Gerçekten nankör bu insanlar

Kİmse kimseye gitmek zorunda değil gerekte yok ben hallettim çoğu bitti temizlğin sadece dolma sarılacak hepsi bu onuda halledicz. Komşuyuda çağırmadık o nişanında sevaptr yardıma gelicm dedi yok abla gerek yok dedim kalmıştı çyle söz gelivm dedi bugun çat kapı geldi pat girişti camlara . Bende biyler verdim hediyelik sağolsun kendisne.. sorun yardım etmek istemek değil biz hep koştuk yardımıa onun gelmemesi annemi üzdü

O kadar temizligine gitmissiniz ilk defa mi temizlige cagirdiniz? Bir daha yardimina gitmeyin madem oyle. Kendisi cagirdiysa ve cagirdiktan sonra karsiligini vermediyse (yardim olarak) bu temizlige gelmeliymiş. En iyisi bu beklentilere hic girmemek tabi.

Yav yok getirmesn etmesin bşy allah biliyo boşverdim .. annem üzüldü diye üzüldüm o kadr yardımına koştun koştuk o bi kere ne yaptnz diye sormadı dedi annemn üzülmesine üzülüyorm

böyle stresli zamanlarda yardım etseler iyi ama etmemiş onun ayıbı. sizde kendinizi böyle doldurup sonra patlamayın boşverin herkes kendi bildiğini yapıyor.

Temizlk boş şeyler yaparım biter o kadar yardımna koştk bi kolay gelsin diyebilirdi yalandan sor gönül alma zaten ben halleytim çoğu şeyi

böyle stresli zamanlarda yardım etseler iyi ama etmemiş onun ayıbı. sizde kendinizi böyle doldurup sonra patlamayın boşverin herkes kendi bildiğini yapıyor.
Hee yok aslına bakarsan yardım etmemesi benm işime geldi ileride lafını edemez :) ama o kadr yardımna koştuk annem bi sorar insan dedi üzülmş kadın temizliğe gelmemesi değil yani sorun.

Bende nişanlandim istemeyede geldiler ama kimseyi temizlige cagirmadi annem ?
Ha kaynanam gorumcemin misafirleri gelecek diye cagirdi 1-2 kez cok garipsemiştim. Aranizda ne gecti bilmiyorum ama yengeden hoşlanmadiginiz belli. O yuzden beklentiye de girmemeliydiniz. Birde bende mi sorun var bilmiyorum ama bi baskasi evimi temizlemek istediginde asiri geriliyorum. Neden benim evimi kendi kirlettigim yeri bi baskasi temizlesin ki ?

2 çocuğum var biri bebek her şeyimi yapıyorum çok şükür evim de pırıl pırıldır. 2 koca kadın bir evi beceremiyo musunuz? Gelin hanım uzakta veya gelininiz yok farzedin, niye eli ayağı tutan 2 insan varken gelip ev temizlesin ki kız? Siz mi yapıyorsunuz yengenizin işlerini?

Nedir bu gelinlere hizmetçi, gündelikçi muamelesi yapmak? Hayır bi de hiç çekinmeden haklı gibi döşemişsiniz. Annenize gaz vereceğinize anne kız mecbur değil, hem aciz miyiz biz bi evi temizleyemiycek miyiz düne kadar yengem mi vardı deyin.

Benm yenge ile bi problemm yok hatta çağırır temizliğe onn önemli bşy oldgnda gideriz yada yardımlk bşy lazımmı sorarz sordm annemde sordu bu Zamana kdr hatta anneleri bilirsin genelde hep düşünr kışlık yapar direk abimlere bizim evin anahtarı yenge hnmda durur hep istediğini gelir alır sorun olmaz ama genede yaranamadı annem. Yenge hnm beni sevmez çünkü kendi babası bütün mal varlığını erkek kardesine bırakmış kızkaderde kabul etmiş . Ben babam yok babadan kalma 3daire kaldı 1i benm dedim yeğenlerim var 2si abimn olsun şimdi nişanlanıyorm abi evimn kirasını alıcam dedim (kendi evm kirada abimler alıyo) yenge hnm atladı kendi almıyormş bende almayacakmişm annemde beni savundu hala da onlardan yana oldu kıaacası durum bu Bu zamana kdr genede butun olanlara rağmen arkamda n konuşmalarına rağmen gittim çağırdıgnda yardma ama kendisinden beklemiyorm annem üzüldü üzüldüm içimi dökmek istedim

:)))
Eğer ben o çağırdığında annem ben gidip soruyorsak çağırdıgnda yardıma O yardım etmesin ama bizim yardımlarımaza ragmen insanlık edip yarım ağızşa bi sorsun kadında evde üzülmesin kendi miaafiri olur çamaşırı artar bize getirir yıkanr eder sorun etmiyoruz yardoö etsin diyen yok ben 7kat yabancıya da gidip söylemedim gel sil diye kendi sildi söz verdim diye siz anlamadan gelinsinZ diye savunmaya geçöişsiniz .. biz gitmesek etmesek eyw haklısın nankörlük bu baska bşy değil

Biz ona ediyorsak temizlk o da etmek zorunda evet..
biz ona yardım ediyorsak etmek zorunda evet
Sırf hala varken yardıma glmek saçma o zamanda gelmesin millete karşı ben yaptım ben ettim diyor
Peki temizliği sizden kendisi mi talep ediyor?
Herkes kendi evini temizlesin ne gerek var ki? Sarayda yasamiyorsaniz eğer kendi evlerinizi temizleyebilirsiniz bence

Yengeniz cok sacmalamis. O öyle yaptı diye siz de yapmak zorunda değilsiniz. Hakkınızı alacaksiniz tabii ki. Sonuç ne oldu abiniz verdi mi?

Biz ona ediyorsak temizlk o da etmek zorunda evet..
biz ona yardım ediyorsak etmek zorunda evet
Sırf hala varken yardıma glmek saçma o zamanda gelmesin millete karşı ben yaptım ben ettim diyor
kendisi mi istiyor yardımı? Anlaşılır yazmadığınız için anlayamadım haliyle.

Eğer kendiniz gidiyosanız o çağırmadan, sizde ona gitmeyin diye o yüzden öyle yapmıştır. Veya bebeği çocuğu varsa zor olur yardım etmesi, sizin de beklemeniz hata olur zaten.

Peki temizliği sizden kendisi mi talep ediyor?
Herkes kendi evini temizlesin ne gerek var ki? Sarayda yasamiyorsaniz eğer kendi evlerinizi temizleyebilirsiniz bence
BAZen söylüyor bana gidiyorm yada misafir gelecek anne yada beni sölüuor şunu yaparmsn aşağıda diyor yapıp çıkarıyorz. Ki kaldıki biz temizliğe de çağırmıyoruz ben hallediyorm çok şükür gerek yok hallettim çoğunu yalandan olsa insan sorar bişeye ihtiyacınız var mı kolqy gelsin der ya da bişy yapmasn gerek yok mecbur olmadığını herkes biliyor kimse kimsenn evini niye temizlesin ama sormak baska

Zorunda değil. Uğrasa iyi olurdu.
Çok büyütmüşsünüz..

Ya allah askına bebegı olsa istenir mi ki biz istemiyoruZda zaten kolay gelsin desin yeter sorsun yeter el soruyor . Bebegı yok yani 2 yegenm var biri 12 diğeri 8 .. bazen istiyor eger çok buyuk temizlkse söyler yada değilse çocuklardan duyuyoeuz annem temizlk yapıyo bizi aşağıya sepetledi diye annem beni yolluyo sor yengene bşy lazımmı diye gidiyorm bende o da yok olsa söylüyorum diyo kapanıyo konu

Aranızdaki iliskiye göre degisebilir. Yani arada birbirinizi temizliğe çağırma gibi durumlar oluyorsa yardıma geleyim mi denir belki. Ama ben kimseyi cagirmiyorsam devamlı olarak , onlar temizlik yaparken de yardım lazım mı diye sormam şahsen

Ya sen çağırmıyorsan kimse de seni çağırmaz zaten yada söylemez . Şahsen o çağırmasa annemde çamaşır meselesini söylemezdi o da söylediği için kaç yıldır birlikteyiz. Eger mesafe istiyorsan sen istemeyeceksin . Temizlik yapsın istemedik kolay gelsin ihtiyacınız varmı dese yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…