Gerçekten seven bir erkek nasıl davranır?

Şimdi bana da bizim falanca hoca tiktoka şöyle böyle videolar atmış deseler kadın olmama rağmen açar bakarım yalan yok. İlk kez mi oluyor böyle bir şey, sık mı gerçekleşiyor bunlar önemli. Şimdi küsmüşsünüz ama iki güne kalmaz barışacakaınız zaten. Ayrılmaya gücüm yok demişsiniz o zaman kurcalamayın boşuna

"Gerçekten seven bir erkek nasıl davranır?" sorusunu sordurmaz mesela. Eminsindir çünkü.

Eşim bana karşı ilgisizlesti benimle mutsuz ve ben de o böyle olunca soğuyorum bı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi ama tabiki o an tiksindim ondan bebeğim var ve şu an boşanmayı göze alamıyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum ve iki gündür konuşmuyorum kendisiyle oda benimle aynı şekilde ne olucak bilmiyorum birde doğum günümü hatırlamadı hiç bir zaman hediye almaz zaten ama doğum günümde de almadı ben kadınım bir tane gül bile olsa dünyalar benim olur sizce sevmiyor mu? ben sevdiğim için kusurlarını görmezden gelmeye çalışıyorum ama başkalarına bakarak bana gelmesini de kabullenemiyorum..
Profiline bakarken yakalandı derken sadece resimlere bakarken mi? Bizler de bakıyoruz bir sürü insana yani onu anlamadım :D Bir de şüphe duyuyorsanız zaten sıkıntı var demektir

ben türk erkekleri diye genelleme yapılmasından çok hoşlanmıyorum. herkesin karakteri farklıdır. daha yaşınız çok küçük, üstüne bir de bebeğiniz var. eşiniz bas baya ilgisiz bir insan. tiktok miktok geçtim, ne olursa olsun sevdiğin insanın doğum gününü unutmak bana çok normal gelmiyor ya. birini seviyorsan erkek kadın farketmez, mutlu olmasıyla mutlu olursun. doğum günü olsun yıl dönümü olsun yılda bir kere olan bir şey. belki mantıklı belki saçma ama güne takılmadan böyle şeyleri kutlamanın ilişkiye iyi geldiğine inanıyorum. daha önce de yazmıştım eşimin değer verdiği gün "ıvır zıvırlar günü" bile olsa kutlarım yani, ne olur ki. karşındakini mutlu etmek bu kadar mı zor. bence eşiniz artık evlendik zaten amaaaaan çocukta oldu eşim otursun evde çocuk baksın, düzenli hayata giriş yaptık dümdük yaşayalım bu hayatı kafasında bir insan, sende 21 yaşında haklı olarak buna takılıyorsun, böyle giderse ileriki yaşlarda benim koca da böyle, boşanmadıkta napalım çilesini çektik.. cefakar ana moduna giriş yapacaksın. hiç şaşmaz

ben türk erkekleri diye genelleme yapılmasından çok hoşlanmıyorum. herkesin karakteri farklıdır. daha yaşınız çok küçük, üstüne bir de bebeğiniz var. eşiniz bas baya ilgisiz bir insan. tiktok miktok geçtim, ne olursa olsun sevdiğin insanın doğum gününü unutmak bana çok normal gelmiyor ya. birini seviyorsan erkek kadın farketmez, mutlu olmasıyla mutlu olursun. doğum günü olsun yıl dönümü olsun yılda bir kere olan bir şey. belki mantıklı belki saçma ama güne takılmadan böyle şeyleri kutlamanın ilişkiye iyi geldiğine inanıyorum. daha önce de yazmıştım eşimin değer verdiği gün "ıvır zıvırlar günü" bile olsa kutlarım yani, ne olur ki. karşındakini mutlu etmek bu kadar mı zor. bence eşiniz artık evlendik zaten amaaaaan çocukta oldu eşim otursun evde çocuk baksın, düzenli hayata giriş yaptık dümdük yaşayalım bu hayatı kafasında bir insan, sende 21 yaşında haklı olarak buna takılıyorsun, böyle giderse ileriki yaşlarda benim koca da böyle, boşanmadıkta napalım çilesini çektik.. cefakar ana moduna giriş yapacaksın. hiç şaşmaz
Aynen öyle birde ben romantik bir insanım hiç bir özel günü unutmam ama o öyle değil yada bana öyle değil bilemedim

Aynen öyle birde ben romantik bir insanım hiç bir özel günü unutmam ama o öyle değil yada bana öyle değil

tikton ne tam bilmiyorumda genelde instagramda gördüğüm orasını burasını açıp sallayan kızların olduğu sosyal medya sanırım öyle iş arkadaşları mı varmış merak etmiştir büyütülecek birşey yoktur heralde siz olsanız siz merak edip bakmazmısınız ? tiktok kullanıyorsanız çünkü tiktok saçma sapan bir yer çok saygı duyduğunuz bir insan belki orada böyle saçma sapan videolar paylaşıyor :KK70:
Siz fazla masum düşünüyorsunuz galiba yada tam anlamadiniz

Çoğu erkek gibi umursamaz. Bence umursamayan insan da sevmiyordur. Biri vardı çok düşüncesiz hareketleri olurdu bana karşı ama sözde bana aşıktı.

Sen beni sevmiyorsun sevsen böyle davranmazdın falan desem ya bir bahanesi olurdu ya da bunun sevgi ölçütü olmadığını savunurdu.

Ayrıldım. Hala daha beni sevdiğine inanmıyorum. Sadece heves etti, beğendi belki ama değer vermedi. Değer vermeyen saygı duymuyor demektir. Ve bu kaybetmekten korktuğun kişilere yapılmaması gereken bir şey.

Yetetince sevseydi, sana saygı duyardı
Evet aynısını ben de söylüyorum sevsen hissederim ve senden şüphe edip telefonuna bile bakmam dedim gözümle gördügum halde inkar ediyor

Profiline bakarken yakalandı derken sadece resimlere bakarken mi? Bizler de bakıyoruz bir sürü insana yani onu anlamadım :KK70: Bir de şüphe duyuyorsanız zaten sıkıntı var demektir
Öyle değil fabrikada çalışıyor eşim orda şeflik ustalık yapıyor ve servis arkadaşları arkada konuşurken ordan bir kızdan bahsedip şöyle açık giyiniyor böyle açık giyiniyor tiktokta demişler ve eve gelir gelmez bakmış ve ayrıca fabrikada üretim olduğu için eşarp takıyor bayanlar bilmiyorum saçlarını mi görmek istedi aklıma kötü şeyler geliyor işte

Eşim bana karşı ilgisizlesti benimle mutsuz ve ben de o böyle olunca soğuyorum bı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi ama tabiki o an tiksindim ondan bebeğim var ve şu an boşanmayı göze alamıyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum ve iki gündür konuşmuyorum kendisiyle oda benimle aynı şekilde ne olucak bilmiyorum birde doğum günümü hatırlamadı hiç bir zaman hediye almaz zaten ama doğum günümde de almadı ben kadınım bir tane gül bile olsa dünyalar benim olur sizce sevmiyor mu? ben sevdiğim için kusurlarını görmezden gelmeye çalışıyorum ama başkalarına bakarak bana gelmesini de kabullenemiyorum..
Sen tavrını bellı et .Çokfazla kendınden verınce dengeyı bozarsın

Evet haklısın ama çok üstüne gittim açıkla neden baktın diye ısrarla sordum ve bana (servisteki arkadaşlar onun hakkında şöyle böyle giyiniyor dediler ben de bakmış bulundum) dedi bu ne demek sizce ?
düzgün adam olsaydı servis arkadaşlarıyla oturup kızların dedikodusunu yapmazdı

iş arkadaşının tiktokuna bakmak anormal birşey değil oturup iş arkadaşlarıyla kızların dedikodusunu yapmak anormal asıl sorun bu

Seven erkeği anlamamaniz mumkun değil. Bunu soruyorsaniz karsinizdaki sizi sevmiyordur, bir gün sevilirseniz anlarsiniz zaten.

Öyle değil fabrikada çalışıyor eşim orda şeflik ustalık yapıyor ve servis arkadaşları arkada konuşurken ordan bir kızdan bahsedip şöyle açık giyiniyor böyle açık giyiniyor tiktokta demişler ve eve gelir gelmez bakmış ve ayrıca fabrikada üretim olduğu için eşarp takıyor bayanlar bilmiyorum saçlarını mi görmek istedi aklıma kötü şeyler geliyor işte
Ne kadar çirkin açık giyiniyor diye konuşmaları bunu eşin ya da başka birinin konuşması cidden üzücü.. Ve acınası olan şey açık saçık dedikleri kişiyi incelemeleri. Bu yaptıkları çok daha utanç verici. Ve evet merak edip bakıyorsa eşiniz de böyle bi konuya aklınıza kötü şeyler gelmesi normal. Hoş böyle şeylerle ilgilenmeyen erkekle karşılaşmakta mucize olsa gerek

Ne kadar çirkin açık giyiniyor diye konuşmaları bunu eşin ya da başka birinin konuşması cidden üzücü.. Ve acınası olan şey açık saçık dedikleri kişiyi incelemeleri. Bu yaptıkları çok daha utanç verici. Ve evet merak edip bakıyorsa eşiniz de böyle bi konuya aklınıza kötü şeyler gelmesi normal. Hoş böyle şeylerle ilgilenmeyen erkekle karşılaşmakta mucize olsa gerek
Evet maalesef çok üzgünüm hayal kırıklığı

Seven erkeği anlamamaniz mumkun değil. Bunu soruyorsaniz karsinizdaki sizi sevmiyordur, bir gün sevilirseniz anlarsiniz zaten

düzgün adam olsaydı servis arkadaşlarıyla oturup kızların dedikodusunu yapmazdı

iş arkadaşının tiktokuna bakmak anormal birşey değil oturup iş arkadaşlarıyla kızların dedikodusunu yapmak anormal asıl sorun bu
Evet çok seviyorum ben mantıklı düşünemiyorum artık 🙄

Back
X