gercekten şanssızmısım.......

Kızlarr kızlaar :64::64:
Onu tekrar görebilme şansım çıktı:62:: :66::66::62:

sizce bidahakine onunla karsılasınca nasıl davranmam gerekir ??
Benimle konusur mu bilmiyorum ama:17: konusması için nasıl davranmam ne yapmam gerekir
bir fikriniz var mı ????....

özellikle böyle bir durum
yaşayan arkadaslar bilirler ?......:44::44:

Tatlım çok sevindim :), ben demiştim dimi sana :), bak nasıl da oldu tekrar görme şansın, nasıl, nerde görüşüceksiniz peki, sen gayet doğal davran, neysen o ol :), konuşur yaa niye konuşmasın, ama ilk sen konuşma, bırak o konuşsun, kendin ol yeter bence. :) Benim yüzüm bi türlü gülemedi, senin ki güler inşallah canım benim.

Tatlım çok sevindim :), ben demiştim dimi sana :), bak nasıl da oldu tekrar görme şansın, nasıl, nerde görüşüceksiniz peki, sen gayet doğal davran, neysen o ol :), konuşur yaa niye konuşmasın, ama ilk sen konuşma, bırak o konuşsun, kendin ol yeter bence. :) Benim yüzüm bi türlü gülemedi, senin ki güler inşallah canım benim.

tesekkür ederim tatlımm...ama benimkinin gülmeside biraz muamma ama:5:
sadece onu öyle uzaktan görücem;birebir görüsemiyecegiz yani.
ve son kez görücem;bu gercekten son.
bu yüzden gelip konusmasını çoook isterdimm:18:

Benimle konusur mu bilmiyorum ama konusması için nasıl davranmam ne yapmam gerekir

yaşayan arkadaslar bilirler ?......

kızzzlaaaarrr

Benimle konusur mu bilmiyorum ama konusması için nasıl davranmam ne yapmam gerekir

yaşayan arkadaslar bilirler ?......

kızzzlaaaarrr

Ahh canım, şu an sana tavsiyeler vermeyi o kadar çok isterdim ki, ama görüyorsun ve biliyorsun işte bende seninle aynı durumdayım, ne yapıcağımı bilmiyorum, nasıl davranıcağımı bilmiyorum.:14:

Ahh canım, şu an sana tavsiyeler vermeyi o kadar çok isterdim ki, ama görüyorsun ve biliyorsun işte bende seninle aynı durumdayım, ne yapıcağımı bilmiyorum, nasıl davranıcağımı bilmiyorum.:14:

evet canım biliyorumm:59:
çok çok sagol düşünmen yeter senin tatlım yaa..
inşallah en yakın zamanda mutlu bir haber alırsın :38:

evet canım biliyorumm:59:
çok çok sagol düşünmen yeter senin tatlım yaa..
inşallah en yakın zamanda mutlu bir haber alırsın :38:

Sende çok sağol canım benim, inşallah canım inşallah, ikimiz için de hayırlısı neyse o olsun, inşallah ikimizin de yüzü güler.

Perimleee ay çok çok sevindim:))) Ben sana demiştim değil mi bak benim de pat diye yolda karşıma çıkmıştı sen yine şanslısın haberli olmuş :9::9: Niye üzülüyorsun onu anlamadım:)

Ne yap biliyor musun...Kesinlikle o gün çok güzel olmalısın ama öyle açık giyinmeyle ya da aşırı makyajla değil aksine çok hafif makyaj ama böyle güzel hatlarını ortaya çıkaracak şekilde tamam mı:)) Altına etek çok ama çok güzel olur :1:
Karşılaştığınızda muhabbet etme şansın varsa bir yerden laf aç kısacık da olsa bir esprili konuş bence çok ciddi olma normal konuşsan da mutlaka sevimli sevimli gülümse (sakın çok da sırıtma) veee en önemlisi kendini nasıl hissediyorsan öyle davran çok uçlarda davranma biraz rahat ol.Seni kendin gibi sevsin ki inşallah uzun sürsün :16:.Hadi bakalım yaa dört gözle güzel haberlerini bekliyorum :1::1:

Perimleee ay çok çok sevindim:))) Ben sana demiştim değil mi bak benim de pat diye yolda karşıma çıkmıştı sen yine şanslısın haberli olmuş :9::9: Niye üzülüyorsun onu anlamadım:)

Ne yap biliyor musun...Kesinlikle o gün çok güzel olmalısın ama öyle açık giyinmeyle ya da aşırı makyajla değil aksine çok hafif makyaj ama böyle güzel hatlarını ortaya çıkaracak şekilde tamam mı:)) Altına etek çok ama çok güzel olur :1:
Karşılaştığınızda muhabbet etme şansın varsa bir yerden laf aç kısacık da olsa bir esprili konuş bence çok ciddi olma normal konuşsan da mutlaka sevimli sevimli gülümse (sakın çok da sırıtma) veee en önemlisi kendini nasıl hissediyorsan öyle davran çok uçlarda davranma biraz rahat ol.Seni kendin gibi sevsin ki inşallah uzun sürsün :16:.Hadi bakalım yaa dört gözle güzel haberlerini bekliyorum :1::1:

sagol tatlımmm:16: çok tesekkür ederim..
evet onu bir daha görebilecegim Allah nasip ederse..
ama tabi konusma falan olmuyacak aramızda ...tabi o isterse olur:1: bir ihtimal:1:
onun için biraz içim buruk işte;konusamayız diye..
öncelikle dedigini yapayım kendime biraz özen göstereyim:34:
işte baska ne yapacagım bilmiyorum başka elimden gelen bişey yok sanırım:44:

Son düzenleme:
Perimleee görüştünüz mü 4 gözle haberini bekliyorum dün söz verdiğim gbii bir sürü dua ettim inşallah kabul olmuştur inşallah , hemen yaz olur mu aklım sende :54:

Back
X