ben türk erkekleri diye genelleme yapılmasından çok hoşlanmıyorum. herkesin karakteri farklıdır. daha yaşınız çok küçük, üstüne bir de bebeğiniz var. eşiniz bas baya ilgisiz bir insan. tiktok miktok geçtim, ne olursa olsun sevdiğin insanın doğum gününü unutmak bana çok normal gelmiyor ya. birini seviyorsan erkek kadın farketmez, mutlu olmasıyla mutlu olursun. doğum günü olsun yıl dönümü olsun yılda bir kere olan bir şey. belki mantıklı belki saçma ama güne takılmadan böyle şeyleri kutlamanın ilişkiye iyi geldiğine inanıyorum. daha önce de yazmıştım eşimin değer verdiği gün "ıvır zıvırlar günü" bile olsa kutlarım yani, ne olur ki. karşındakini mutlu etmek bu kadar mı zor. bence eşiniz artık evlendik zaten amaaaaan çocukta oldu eşim otursun evde çocuk baksın, düzenli hayata giriş yaptık dümdük yaşayalım bu hayatı kafasında bir insan, sende 21 yaşında haklı olarak buna takılıyorsun, böyle giderse ileriki yaşlarda benim koca da böyle, boşanmadıkta napalım çilesini çektik.. cefakar ana moduna giriş yapacaksın. hiç şaşmaz