- 17 Ekim 2025
- 1
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi elisaelisaa
Herkese merhaba iyi günler.Direk konuya giriyorum 28 yaşındayım 97 doğumluyum benim hayatım hep çok zorlu geçti doğuştan bacağımda engelim vardı tam yuruyemiyorum topallayarak yürüyorum bu yüzden okul hayatimda sürekli dalga geçtiler benimle aile hayatım ise berbatti ailevi çok sorun yaşadım aşırı derecede cahil bir ailem vardı uniye cok geç yaşta başladım sevmediğim bölümü bıraktım diye babam göndermedi 3 sene yani uzun yıllardan beri okulda zorbalık yaşadım ailede zorbalık yaşadım psikolojim çok bozuk ve hiçbir hayalim gerçek olmadi okuduğum şehir dışında hiç bir yeri görmedim gezmedim annem hiç genç kız olmama makyaj yapmama istediğim gibi giyinmeme izin vermedi hep içimde kaldı gezmek giyinmek çok ama çok mutsuzum ne iş bulup bu şehirden gidebiliyorum ne de küçükken hayal ettiğim gibi gençliğimi yaşayıp gezip giyinip evlenemedim çok uzun süredir depresyondayim hayata çok geç kaldım ailem yüzünden yaşım da 30 a dayandı hiç biir şey görmeden yaşamadan 30 olacam canım çok ama çok yanıyor dertlesecek tek bir arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum .Hayata geç kaldım hiçbir şey yaşayamadım bu acı beni öldürüyor