Gerçekten Sadece Merak ediyorum ?

19Subat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
70
0
16
Ankara
Kızlar selam

Merak ediyorum eşlerinizi anneleri günde kaç defa arıyor? Gün boyunca sebepsizce sudan sebepler için öylesine iş yerinde ve eve dönünce en az gün için de 4-5 defa arıyor annesi eşimin .. hadi iş yerinde arıyorsun eve dönünce en azından rahat versin istiyorum .. bi ara aramıyordu yine başladı aramaya .. benmi abartıyorum kadın arıyor eşim hadi anne bişi diormusun kapatıyorum diyor sohbet edelim diyor .. hakkaten merak ediyorum bendemi anormallik ??

Kızlar selam

Merak ediyorum eşlerinizi anneleri günde kaç defa arıyor? Gün boyunca sebepsizce sudan sebepler için öylesine iş yerinde ve eve dönünce en az gün için de 4-5 defa arıyor annesi eşimin .. hadi iş yerinde arıyorsun eve dönünce en azından rahat versin istiyorum .. bi ara aramıyordu yine başladı aramaya .. benmi abartıyorum kadın arıyor eşim hadi anne bişi diormusun kapatıyorum diyor sohbet edelim diyor .. hakkaten merak ediyorum bendemi anormallik ??

haftada 1 kez konuşurlar genelde canım bizimkiler...
bazen önemli bi olay yada ne bileyim bi durum ozaman iki günde 1 e falan düşer...

günde 4-5 kez de çok fazla hakikaten sende anormallik yok..

ben kaynana degil görümce magduruyum ama madem kaynan sormusun sölim tatlım :) kaynanam günde 1 kere arar bazen 2 günde 1

valla benim eşim ayda bir arar annesini anneside eşim aramadan aramaz zaten :ssz:
ne o yaa o kadar sık boğaz edilirmiymiş:6:

şu anda oğullarım bekar ve evdeler.günde duruma göre 2-3 kez görüşürüz.evlenince bilemeyeceğim kaç kez ararım:1:

bir ara çok sık konuşuyorlardı günde 1-2 defa hatta her aradığında eşim banada uzatıyordu kendi annemle bile okadar sık konuşmuyordum.neyseki şimdi 2-3 günde bir eşimle konuşuyor ben de çok az eşimde anladı ısrar etmiyor konuşuyum diye.ama bekar kaynım var onunla hergün istisnasız konuşur.hatta bir ara k.v. ile dalga geçiyorduk liseli kızlar gibisin anne diye elinden telefon düşmez habire biyerlerle konuşur

Benim kayınvalidem işte kaç kez arıyor bilmiyorum ama akşam eşimide benide ayrı ayrı arar mutlaka.

şu anda oğullarım bekar ve evdeler.günde duruma göre 2-3 kez görüşürüz.evlenince bilemeyeceğim kaç kez ararım:1:

Bende kardeşimle günde yarım saat msn de görüşürüm mutlaka,hergün bir kezde ararım.Zaten ben aramazsam o arar.Evlenincede aynı sıklıkta görüşeceğimi düşünüyorum.

14 aylik evliligimde kayinvalidem sdc 2kere aramisti zaten.
Onlari da benim telimden.
Degil gunde bir kac kere, haftada bir kac kere, yilda bile 1kere aradigi sordugu yoktur.

Seninki fazla abartmis durumda.
Bu durumun onunu nasil alirsin bilemem ama
esinin buna care bulmasi gerekiyor.

Allah kolaylik versin.

yeni mi evlisin canım ? bunu soruyorum çünkü,benimde kayınvalidem biz yeni evliyken günde 2 kez arardı eşimi,
hatta eşim biraz keyifsiz açsa tlfonu çünkü o da bunalıyodu aramasından kavga mı ettiniz noldu diye açık açık da soruyodu......
ama artık aramıyor 2, 3 günde bir...
biraz sabretmeni öneririm

bu kadar çok arayıpta konuşucak ne buluyor acaba???
kayınpederin yokmu? evde tek başına mı yaşyor?
hani diycem o ki tek abaşına ise belki sıkıldığından falan arıyordur
valla biz kayınvalidemle 4 güne bi falan konuşuyoruz bazen o arar bazende ben
senin ki çok arıyormuş:((

yani bekarken neyse de evlenince de günde 4-5 kez ben bile annemle konuşmuyorum..

yeni evlendiğimiz sıralarda hergün konuşurlardı..

şimdi 5-6 gün haftada bir falan.

yeni mi evlisin canım ? bunu soruyorum çünkü,benimde kayınvalidem biz yeni evliyken günde 2 kez arardı eşimi,
hatta eşim biraz keyifsiz açsa tlfonu çünkü o da bunalıyodu aramasından kavga mı ettiniz noldu diye açık açık da soruyodu......
ama artık aramıyor 2, 3 günde bir...
biraz sabretmeni öneririm

7 ay oldu evleneli eşimle 4 sene görüşüp evlendik bu kadar sık aramazdı gün içinde eşimi evlenmeden önce..

7 ay oldu evleneli eşimle 4 sene görüşüp evlendik bu kadar sık aramazdı gün içinde eşimi evlenmeden önce..

bazı anneler,oğluşları evlenince onları kaybedeceklerini sanıp ilgiyi abartabiliyolar.sizin durumda bu galiba.

ama gün içinde 4-5 kez araması gerçekten çok bunaltır insanı,hem konuşacak birşey de bulunmaz ki..

bu kadar çok arayıpta konuşucak ne buluyor acaba???
kayınpederin yokmu? evde tek başına mı yaşyor?
hani diycem o ki tek abaşına ise belki sıkıldığından falan arıyordur
valla biz kayınvalidemle 4 güne bi falan konuşuyoruz bazen o arar bazende ben
senin ki çok arıyormuş:((

Ne yediniz ? şu diziyi izledin mi? şu dizinin şurasında şu oldu .. falancı aradı falancıda şu olmuş .. saçma sapan konular tükenip tıkanınca eşim kapatıyorum diince sohbet edelim diyor çıldırıyorum geçen eşimin yanındayım duyuyorum net olarak ne konuşuldugunu sohbet edelim diyor eşim yeni gelmiş işten .. var kayınpederin bekar kızıda var evde.. BENİ HİÇ ARAMAZ HİÇ AYDA YILDA BİR MECBURİYETTEN

günde 4-5 defa neden aranır bi insan ya, bence kaynanan bi hobi bulsun arkadaş falan edinsin
valla günde 4-5 defa beni kim arasa gıcık olurum, eşim şehir dışında olsa o arasa ona bile yani, söyleyeceğin önemli birşey var mı der kapatırım:1:
sanırım kişiden kişiye değişiyor, telefonla konuşmayı çok sever bazı insan

bazı anneler,oğluşları evlenince onları kaybedeceklerini sanıp ilgiyi abartabiliyolar.sizin durumda bu galiba.

ama gün içinde 4-5 kez araması gerçekten çok bunaltır insanı,hem konuşacak birşey de bulunmaz ki..

evin içinde ne oluyo bitiyo tek tek soruyosa(ki beimki öyleydi,ne yediniz ,nereye gittiniz,kim geldi,aranız nasıl....)
4 kez arar 5 kez de merak işte!!!!

Ne yediniz ? şu diziyi izledin mi? şu dizinin şurasında şu oldu .. falancı aradı falancıda şu olmuş .. saçma sapan konular tükenip tıkanınca eşim kapatıyorum diince sohbet edelim diyor çıldırıyorum geçen eşimin yanındayım duyuyorum net olarak ne konuşuldugunu sohbet edelim diyor eşim yeni gelmiş işten .. var kayınpederin bekar kızıda var evde.. BENİ HİÇ ARAMAZ HİÇ AYDA YILDA BİR MECBURİYETTEN

dizi mi, hürremin kolyesini beğendinmi diyemi soruyo mesela:1::1::1:

biz yaklaşık 1.5-2 haftadır görüşmüyoruz. eşim aramıyor pek aklına gelmiyor yoksa bir sorun olduğundan değil ayda 3-4 kere görüşürüz birlikte ararız genelde iyi misin nasılsın der kapatırız :) biz de o da sık aramayız yani böyle süper :118: sende anormallik yok da kv bence çok sıkılıyor olmalı:51:

Back
X