- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Bencede öyle ya millet neler yazmış yok adam sana vık vık mesaj mı yazacak diye. Yazamiyorsa arasın kızı sabah bir kere o damı çokAllah Allah bir tek ben hak veriyorum sana galiba.
Öğlen 1'e kadar yatacağına 12.45'te uyansın da 15 dakika seninle konuşup gönlünü alsın.
Sigara molasında arasın.
Bunları yapamıyorsa ben olsam ayrılırım.
Ben burada erkek arkadaşının bir hatasını göremedim. Arkadaşlarınla kıyaslama onların sevgilileri çalışmıyo olabilir, işleri daha rahat olabilir. sen sıkboğaz edersen kaybedersin. çocuk çalışıyor ne var bunda. benim eşim yazılımcı adam kodlarla uğraşıyor sevgiliyken işte mesajlaşmazdık hiç bende böyle bir gerek duymazdım. mesaj atmayı sevmiyor olabilir işe yeni başlamıştır kendini kanıtlamak istiyor olabilir. biraz olgun düşünün size de ona da yazık
Aynen eşimi anlatmışsın. Ben de başlarda sinir oluyordum ama adam işini yapıyor. İşi bırak gel evde otur, ben sana bakarım mı diyeyim. Bu şekilde kabullendim. Eşim her akşam 10-11 gibi eve gelir. Bazen çok bunalmışsam bana jest yapıp 7-8 de gelmişliği de olur. Ama genel olarak hep yoğun. Sen daha evli değilsin. Eğer ben böyle yürütemem diyorsan uzatma bence. Ama nişanlım çok tembel, eşim evde oturuyor eve ben bakıyorum gibi konular açılıyor burda. Seninkisi onların yanında çekilir dert bence.
Çok bunaltıyosunuz bence.
Borçları var işi yoğun ve bitirmek istiyo.
Destek olsanız ara demenize gerek kalmadan arar.
Belki yemek yerken bi nefes alıyım diyodur.
15 yaşında değilsiniz o gerçek hayata atılmış sizde destek olun
olsun, bizimkilerde 8-5 gidiyor ve biz o sirada cok acil bir durum olmadikca ilgi beklemiyoruz. Bence sevgiliniz doğruyu yapiyor. Isini yapmaya calisan bir erkek. Inanin hepimiz benzer durumdayiz. O arkadaslarinizin sevgilileri ya boş gezen sahislardir ya da takintilidir. Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.
Sen cabuk pes etmisin. Iste o seni cepte keklik gordugu icin ne de olsa mesaj atar arar diye dusunuyor. Sen bu durumu devam ettirsen erkek noluyoruz der kendine gelir.
iş saatinde eşimle sevgilimle annem babamla da görüşmem
bir yerde çalışırken de aramazdı kimse iş saatinde şimdi kendi işim yine aramaz
iş saatinde iş yapılır gerisi olmaz
o boş boş mesaj atacak yere yanınızdayken mutlu iseniz kıyaslamayı bırakıp elinizdekini objektif değerlendirin
Kimse kusura bakmasın da zaman ayırmak isteyen zaman ayırıyor, 2 dk arasa sesini duysa ne olur?
O kadar yoğun oluyorum ki ulaşamayanlar artık whatsapptan yazıyor delirdim sildim sonunda. Mesaj yazacağım bir arkadaşıma whatsappa bile girmek istemiyordum son gorulmemi gormesinler diye. Whatsapptan mesaj atmayın bakamiyorum diyordumAramaları, normal çalışma durumumu hiç yazmayayim siz anlayin. Zaman ayırmak isteyince de ayrılıyor yani. Hiçbir şey olmasa kk giriyorum ayrılıyor yani zaman.
Günaydın.
Ben de çok yoğun çalışıyorum.
Hele bazı dönemler hasta bile oluyorum yorgunluktan.
Ama şu arama aramama meselesinden hiç kimsenin gönlünü kırmam.
Daha önce de anlatmıştım.
Asansör beklerken,sigara içerken,fax çekerken aile büyüklerini dahi arar gönlünü alırım.
Bazi seylerin sen farkındasin zaten arkadasim. Isteyen her sekilde vakit yaratabilir. Boyle bir insana 1 günümü bile ayiramazdm ben. Ilgi isterim alaka isterim hakkimizdir. bilemiyorum tabii. Hakkinda hayirlisi.
seni çok iyi anlıyorum. ve üzülerek anlıyorum. yakın zamanda biten ilişkimde bunu yaşadım. cok yıpratıcı ve sürekli tartışma nedeniydi. ben sonunda sevilmediğime ikna olarak ve degersiz hissederek ilişkiyi bitirdim. ama karşımdaki insan için meğer ha varmışım ha yokmuşum. gitme kal demedi. seviyorum seni bizi bırakma demedi. çok üzgünüm çok kırgınım.
sana diyebileceğim şey, bu şekilde mutlu değilsen bu ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok. çünkü değişmeyecek hayatındaki insan.
Ya aramadığı için kız trip bile yapamıyor ne kötü.
Çünkü asla anlamayacak tripli olduğunu...
etrafta telefonunu elinden düşürmeyen arkadaşların gruplarda takılıyordur
iş dünyası yoğundur benim sevgilim yok ama annem acil olmyan birşey için arasa işim var deyip uzatmadan kapatıyorum
iş dünyasına giren bir kişinin ben inanmıyorum bol vaktinin olduğu
size tavsiyem erkek arkadaşınızla kafayı bozmayın başka uğraşacak meşkaleler bulun
sürekli sevgilinizi aramanız onu size karşı rahat davranmasına sebep olur bence
Benim eşim de iş hastası..
Ben bunu çok seviyorum.. Bilmiyorum ama hoşuma gidiyor manyak mıyım neyim :)
Aylak aylak gezmesinden iyi tabii.
Evlenince acayip rahatlık sağlıyor bazı konularda. İstemediğim bi yere çağırdıklarında kayınvalidemler falan, x'i biliyorsunuz hep işi var biz gelemeyiz diyorum ısrar edemiyorlar .. :)
Bence abartmiyorsunuz. 11 12de ise gidiyormus yarim saat once uyansin iki muhabbet edin ya da arasin yolda konusun. Bu adam tuvalete de mi gitmiyor yahu. Firsat yaratmak cok kolay.
Bencede öyle ya millet neler yazmış yok adam sana vık vık mesaj mı yazacak diye. Yazamiyorsa arasın kızı sabah bir kere o damı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?