Gerçekten sevdiğini söyleyen biri nasıl yalan söyler?

Gece_kusuuu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
160
63
13
31
Merhaba çok konu açtım biliyorum. Ama içim sıkıldıkça buraya yazmayı sizlerin fikirlerini almayı seviyorum. Gerçekten çok seviyorum diyen eş kişisi neden gözüme baka baka yalan söyler ? Yalan söylediğini biliyorum dediğim halde inkar edip üste çıkar. Hatta küser. Anlam veremiyorum. Karşısındakini aptal yerine koymaya çalışır.

Çok sevildiğini bildiği için biliyorki ne yaparsa ne söylerse karşı taraf öylede böylede kendiliğinden barışmaya çalışacak... Biz bayanlar tamda bu noktada kaybediyoruz...
Zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmalarına musade ediyoruz oysa karalı ve sert birşekilde dik dursak belkide koşmayıp koşturacağız...

yalan soyledigini sizi sevmedigini nerden biliyorsunuz yani bunu gostercek biseymi oldu.?

Sizi sevmiyorsa gözünüzün içine baka baka yalan söyler, çok rahat aptal yerine koyar, bunu yapanlar buyuk ihtimal aldatıyordur.

Karakter meselesi

Haklısın hep alttan alıyorum. Üzerine gittiğimde küsüyor haklıymış gibi. Buda beni daha da çok yıpratıyor. Bana güvenmiyor musun derken yalan söylüyor. Mantıkla mı hareket etmek gerekir. Bilmiyorum

tmmda sizi sevmedigi kanaatina nerden vardiniz biseymi oldu öncesinde sewerek evlenmedinizmi
Severek evlendim. Ve tek bir sözüne hayatımı değiştirdim. Çocuğum var 8 aylık. Şimdi o sözü ihlal ediyor ve üste çıkıyor. Sevmiyor değil öyle düşünmüyorum. Sadece bu kadar sevdiğini söyleyip gösterip nasıl vicdanı rahat ederek yalan söylüyor. Ve bu yalan evliliğinizi biterebilecek kadar ciddi. Bana göre ona göre ne var bunda kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…