Gerçekten Sadece Merak ediyorum ?

Eşim zaten bıktı hep isteksiz konuşuyor kısa cevaplar verip susuyor kadın hala bi konular açıyor eşim cevap verip yine susuyor .. neden bu kadar çok arıyor diyorum aramamı diyeyim diyor

çok yakın zamanda bunları yaşadım,kayınvalidem tlfn da akşama ne yediniz diye sorsa bana batıyodu,
(gerçi o konuyla ilgili mevzular geçmişti,oğlum zayıflamış yemek yapılmıyo mu bu evde diye)
hafta sonu planımıza kadar herşeyi en ince detyına kadar sorar,ben de çookkk takıldım kendi kendimi kurdum ama baktım ki olan aban ve sinirlerime oluyo,aldırış etmedim,
sonra da aramaların sıklığı azaldı,
haaa bi de ben ilk kurban bayrama eşimin ailesinin yanına gittiğimde daha 2 aylık gelinim,sen neden bizi aramıyosun diye dır dır edip ağlatmıştı beni kayınvalidem,
inşallah seninki öyle değildir..:47::47::47::47:

O kadar uzun hikayeki anlatsam iyi anlarsınız neden bu kadar takıldığımı insan olsa şu gözüme batmazdı

çok yakın zamanda bunları yaşadım,kayınvalidem tlfn da akşama ne yediniz diye sorsa bana batıyodu,
(gerçi o konuyla ilgili mevzular geçmişti,oğlum zayıflamış yemek yapılmıyo mu bu evde diye)
hafta sonu planımıza kadar herşeyi en ince detyına kadar sorar,ben de çookkk takıldım kendi kendimi kurdum ama baktım ki olan aban ve sinirlerime oluyo,aldırış etmedim,
sonra da aramaların sıklığı azaldı,
haaa bi de ben ilk kurban bayrama eşimin ailesinin yanına gittiğimde daha 2 aylık gelinim,sen neden bizi aramıyosun diye dır dır edip ağlatmıştı beni kayınvalidem,
inşallah seninki öyle değildir..:47::47::47::47:

Yok benim k.v yüzüme söylemez arkamdan iki kuruşluk insanlara der ki yemek yapıyor mu ki yoksa açmı kalıyorlar !!! Bu insan beni 7 aydır değil 5 senedir tanıyor kendi elimle baklavada yapıp yedirdim her yemeğide ! ve insnaların içinde benden için KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DER ..beni kendi kötüleri ilan eder .. SADECE DİYORUM Kİ BENİ NEREDEN KIRDI İSE RABBİMDE ONU ORADAN KIRSIN BİR KIZI VAR DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU ÖĞRENSİN .. GÜN GELSİN KARŞISIA GEÇİP DİYEYİM Kİ KİMİN AHINI ALDIN Kİ !

Yok benim k.v yüzüme söylemez arkamdan iki kuruşluk insanlara der ki yemek yapıyor mu ki yoksa açmı kalıyorlar !!! Bu insan beni 7 aydır değil 5 senedir tanıyor kendi elimle baklavada yapıp yedirdim her yemeğide ! ve insnaların içinde benden için KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DER ..beni kendi kötüleri ilan eder .. SADECE DİYORUM Kİ BENİ NEREDEN KIRDI İSE RABBİMDE ONU ORADAN KIRSIN BİR KIZI VAR DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU ÖĞRENSİN .. GÜN GELSİN KARŞISIA GEÇİP DİYEYİM Kİ KİMİN AHINI ALDIN Kİ !

Böyle durumlarda insanların yaptığını yüzüne söylemek işe yarar canım.

Kayınvalidene ''anne birilerine benim için böyle demişsin,çok üzüldüm'' desen,mutlaka uatanacaktır yaptığından.

Böyle durumlarda insanların yaptığını yüzüne söylemek işe yarar canım.

Kayınvalidene ''anne birilerine benim için böyle demişsin,çok üzüldüm'' desen,mutlaka uatanacaktır yaptığından.

Canım yeni gelinim insanların içinde benden için aramızda akrabalık var KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DİYOR .. aradım neden böyle birşey söyledin zoruma gitti ne kötülüğü gördün dedm kadın beni parççalayacaktı senin kalbin kötü dedi.. bu insandan ne beklenirki

Canım yeni gelinim insanların içinde benden için aramızda akrabalık var KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DİYOR .. aradım neden böyle birşey söyledin zoruma gitti ne kötülüğü gördün dedm kadın beni parççalayacaktı senin kalbin kötü dedi.. bu insandan ne beklenirki

eşin ne diyor peki bunlara

bence kv le konuşup yüz göz olma pek, çünkü normal ilişki kurulcak bir insana benzemiyor, ne kadar çok mesafe o kadar iyi

bu laflar kavgada söylenmez denen cinsten çünkü, insan düşmanına söylemez

eşin ne diyor peki bunlara

bence kv le konuşup yüz göz olma pek, çünkü normal ilişki kurulcak bir insana benzemiyor, ne kadar çok mesafe o kadar iyi

bu laflar kavgada söylenmez denen cinsten çünkü, insan düşmanına söylemez

Eşim garibim ne desin düzelecel sabret anlayacak diyor .. Daha 2 gün oldu bu meseleyi konuşalı kendisi açtı nasıl olacak ne yapmam gerek aranızı düzeltmem için dedi .. senlik mesele yok sorun annende dedim .. sabret dedi anlayacak dedi .. o anlayacak ve iş işten geçecekk benim içimde bir çok şey çoktan kırıldı o düzelsin beni darmadagın etti yetti bana dedim .. Kadın insanlara benden için yemek yapmayı beceriyormu ki yoksa açmı kalıyorlar diyor .. eşimle konuştugumuz gün k.v o gün yaptıgı mantının tadıo damagımda kaldı eline yakışıyor her işe demiş elin gelinlerin bakınca bizim gelinler altın demiş .. Bu şerefsiz herşeyin farkında ama neye garezi var anlayamıyorum .. oğullarına böyle diyor başkalarına başka konuşuyor

Kızlar herşey eşinizde biter, benim kv ilk kez sordu ne yedniz, eşim cevap verdi kuru ekmek soğan, oğlum zayıflamışsın dedi, annesine sarıldı ben de bunu duymak istiyorum diye, aradı günde 2 kere, eşim dedi anne sabah akşam arama valla tekmil veremem sana diye kesildi gitti bana bişi kalmadı :32::32::32:

Benden size nasihat eşinizle özellikle kv'in yanında çok iyi olun, sakın sakın tartışmayın, kvniz en kötü şeyi söylese hep fingirdeyin kocanıza çatlasınlar böyle sizi üzenler bu ne ya sizden iyisini bulamayacaklar biliyorlar ama yine de çatlasınlar...

Bizimkilerde heralde her gün konuşuyolardır yada 2 günde bir belli olmaz duruma göre yani bende annemle günde 2kere konuşurum çoğunlukla biri gündüz biride gece olur ne bilim sürekli gel git muhabbetinden iyidir ama olur ya arayıp sizin aranızı bozuyorsa tabi problemdir bu:44:

Son düzenleme:
Canım erkek arkadaşımın annesi haftada bir en fazla iki kez arar, ben onu sadece özel günlerde bayramda seyranda filan arıyorum, iki üç ayda bir ziyaretine gidiyorum malum akrabalığımız yok henüz. Ama günde dört beş defa çok fazla, büyük konuşuyor demeyin ama evlensem de telefonla belki daha sık olur ama yüz yüze daha fazla iletişim kurmak istemem zaten farklı şehirlerde yaşayacağız. Beş yıldır ailemden ayrı yaşıyorum annemle de gün aşırı konuşurum babamla haftada bir-iki... Kardeşim desen ona keza. Çok afedersin ama eşek kadar olmuş yetişkin insanların ana-babalarıyla mırç mırç sürekli iletişim halinde olmasını anlayamıyorum. Bunun sevgisizlikle ilgisizlikle ilgisi yok her gün bile konuşulur ama nasılsın- iyi misin bitti yani sabah ne yediğimi anlatıcak halim yok birbirimizin nefes alıp verişini mi dinleyeceğiz telefonda? İş mi yani?

nişanlıyız.görümcemle günde en az 2 kere, kv yle günde en az 2 kere.şu an aynı evde yaşıyolar üstelik, evlenince nolucak hiç bilemiyorum

Çok sık görüşürler ki annesi yani bende anneyim evladım kaç yaşına gelirse gelsin farketmez bazı şeyleti fazla büyütüyorsunuz

Yeni evliyken günde 2 kez arardı...
Çocuğumuz oldu günde 4e çıkardı...
Tepki verdim 2 "günde 1e indirdi.
Yoksa bilemyorum halimiz nice olurdu :26:

Çok sık görüşürler ki annesi yani bende anneyim evladım kaç yaşına gelirse gelsin farketmez bazı şeyleti fazla büyütüyorsunuz

Bununda bir haddi hududu olmalı değil mi .. Adamı iş yerinde sürekli arıyor zaten. ben bile aramıyorum özel güvenlik ufacık bi hatada kapı dışarı ederler daha önce tlfda konuşuldugu görülmğş bu yüzden uyarı aldı anneside biliyor .. bu yüzden ben bile araıyorum .. akşam eve geliyor yine arıyor saçma sapan sudan sebepler sebep yok neden yok .. sohbet edelim diyor .. ee musade etsinde karısı benim gün boyu dışarda evimize gelince birbirimiz ile ilgilenip sohbet edelim ..

Yeni evliyken günde 2 kez arardı...
Çocuğumuz oldu günde 4e çıkardı...
Tepki verdim 2 "günde 1e indirdi.
Yoksa bilemyorum halimiz nice olurdu :26:

Beni ancak teftiş için arar yoksa işi olmaz oda ayda yılda bir .. nasıl tepki vereyim ki zaten anlamaz anlasada ancak sırıtır huyudur .

Benim erkek arkadaşımın annesi her gün arıyor şehir dışında diye kısa öz konuşuyorlar, benim annem aile yanında okuduğum halde günde 3-4 arar bi'şeyler anlatır, ne zaman geliyosun diye arar, sabah rüyamda şunu gördüm diye arar akşam eve gelicem yani beklesene:9:

İlk üniversitem 1,5 saatlik uzaklıktaydı günde 4-5 arayınca kendi anneme bile "annecik günde 4 kere napıyosun diye arıyosun da yurttayım yani bi'şey yapmıyorum" demiştim alınmıştı:44:

Hatta erkek arkadaşım bile "bitanem ben 10 saatten fazla uzaklıkta okuyorum günde 1 ya hiç ama seninkiler maşallah günde 4-5 arıyorlar oturamıyoruz bile" diyo:9:

Ama annemin bi'lafı var şimdi ofluyorsun da anne olduğunda soracağım ben sana diye onu düşünürüm hep, çünkü benden 10 küsür yaş küçük kardeşim markete gitse gelene kadar camda dikiliyorum resmen:25:

Ama evlendiğimde sanmıyorum ki böyle olsun, olursa da annem sonuçta düzgünce, kırmadan konuşurum.

Bi'de hiç kv ile güzel geçinen, tam ana-kız olabilen yok mu ya? Ben hep ileriyi düşününce güzel olur, sonuçta sevdiğim adamı doğurmuş oy:16: diye bakıyordum olaya:9:
Ben pollyannayım sanırım:44:

Bi'de hiç kv ile güzel geçinen, tam ana-kız olabilen yok mu ya? Ben hep ileriyi düşününce güzel olur, sonuçta sevdiğim adamı doğurmuş oy:16: diye bakıyordum olaya:9:
Ben pollyannayım sanırım:44:

Güzel bakmışsın güzel görmüşsün, demek ki güzel insansın =)

Güzel bakmışsın güzel görmüşsün, demek ki güzel insansın =)

Eheh, teşekkür ederimm:16:

Ama büyük bi'ihtimal bu kadar dertli gelinden sonra benim olayım "davulun sesi uzaktan hoş gelir"e doğru kayıyor:9:

İnşallah ileride hayal ettiğim gibi olur da içten bi'şekilde entrikasız ana-kız oluruz:26:

Back
X