Gerçekten Kızlar Evlenip Gidince Değerli mi olur ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Anne babasıyla arası çok kötü olup da ,
Çok sıkıntılar çekerek evlenen kızlara soruyorum.

Evlendikten sonra anne babanız kiymet bildi mi ?
Çok sıkıntı çekiyorum. Dayanacak halim kalmadı.
Evlenince kiymet bilirler mi ?

Sanmam o değişir yani bazen iyi oluyor bazen Kurtulmuş gibi bi oh cekiliyor

Evlenmeden önce bilmiyorlardı evlendikten sonra herşeye karışmaya kırılmaya başladılar eşimle huzur bozacak şeyler söylediler.Bu seferde ben onları çıkarttım hayatımdan 3 yıllık evliyiz ve çok şükür keyfimiz de çok iyi eşimle.Kıymet bilselerdee gurur yapıp söylemiyorlar zaten ana babalarda.Elinden geleni yap olmazsa Allah'a havale et.

Annemle aramız hep iyiydi. Babamla arada bozuşurduk. Evlendim evleneli yere göğe koyamıyor beni. Bilseydim evlenince bu kadar iyi olacağını o kadar tartışmazdım...

Evliliği bu durumda kurtuluş görürsen; genellikle sen onların kıymetini anlıyorsun....

ayıdan kaçıp mokuna düşmek olmasın durumun önce bunu söylim de evlenince o evden çıkış seni de aileni de yumuşatıyor. sadece onlar değişmiyor sende değişiyorsun ve evet eskisi gibi davranmıyorlar ama bunda eşin önemi de göz ardı edilmemeli

Cok ciddi sorunlarimiz yoktu ama evlenince badem gozlu oldum o kesin :)
Mesela annem hep asiligimden, soz dinlememden falan yakinirdi, allah sana da senin gibi evlat versin diye kendince beddua ederdi ben de amiiiin derdim :KK70:
Simdi surekli sen bizi hic uzmedin, hic kirmadin, allah da seni hep guldursun fakan diyor, unutmus yaptigim her seyi :KK23:

Evlenince bir şey değişmiyor. Sırf ailen problemli diye kendini ateşe atma. Evlenince düzelmez hiçbir şey. Babamı en son bayramda konuştum :halay:

Evlenince değil de uzaklara okumaya gittiğimde anladım ne kadar değerli olduğumu..
Otogarda babamın bir köşede ağladığını gördüğünde..Çok iyi bağlarımız vardı ama ergenlikte ayrıldığım için evden bazı atışmalar olmuyor değildi.Abimle çok problemliydik..Biraz hızlı genç kızdım onları üzmüştüm..Ama şimdi çok mutlular beni de çok önemsiyorlar iyi ki varlar keske zamanında çok üzmeseydim onları o günleri çok özlüyorum

Sırf ailenle aran kötü diye evlilik yaparsan çok yanlışa düşer ve dönülmez yanlışlar yaparsın. Ama zaten evlilik yaşın gelmiştir ve kriterlerine uyan seni seven biriyle evleniyorsan o zaman birşey diyemem.
Hepimizin evlenmeden önce sorunları oluyor.
Mesela ben babamla hiç anlaşamazdim her tartışmamızın sonunda aglardım. Evlendikten sonra kıymet biliniyormu evet.
Biz dört kız kardeşiz. Ben evliyim ve babamın en sevdigi kızıyım.

tabiki özlerler ama hiç de okadar degegrli olmuyorsun aksine parasız kaldıgında yada yardıma muhtac oldugunda seni koruması beklenen bir erkek tarafı oluyor. herkes kendi oglunu koruyor anlayacagın

Ailenden kurtulmak icin sakin yanlis bi evlilik yapma elinde valizle geri dondugunle kalirsin...nolursa olsun onlar senin ailen ates dustugu yeri yakar kiymetlerini bilmeye calis..

evlenmeden önce annemle anlaşamazdık. evleneli 12 sene oldu, hala anlaşamıyoruz.

Asıl konum ailenin bu halinden kaçıp da ilk gelenle evlenmek değil .
Genel olarak evlendiginizde değerinizi anlıyorlar mi ?

KİMSEDEN DEĞER BEKLEMİCEM GÜZELİM. Bİ BEKLENTİ İÇERİSİNE GİRERSEN HEP HÜSRANA UGRARSIN. SANA BİR TECRÜBE OLARAK SÖYLÜYORUM NEYİN ÜZERİNE ÇOK GİDERSEN O SENİN İMTİHANIN OLUR. SALLA GİTSİN.

ANNE BABA DÜNYADA 2.BİR EŞİ OLMAYACAK BİR NİMET. O YÜZDEN OLDUĞU GİBİ KABULLENECEKSİN. YADA SEN ANNE BABANI DÜZELTMEYE ÇALIŞACAKSIN.

Ayrı kaldığımız için daha çok özlüyorlar, üstüme daha çok düşüyorlar.
Bir de özellikle babamın daha çok aklı kalıyor. Her aramasında "orda kendini sakın ezdirme biz her daim arkandayız" mesajı veriyor üstü kapalı olarak.

Ama normalde de bir anlaşmazlık yoktu aramızda. Özellikle kızlarına aşırı düşkündür babam. Normalde anlaşamasak belki de gitti kurtuldum derdi.

Back
X