi bırakıp bi 5 dk bana dönüş yapabilir .. Bilmiyorum biz mi çok şey bekliyoruz erkeklerden yoksa onlar mı önemsemiyor anlamıyorum

Evet haklısınız inan ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım bende.... Dün iş çıkışı çat kapı yanına gittim ve dükkandaydı şok oldum ya dedım sana moralım bozuk diyorum bana dönmüyorsun bile ama dükkandasın yeni geldim yine çıkacam dedi .. benı eve bıraktı tekrar işe gitti gece beni zorla aradığında 1.30 du düşünün gece saat 1.30 ve ben sabah 7 de kalkıp işe geliyorum

ben zaten öle liseli aşıklar gibi 7/24 konuşalım mesajlaşalım demiyorum ki bende çok yoğun çalışıyorum arada insan kafa dağıtmak için sevdiğinin sesini duymak ister ya öle bişe iste ihtiyaç duyuyorum yani . Dün aşırı derece moralım bozuktu ve yine yanımda olmadı sürekli iş.iş.iş işte buyüzden patlama noktasına geldim aslında

Ben anlamadım sizin dedinizi. Bakın çalışan,çalışmayı seven insan iyidir. Tembel,iş savsaklayan,aklı beş karış havada bir insan olmasındansa bırakın çalışsın,işinde gücünde olsun.
Adam gezer tozar aramaz dert edersiniz anlarım ama işteyken bu denli dert etmeniz tuhaf.
Zaten yanyanayken bir sorununuz yokmuş. Üzerine düşmeyin,serbest bırakın bu konuda,belki kendi isteğiyle aramaya,mesaj atmaya başlar.

Düzenli bir iş saati olsa inanın sesimi dahi çıkarmam ama konu burda işte adamın kendi işi ve sürekli çalışıyor dün gece beni aradığında gece 1.30 du ve hala dükkandaydı kiiii oda benim zorumla aradı ben üstüne gitmesem yine aramazdı çalışıyorum diye

Günaydın.
Ben de çok yoğun çalışıyorum.
Hele bazı dönemler hasta bile oluyorum yorgunluktan.
Ama şu arama aramama meselesinden hiç kimsenin gönlünü kırmam.
Daha önce de anlatmıştım.
Asansör beklerken,sigara içerken,fax çekerken aile büyüklerini dahi arar gönlünü alırım.

Kesinlikle hakılısınız işte benim de tam olarak dediğim şey bu

Günaydın evet işte benim de demek istediğim bu kızım yani ben erkeksin sende biraz erkekliğini yap kız olduğumu hissedeyim gerçekten yoruldum ...

Bazi seylerin sen farkındasin zaten arkadasim. Isteyen her sekilde vakit yaratabilir. Boyle bir insana 1 günümü bile ayiramazdm ben. Ilgi isterim alaka isterim hakkimizdir. bilemiyorum tabii. Hakkinda hayirlisi.

evet ben bu kadar kendimden fedakarlık verirken bunları beklemek benimde hakkım çok şey istemiyorumki ondan bana onları al bunları al oraya götür buraya götür demiyorum sadece varlığını hissedeyim yanımda olsun aradığımda ulaşayım istiyorum

Ya aramadığı için kız trip bile yapamıyor ne kötü.
Çünkü asla anlamayacak tripli olduğunu...

etrafta telefonunu elinden düşürmeyen arkadaşların gruplarda takılıyordur
iş dünyası yoğundur benim sevgilim yok ama annem acil olmyan birşey için arasa işim var deyip uzatmadan kapatıyorum

iş dünyasına giren bir kişinin ben inanmıyorum bol vaktinin olduğu

size tavsiyem erkek arkadaşınızla kafayı bozmayın başka uğraşacak meşkaleler bulun
sürekli sevgilinizi aramanız onu size karşı rahat davranmasına sebep olur bence

haklısın canım Allah yardımcın olsun seninde inşallah tez zamanda atlatırsın ...

Ya aramadığı için kız trip bile yapamıyor ne kötü.
Çünkü asla anlamayacak tripli olduğunu...

Trip in 'T' sini bile yapamıyorum adam aramıyorki zaten ne tribi ararsada aradığına şükrediyorum birde trip mi yacam

Allahım ağlancak halime resmen gülüyorum

Canım bende çalışıyorum hemde inan herkezden daha yoğun ama bak fırsat yarratım ve şuan burda yorum yapıyorum.. Ya ben yeri geldiğinde wc de telefonla konuştuğumu bilirim .. Bilmiyorum biz kızlar çok şey mı istiyoruz

Ah bi bizde evlensek de hiç yakınmıycam

Bence abartmiyorsunuz. 11 12de ise gidiyormus yarim saat once uyansin iki muhabbet edin ya da arasin yolda konusun. Bu adam tuvalete de mi gitmiyor yahu. Firsat yaratmak cok kolay.

aa olurmu o yemez içmez s.çmaz dün akşam iş çıkısı yenına gittim dediği şey kahvaltıyla duruyorum yemek bile yemedim devlet yönetiyor mubarek adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…